Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Είμαι στην Forthnet εδω και 3-4 χρόνια και είμαι αρκετά ευχαριστημένος με τις υπηρεσίες της. Καταρχάς το πακέτο μου περιλαμβάνει τα εξής:

-Απεριόριστα αστικά

-12 ώρες κλήσεις προς κινητά

-50αρα σύνδεση VDSL

-Βασικό πακέτο καναλιών Nova + Nova Cinema

και η τιμή του πακέτου είναι στα 47 ευρώ.

Το bugdet μου τα σηκώνει τα 47 ευρώ, αλλά εδω θέτω το ερώτημα: Αξίζει να παω σε Wind με τα εξής; :

-Απεριόριστα αστικά-υπεραστικά

-3 ώρες προς κινητά

-50αρα σύνδεση VDSL

-180 λεπτά προς κινητά καθε μήνα δωρεάν (με καρτούλα sim) και 1GB + δώρο smartwatch 

Όλα αυτά με 28 ευρώ και δωρεάν τέλη ενεργοποιήσης

Να σημειωθεί ότι έχω φοιτητικό cosmote οπότε θα είμαι καλυμμένος και για το smartwatch σε περίπτωση που το χρησιμοποιώ παράλληλα με το κινητό και επιπλέον η τηλεφωνήτρια είπε οτι με έναν απλό αποκωδικοποιητή θα μπορώ να συνεχίσω να βλέπω τα κανάλια που έβλεπα και ας μην έχω Nova (το οποίο μου φαίνεται ότι είναι απάτη). 

Αξίζει η περιπέτεια ή να μείνω σταθερός εκεί που είμαι;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Είμαι στην Forthnet εδω και 3-4 χρόνια και είμαι αρκετά ευχαριστημένος με τις υπηρεσίες της. Καταρχάς το πακέτο μου περιλαμβάνει τα εξής:

-Απεριόριστα αστικά

-12 ώρες κλήσεις προς κινητά

-50αρα σύνδεση VDSL

-Βασικό πακέτο καναλιών Nova + Nova Cinema

και η τιμή του πακέτου είναι στα 47 ευρώ.

Το bugdet μου τα σηκώνει τα 47 ευρώ, αλλά εδω θέτω το ερώτημα: Αξίζει να παω σε Wind με τα εξής; :

-Απεριόριστα αστικά-υπεραστικά

-3 ώρες προς κινητά

-50αρα σύνδεση VDSL

-180 λεπτά προς κινητά καθε μήνα δωρεάν (με καρτούλα sim) και 1GB + δώρο smartwatch 

Όλα αυτά με 28 ευρώ και δωρεάν τέλη ενεργοποιήσης

Να σημειωθεί ότι έχω φοιτητικό cosmote οπότε θα είμαι καλυμμένος και για το smartwatch σε περίπτωση που το χρησιμοποιώ παράλληλα με το κινητό και επιπλέον η τηλεφωνήτρια είπε οτι με έναν απλό αποκωδικοποιητή θα μπορώ να συνεχίσω να βλέπω τα κανάλια που έβλεπα και ας μην έχω Nova (το οποίο μου φαίνεται ότι είναι απάτη). 

Αξίζει η περιπέτεια ή να μείνω σταθερός εκεί που είμαι;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

Αφού έχεις το βασικό πακέτο Nova, προτείνω να ζητήσεις αναβάθμιση στο full με συνολική (τελική) τιμή 48€.

Δημοσ.

Μην χαίρεσαι με το smartwatch το πολύ των 40€ να είναι. Αν ξέρει κάποιος ποιο ακριβώς δίνουν, ας γράψει.

Καλά δεν με ενδιαφέρει το smartwatch, απλά το ανέφερα. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι εάν όντως πιάνω τις ίδιες ταχύτητες και από Wind χωρίς να μου δημιουργήσουν προβλήματα. Αλλά γενικά έχω ακούσει κακές κριτικές οπότε χλωμό το κόβω.

Δημοσ.

Καλά δεν με ενδιαφέρει το smartwatch, απλά το ανέφερα. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι εάν όντως πιάνω τις ίδιες ταχύτητες και από Wind χωρίς να μου δημιουργήσουν προβλήματα. Αλλά γενικά έχω ακούσει κακές κριτικές οπότε χλωμό το κόβω.

