Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα στο team
διαθετω 600 ευρω για νεο μηχανημα

χρηση: ιντερνετ, λολ, ταινιες, μουσικουλα; facebook, youtube, word
διαθετο ειδη 1070 gtx και 2 σκληρους απο 1 tb
ενδιαφερομαι μονο για intel επεξεργαστη σιγουρα

εαν καποιος γνωριζει και μπορει ας μου προτεινει
κουτακι, τροφοδοτικο, μητρικη, ραμ, επεξεργαστη.

εαν ειναι ευκολο το κουτακι να ειναι κατι ομορφο
ευχαριστω προκαταβολικα για αλλη μια φορα

Δημοσ.

Αν δεν παίζεις παιχνίδια πέρα από LOL μπορείς να πουλήσεις την 1070 καθώς δεν θα την εκμεταλλευτείς έτσι καθόλου. Έτσι θα μπορείς να πάρεις κ πιο ποιοτικά parts. Ρώτα εδώ αν σκεφτείς να την πουλήσεις http://www.insomnia.gr/topic/501899-%CF%80%CF%8C%CF%83%CE%BF-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AE%CF%83%CF%89-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%83%CF%89-%CE%AD%CE%BD%CE%B1/page-992?

Δημοσ.

Αν δεν παίζεις παιχνίδια πέρα από LOL μπορείς να πουλήσεις την 1070 καθώς δεν θα την εκμεταλλευτείς έτσι καθόλου. Έτσι θα μπορείς να πάρεις κ πιο ποιοτικά parts. Ρώτα εδώ αν σκεφτείς να την πουλήσεις http://www.insomnia.gr/topic/501899-%CF%80%CF%8C%CF%83%CE%BF-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AE%CF%83%CF%89-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%83%CF%89-%CE%AD%CE%BD%CE%B1/page-992?

οχι φιλε μου δεν θα την πουλησω. μελοντικα μπορει να παιξω κανα pro και την πληρωσα οταν βγηκε οποτε δεν χανω τοσα λεφτα ! κριμα θα ειναι

Δημοσ.

Αν δεν ανεβάσεις φωτογραφία με την 1070, εγώ δεν σε πιστεύω. Με αυτά που γράφεις, για lol κτλ, νέος λογαριασμός.

Αν το κάνεις ευχαριστώς να σε βοηθήσω.

• Like 6
Δημοσ.

Αν δεν ανεβάσεις φωτογραφία με την 1070, εγώ δεν σε πιστεύω. Με αυτά που γράφεις, για lol κτλ, νέος λογαριασμός.

συγνωμη αλλα δεν ειναι υποχρεωση μου κατι τετοιο και ουτε σε υποχρεωνει κανεις να με βοηθησεις. το οτι εχω την 1070 σε τι σε βοηθαει ακριβως με το να ανεβασω φωτογραφια;

Δημοσ.
Δημοσ.

Μπες στο προφίλ του να δεις θέματα που έχει ανοίξει :P 

• Like 2
Δημοσ.

Σε κοβω για troll. Χαλαρα ομως. 1070, lol? Κανα pro στο μελλον? 

Και για δεν πηρες μια 1080ti τοτε?

τοσο περιεργο ειναι να εχει καποιος 1070 ; ποσο κακομοιριδες ειστε μερικοι! δεν βοηθατε επειδη δεν μπορειται να αγορασετε κατι! δεν πειραζει ρε. το πσ το εφτιαξα και χωρις τη βοηθεια κανενος. αν περιμενω απο κατι καημενους που δεν εχουυν μαντιλι να κλαψουν και το μονο που εχουν να πουν ειναι που βρηκες την 1070!! αντε περαστικα σας

Δημοσ.

Τα παιδια μιλανε για τρολ κ δεν σε πιστευουν γιατι 4 κ 5 μαρτιου ανοιγεις 2 θεματα για πισι 800με 1000ευρω σου προτεινουν ποσα συστηματα

15 μαρτιου λες οτι εχεις μια 750ti σε αλλο θεμα κ τωρα λες οτι εχεις μια 1070 κ ξαναζητας πισι με 600 ευρω

Ε λογικο μ ακουγεται να σε τρολαρουν

• Like 1
Δημοσ.

Τα παιδια μιλανε για τρολ κ δεν σε πιστευουν γιατι 4 κ 5 μαρτιου ανοιγεις 2 θεματα για πισι 800με 1000ευρω σου προτεινουν ποσα συστηματα

15 μαρτιου λες οτι εχεις μια 750ti σε αλλο θεμα κ τωρα λες οτι εχεις μια 1070 κ ξαναζητας πισι με 600 ευρω

Ε λογικο μ ακουγεται να σε τρολαρουν

απλα στεινω πσ και τα πουλαω που ειναι το κακο ;

Δημοσ.

τοσο περιεργο ειναι να εχει καποιος 1070 ; ποσο κακομοιριδες ειστε μερικοι! δεν βοηθατε επειδη δεν μπορειται να αγορασετε κατι! δεν πειραζει ρε. το πσ το εφτιαξα και χωρις τη βοηθεια κανενος. αν περιμενω απο κατι καημενους που δεν εχουυν μαντιλι να κλαψουν και το μονο που εχουν να πουν ειναι που βρηκες την 1070!! αντε περαστικα σας

Ρε φιλε και γω 1070 ειχα και την πουλησα, τι καρμιρες και μαλακιες. Ναι, ΕΙΝΑΙ περιεργο να εχει καποιος 1070 και να παιζει lol και pro. Aυτο σχολιαζω, και γιαυτο δεν σε πιστευω. Ποιος ανθρωπος σωας τας φρενας αγοραζει 1070 για να παιζει pro?

• Like 1
Δημοσ.

Αφού λοιπόν δεν έχεις σκοπό να παίξεις πιο απαιτητικό παιχνίδι από LOL k PRO πάρε αυτόν τον επεξεργαστή με αρκετά καλά ενσωματωμένα γραφικά https://www.skroutz.gr/s/10787774/Intel-Pentium-Dual-Core-G4600-Box.html

και την 1070 βάλε την σε καμιά βιτρίνα-γυάλα αφού ουσιαστικά σου είναι αχρείαστη. Και δεν τρολλάρω. 

Δημοσ.

Ρε φιλε και γω 1070 ειχα και την πουλησα, τι καρμιρες και μαλακιες. Ναι, ΕΙΝΑΙ περιεργο να εχει καποιος 1070 και να παιζει lol και pro. Aυτο σχολιαζω, και γιαυτο δεν σε πιστευω. Ποιος ανθρωπος σωας τας φρενας αγοραζει 1070 για να παιζει pro?

στο πλαισιο αυτη μου ειπαν αυτην πηρα. κατσε ρε φιλε. τη εχει δλδ αυτη η καρτα ; ειναι καλη μεχρι εκει ! εαν παιζει κατι παταπανω πες μ. gta v που δοκιμαζα κολαγε.ισως να μην εφταιγε η καρτα αλλα κολουσε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...