drmanakias Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Καλησπέρα σε όλους, Είμαι στην Forthnet εδω και 3-4 χρόνια και είμαι αρκετά ευχαριστημένος με τις υπηρεσίες της. Καταρχάς το πακέτο μου περιλαμβάνει τα εξής: -Απεριόριστα αστικά -12 ώρες κλήσεις προς κινητά -50αρα σύνδεση VDSL -Βασικό πακέτο καναλιών Nova + Nova Cinema και η τιμή του πακέτου είναι στα 47 ευρώ. Το bugdet μου τα σηκώνει τα 47 ευρώ, αλλά εδω θέτω το ερώτημα: Αξίζει να παω σε Wind με τα εξής; : -Απεριόριστα αστικά-υπεραστικά -3 ώρες προς κινητά -50αρα σύνδεση VDSL -180 λεπτά προς κινητά καθε μήνα δωρεάν (με καρτούλα sim) και 1GB + δώρο smartwatch Όλα αυτά με 28 ευρώ και δωρεάν τέλη ενεργοποιήσης Να σημειωθεί ότι έχω φοιτητικό cosmote οπότε θα είμαι καλυμμένος και για το smartwatch σε περίπτωση που το χρησιμοποιώ παράλληλα με το κινητό και επιπλέον η τηλεφωνήτρια είπε οτι με έναν απλό αποκωδικοποιητή θα μπορώ να συνεχίσω να βλέπω τα κανάλια που έβλεπα και ας μην έχω Nova (το οποίο μου φαίνεται ότι είναι απάτη). Αξίζει η περιπέτεια ή να μείνω σταθερός εκεί που είμαι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Θα συνεχίσεις να βλέπεις τα κανάλια της digia ,nat , nat geo +cnn και μερικα ακόμα ,σαν να σταματάς την Nova αλλα κρατάς τον δορυφορικό εξοπλισμό ...αλλα τα υπόλειπα οτι ξεκιναει απο nova+tv/cinema ΝΟΤ αφού είσαι ευχαριστημένος και αντέχει η τσέπη δοκίμασε αυτό που είπαν παραπάνω ... λίγο παζάρι και είσαι άρχοντας ..... Ή βάζεις ίνα/VDSL αλλης + ΝΕΤΦΛΙΞ να έχεις και σειρές (αν βαριεσαι απλα να τις κατεβ ) 1
iznodur Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Mια χαρά είναι η Wind αν ειναι φθηνότερη πήγαινε
rev3ngous Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Θα συνεχίσεις να βλέπεις τα κανάλια της digia ,nat , nat geo +cnn και μερικα ακόμα ,σαν να σταματάς την Nova αλλα κρατάς τον δορυφορικό εξοπλισμό ...αλλα τα υπόλειπα οτι ξεκιναει απο nova+tv/cinema ΝΟΤ αφού είσαι ευχαριστημένος και αντέχει η τσέπη δοκίμασε αυτό που είπαν παραπάνω ... λίγο παζάρι και είσαι άρχοντας ..... Ή βάζεις ίνα/VDSL αλλης + ΝΕΤΦΛΙΞ να έχεις και σειρές (αν βαριεσαι απλα να τις κατεβ ) Νταξει το παζαρι θα παει για το αθλητικο πακετο που για να λεμε την αληθεια μονο το ευρωπαικο μπασκετ εχει. Απο εκει και περα εχω τσεκαρει μια εταιρεια η οποια σε πολυ φθηνες τιμες παρεχει οπτικη ινα (100-100), κοντα στη περιοχη μου. INALAN ονομαζεται αλλα ειναι περιορισμενης εμβελειας οι παροχες της. 2