Αν σε βάλει η WIND σε χάλια ζεύγος τότε θα παίζει πολύ "κακά" η γραμμή. Αν από την άλλη σε βάλει σε παρόμοιας ποιότητας - κατάστασης με αυτό που είσαι τώρα στη Forthnet θα περιμένεις παρόμοια πράγματα. Αν δεν κάνω λάθος η Forthnet - Nova έχει καλύτερο bandwidth με το "Internet" απ'ότι η WIND, και υποστηρίζει IPv6. Εγώ προσωπικά δε θα έφευγα.

• Like 1
Δημοσ.

Ήμουν σε παρόμοιο δίλημμα και τελικά δεν έφυγα. Γκρινιαξα λίγο παραπάνω στη forthnet, με έδωσαν κάτι τις παραπάνω και έμεινα.

• Like 2
Δημοσ.

Ήμουν στη Forthnet μέχρι πριν από περίπου δυόμιση χρόνια και πήγα στην Wind,  γενικά δεν είδα διαφορές, αλλά και σε άλλες εταιρίες που είχα γραμμή είτε δική μου είτε της μάνας μου δεν είχα πρόβλημα καθώς είμαι 70 μέτρα από τον ΟΤΕ αλλά και απέναντι από το σπίτι μου έχει ΚΑΦΑΟ οπότε εκ των πραγμάτων έχω καλές συνδέσεις  (πρόσφατα έκανα αναβάθμιση της γραμμής στη WIND σε VDSL και πάει μια χαρά - και στη Forthnet είχα βάλει VDSL και είχα πρόβλημα με συνεχείς αποσυνδέσεις, στο μήνα το ξαναγύρισα σε ADSL αλλά ήταν πολύ παλιά, σίγουρα τώρα θα είναι πολύ καλύτερα) 

Αυτό που με ενοχλεί στη Wind είναι ότι δεν μπορείς να δεις τις κλήσεις που μόλις έχεις κάνει (παρά μόνο στον λογαριασμό και εφόσον το ζητήσεις) πράγμα το οποίο όχι μόνο έχει η Forthnet αλλά και πριν δέκα χρόνια το είχε και η ΟΝ!!! και είναι πολύ πρακτικό γιατί ξέρεις πόσος χρόνος σε κινητά σου υπολείπεται ανά πάσα στηγμή αλλά και που και πότε έχεις κάνει κλήσεις.

Γενικά επειδή από περιοχή σε περιοχή μπορεί να υπάρχουν σημαντικές διαφορές στην απόδοση των δικτύων το πιο καλό είναι να δει κάποιος πως πάει στην περιοχή του μια εταιρία από κάποιους γείτονες που έχουν τέτοια σύνδεση.     

Δημοσ.

Ήμουν στη Forthnet μέχρι πριν από περίπου δυόμιση χρόνια και πήγα στην Wind,  γενικά δεν είδα διαφορές, αλλά και σε άλλες εταιρίες που είχα γραμμή είτε δική μου είτε της μάνας μου δεν είχα πρόβλημα καθώς είμαι 70 μέτρα από τον ΟΤΕ αλλά και απέναντι από το σπίτι μου έχει ΚΑΦΑΟ οπότε εκ των πραγμάτων έχω καλές συνδέσεις  (πρόσφατα έκανα αναβάθμιση της γραμμής στη WIND σε VDSL και πάει μια χαρά - και στη Forthnet είχα βάλει VDSL και είχα πρόβλημα με συνεχείς αποσυνδέσεις, στο μήνα το ξαναγύρισα σε ADSL αλλά ήταν πολύ παλιά, σίγουρα τώρα θα είναι πολύ καλύτερα) 

Αυτό που με ενοχλεί στη Wind είναι ότι δεν μπορείς να δεις τις κλήσεις που μόλις έχεις κάνει (παρά μόνο στον λογαριασμό και εφόσον το ζητήσεις) πράγμα το οποίο όχι μόνο έχει η Forthnet αλλά και πριν δέκα χρόνια το είχε και η ΟΝ!!! και είναι πολύ πρακτικό γιατί ξέρεις πόσος χρόνος σε κινητά σου υπολείπεται ανά πάσα στηγμή αλλά και που και πότε έχεις κάνει κλήσεις.