adi32 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Εγω ειχα 15 χρονια forthnet με αθλητικα στα 43ε Η συνδεση γενικα σερνοταν και ποτε μου την κανανε 16 ποτε 6 με αστειες δικαιολογιες Επισης δινανε σε καινουριους με τα ιδα λεφτα φουλ πακετα κλπ ενω σε μενα οχι Νευριασα και πηγα Wind VDSL 50 αρι με 23ε για 3 μηνες και μετα παει 27 περιπου μαζι με καρτες για κινητο Μια χαρα ταχυτητα και σουπερ ευχαριστημενος Στην αρχη μονο ειχαν κανει λαθος στον πρωτο λογαριασμο αλλα το αναγνωρισαν αμεσως και με το παραπανω μπορω να πω Δε θα μου λειψει καθολου η forthnet και τα αστεια καναλια της
drmanakias Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Νταξει το παζαρι θα παει για το αθλητικο πακετο που για να λεμε την αληθεια μονο το ευρωπαικο μπασκετ εχει. Απο εκει και περα εχω τσεκαρει μια εταιρεια η οποια σε πολυ φθηνες τιμες παρεχει οπτικη ινα (100-100), κοντα στη περιοχη μου. INALAN ονομαζεται αλλα ειναι περιορισμενης εμβελειας οι παροχες της. Αν είναι μόνο για μπάσκετ, όλο και κάπιο online stream θα βρείς για τον εκάστοτε αγώνα ... ( δεν έχω ιδεα απο μπάλα κτλπ και δέν ξερω ποιο καναλι έχει τι ) ...ΑΠΛΑ ΤΡΟΜΕΡΗ η INALAN με 27 Ε 100/100 ή 33ε + την TV πιστεύω είναι σαν όνειρο , δυστυχώς δεν καλύπτει την περιοχή μου και κατέληξα σε HCN με πολύ χειρότερα πακέτα (σε σχέση με INALAN) αλλα πάλι οικονομικότερα και καλύτερα απο τα συμβατικά ote,hol κτλπ.... Όταν λές περιορισμένης εμβέλειας ? Εγω ειχα 15 χρονια forthnet με αθλητικα στα 43ε Η συνδεση γενικα σερνοταν και ποτε μου την κανανε 16 ποτε 6 με αστειες δικαιολογιες Επισης δινανε σε καινουριους με τα ιδα λεφτα φουλ πακετα κλπ ενω σε μενα οχι Νευριασα και πηγα Wind VDSL 50 αρι με 23ε για 3 μηνες και μετα παει 27 περιπου μαζι με καρτες για κινητο Μια χαρα ταχυτητα και σουπερ ευχαριστημενος Στην αρχη μονο ειχαν κανει λαθος στον πρωτο λογαριασμο αλλα το αναγνωρισαν αμεσως και με το παραπανω μπορω να πω Δε θα μου λειψει καθολου η forthnet και τα αστεια καναλια της Ειναι θέμα περιοχής ... Αθήνα ,Καλλιθέα πέρασα απο HOL,Forthnet και στο τέλος WIND ... Όλες μα όλες Μαχ 6 mpbs την ώρα που έκλεβα wifi απο κάποιον με conn-x και έπιανα 12-13 , τρελενόμουν και οι τεχνικοί να μου λένε οτι φταίνε τα καλώδια της οικοδομής και κουραφέξαλα ...όσο για την δέ WIND πιστεύω ήταν απο τις χειρώτερες στα 4-5 mbps, 2 φορές μου ήρθαν +16ε στον λογαριασμο ,τα οποία ακόμα τα πέρνουν.... γιαυτό λέω οτι είσαι τυχερός ..