Γενικά επειδή από περιοχή σε περιοχή μπορεί να υπάρχουν σημαντικές διαφορές στην απόδοση των δικτύων το πιο καλό είναι να δει κάποιος πως πάει στην περιοχή του μια εταιρία από κάποιους γείτονες που έχουν τέτοια σύνδεση.     

Ενας γειτονας ο οποιος ειχε wind μου πε να μεινω μακρια. Πολυ χαμηλες ταχυτητες της wind εδω στη γειτονια και κακη εξυπηρετηση. Γενικα απο οτι το κοψα θα παραμεινω Forthnet και θα προσπαθησω να γκρινιαξω μπας και μου βαλουν κανα NovaSports δωρεαν αφου με τις νεες τιμες παιζει και αυτο μεσα. (Μπας και δουμε κανα Final Four :P )

• Like 1
Δημοσ.

Μην χαίρεσαι με το smartwatch το πολύ των 40€ να είναι. Αν ξέρει κάποιος ποιο ακριβώς δίνουν, ας γράψει.

θα ειναι του τυπου σαν αυτα τα ταμπλετ που εδιναν που ηταν χρέπια και το διαφημιζαν λες και εδιναν κανενα ταμπλετ τυπου apple

προς T.S: προσφατα ειχα θεμα με μεταφορα στην wind και με καθυστερησαν ενα μηνα οπου και τελικα ακυρωσα.... απο οσο ξερω απο την εμπειρια μου στην wind σε αλλες γραμμες που εχουν δικοι μου και φιλοι μου ειναι οτι μεχρι να σε συνδεσουν σου τρωνε την ψυχη χωρις καν ενημερωση (μιλαω για vdsl παντα) και μετα απο την εμπειρια που εχω, ειναι οπως και οι υπολοιποι παροχοι, δεν εχουν θεμα...αλλα λογω του οτι θες vdsl και επειδη προσφατα με καθυστερησαν ασκοπα θα το φοβομουν λιγο...τωρα αν δεν σε ικανοποιει η τιμη της forthnet πηγαινε wind αν δεν σε νοιαζει μην μπλεκεις...εχει τρεξιμο η ολη φαση και το ενιωσα προσφατα...

Δημοσ.

6 χρονια wind kai εβαλα wind vdsl 50αρα πριν 1 μηνα ακομα ψαχνουν το προβλημα και εννοειτε δεν εχω ιντερνετ με διαφορες δικαιολογιες του στυλ φταιει η γραμμη του οτε κτλ με κρατανε σε αναμονη . Χαλια μαυρα αυριο ακυρωνω το συμβολαιο . ο τεχνικος τους εχει ερθει 3 φορες . Προσωπικα θα ελεγα μακρια .

Δημοσ.

Μακρια απο Wind,παιξε μπαλα με οτε.Εμας μας παιρνουν συνεχεια τηλεφωνο.Τωρα εκανε ο πατερας μου μεταφορα με 39€ το μηνα με τα εξης:24αρι ιντερνετ,250' σταθερα και 30' κινητα για 2 χρονια.1 χρονο OTE TV στο Full Pack και 120' προς ολους για 1 χρονο τα οποια θα ειναι σε εξτρα sim(καρτοκινητο cosmote).Δεν ξερω αμα μπορεις να τα βαλεις αμα εχεις ηδη νουμερο whats up.

Τωρα με 32€ στη Nova(μαζι και οι νεοι φοροι 10% για τη τηλεοραση και το σταθερο) για 24αρι ιντερνετ,απεριοριστα σταθερα και 12 ωρες για κινητα μαζι με Nova με τα βασικα καναλια.Επισης εχουμε 2ο πιατο στο εξοχικο γιατι με τη κεραια εχουν θεματα.Μας ειπαν οτι θα πληρωσουμε μεταφορα βρογχου και δωρο τελη ενεργοποιησης και εγκατασταση του πιατου.Επισης εχει και λειτουργιες μεσω ιντερνετ οπως on demand και να γυρνας το προγραμμα πισω.Καλο αυτο,φιλος εχει οτε και απο αθλητικα ειναι καλυτερα σε σχεση με Nova αλλα και τα Village καναλια για ταινιες ειναι αξιολογα.Δεν εχει τα Mad Greekz που ειναι αποκλειστικα για τη Nova αλλα ενταξει.

Εγω τηλεοραση και λογω διαβασματος δεν βλεπω,αντε να δω κανα MAD ή καποια ταινια.

Οσο για το πιατο στο εξοχικο θα παιξει αμα το γυρισουμε στη θεση που πρεπει να ειναι για να εχει οπτικη επαφη με το δορυφορο.Για το ιντερνετ στη Forthnet/Nova κλειδωνω στα 13Down και 1Up.Στο speedtest με WiFI εχω 11Download και 0,8Upload.Εδω και 3 χρονια χωρις καμια αποσυνδεση και στη περιοχη οι αλλες επαιζαν με 8Mbps.Αποσταση ειναι 970 περιπου μετρα απο Α/Κ.Επειδη ειχαμε τα τελευταια χρονια HOL,Cyta,Wind και στην On Telecoms πριν κλεισει(ειχε γραφεια στη Θεσσαλονικη στην εθνικης αντιστασεως διπλα στα μικελ βοτση απ οσο θυμαμαι).Κρινω με βαση την εμπειρια σε εξυπερετηση και υπηρεσιες.1η η Forthnet,2η θα εβαζα Cyta,3η θα εβαζα Wind.Hol ειχαμε πριν 10 χρονια αλλα προσφατα βαλαμε στη γιαγια,οποτε απο το θεμα τηλεφωνο ειναι ενταξει.Για ιντερνετ δεν ξερω αλλα εχω ακουσει οτι τα απογευματα και το βραδυ εχει θεμα με τη Βορεια Ελλαδα.

Θα δειξει αμα οντως εχει,γιατι διαβαζα οτι εχει θεματα με τους τεχνικους σε σταθερη αλλα και τη κινητη και ακουγονται αυτα μεσω της Victus στην οποια ειναι απο κοινου με την Wind.Ελπιζω με ΟΤΕ να δω 14-15Mbps γιατι το αστικο κεντρο ειναι γυρω στα 600 μετρα η αποσταση.Θα πιεσω για χαμηλο SNR και αμα δω θεμα με Ping θα μπει Fastpath.Εχω 90ms με τη Forthnet.Γνωστος με γραμμη η οποια ειναι στα 9Mbps εχει 60-70ms ping.Αμα εχει διαφορα στο ping θα φανει.Σορρυ για ολο το μακρυναρι αλλα ηθελα να γραψω το τι παιζει με τη σταθερη στους εναλλακτικους.Οσο για τη περιοχη ειναι Θεσσαλονικη,Χαριλαου αλλα παιρνω απο το Α/Κ της Κ.Καραμανλη διπλα στα everest(γωνια με βουλγαρη).

Δημοσ.

θα ειναι του τυπου σαν αυτα τα ταμπλετ που εδιναν που ηταν χρέπια και το διαφημιζαν λες και εδιναν κανενα ταμπλετ τυπου apple

Απ'ότι ειδα, χαρίζανε και smartwatch με κάθε ανανέωση Wind/F2G μέσα στο Πάσχα οπότε μπορώ να υποθέσω ότι το smartwatch θα ταν καμιά μουφιά. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Παρεπιπτόντως σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλια και τις απόψεις.

Δημοσ.

και επιπλέον η τηλεφωνήτρια είπε οτι με έναν απλό αποκωδικοποιητή θα μπορώ να συνεχίσω να βλέπω τα κανάλια που έβλεπα και ας μην έχω Nova (το οποίο μου φαίνεται ότι είναι απάτη).

Βλακειες λεει δεν γινεται αυτο.

Απ'ότι ειδα, χαρίζανε και smartwatch με κάθε ανανέωση Wind/F2G μέσα στο Πάσχα οπότε μπορώ να υποθέσω ότι το smartwatch θα ταν καμιά μουφιά.  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Εδω και μερικους μηνες δινουν αυτο Conceptum Smartwatch DZ09.

Μακρια απο Wind.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...