rev3ngous Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Αν είναι μόνο για μπάσκετ, όλο και κάπιο online stream θα βρείς για τον εκάστοτε αγώνα ... ( δεν έχω ιδεα απο μπάλα κτλπ και δέν ξερω ποιο καναλι έχει τι ) ...ΑΠΛΑ ΤΡΟΜΕΡΗ η INALAN με 27 Ε 100/100 ή 33ε + την TV πιστεύω είναι σαν όνειρο , δυστυχώς δεν καλύπτει την περιοχή μου και κατέληξα σε HCN με πολύ χειρότερα πακέτα (σε σχέση με INALAN) αλλα πάλι οικονομικότερα και καλύτερα απο τα συμβατικά ote,hol κτλπ.... Όταν λές περιορισμένης εμβέλειας ? Αυτό εννοώ. Οτι δεν εχει επεκταθεί και σε πολλές περιόχες. Μόνο Ν. Ιωνία, Μεταμόρφωση και Γαλάτσι και τώρα δοκιμάζουν σε Θεσσαλονίκη νομίζω. Πραγματικα είναι ότι καλύτερο αυτή η εταιρεία. 1
drmanakias Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Αυτό εννοώ. Οτι δεν εχει επεκταθεί και σε πολλές περιόχες. Μόνο Ν. Ιωνία, Μεταμόρφωση και Γαλάτσι και τώρα δοκιμάζουν σε Θεσσαλονίκη νομίζω. Πραγματικα είναι ότι καλύτερο αυτή η εταιρεία. Σορρυ .Όπως το διάβαζα νόμιζα οτι εννοούσες ότι είσαι μέσα στην ζώνη τους ... Θεσσαλονίκη πάλι καλά είναι η HCN όπου περιμένω πως και πως να τελειώσει η εγκατάσταση σε κανένα μήνα μπας και δω άσπρη μέρα
rev3ngous Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Σορρυ .Όπως το διάβαζα νόμιζα οτι εννοούσες ότι είσαι μέσα στην ζώνη τους ... Θεσσαλονίκη πάλι καλά είναι η HCN όπου περιμένω πως και πως να τελειώσει η εγκατάσταση σε κανένα μήνα μπας και δω άσπρη μέρα Μακαρι να αρχισει αυτη η φαση να πιανει ολη την Ελλαδα σιγα σιγα μπας και αρχισουμε να <<γινομαστε>> Ευρωπαιοι.
Ghost_Rider Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Εγω 2 χρονια συνδρομητης στη Wind κανενα προβλημα περαν των ελαχιστων διακοπων για επισκευες κλπ...
Shadowjump Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Εκανα την μεταβαση OTE VDSL σε Wind VDSL. Για download απο εξωτερικο (εκτος απο Torrents), χαλια μαυρα. Απο οπου και να κατεβασω, Apple, FTP otenet, nvidia, εχω αρκετα τραγικη ταχυτητα. Δεν παει ποτε πανω απο 2.5ΜΒ/s και κανει και σκαμπανευασματα κατα την διαρκεια του download. π.χ. τωρα κατεβαζω ενα ipsw απο Apple και η ταχυτητα παιζει απο 1.5 μεχρι 2.5ΜΒ/s. Ενω με ΟΤΕ ειχα σταθερα 4.5 με 5ΜΒ/s απο τα παραπανω site.
iznodur Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Τους έχεις κάνει ένα τηλέφωνο να δεις μήπως παίζει κάτι ;
rev3ngous Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Από ότι έχω καταλάβει εγώ γιατί παλιότερα ήμουν και σε άλλους παρόχους (Οτε, hol, on telecoms) μόνο Cosmote τώρα και Forthnet παίζει αξιοπιστία.
Shadowjump Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Τους έχεις κάνει ένα τηλέφωνο να δεις μήπως παίζει κάτι ; Οχι, δεν παιζει κατι. Γιατι με download manager, που γινονται πολλες συνδεσεις, καταφερνει και πιανει ταχυτητα. ή με ελαχιστα site κατεβαζει ανετα 4.5+ΜΒ/s. π.χ. απο το site της xiaomi, κατεβαζε την ROM με 4.9ΜΒ/s. π.χ. Παω να κατεβασω απο nVIDIA και κατεβαζει με 1.5MB/s ενω με ΟΤΕ 4.5+ ανετα.
rev3ngous Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Εγω με VDSL σε Forthnet ειμαι αρκετα καλα σε θεμα ταχυτητων. Σε torrents πχ με καλα seeds, μεμονωμενα αλλα και συνολικα, χτυπαει 4.5-5 ΜΒ/s ανετα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα