AggelosTz Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Γνώμη μου κανένα από αυτά τα κινητά δεν πρέπει να πωλείται σε τέτοιες τιμές γιατί η σύγκριση με iPhone & Samsung είναι σίγουρη και εφόσον δεν προσφέρουν ούτε την ασφάλεια και αξιοπιστία των παραπάνω κινητών τότε ας μην τα προμοτάρουν σώνει και καλά ως ναυαρχιδες (από τα lidl ). 1
ff7lucas Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Οταν στο μακμπουκ μπορει να πετιχεις samsung με ταχυτητα 500mb/s ή adata με ταχυτητα 200mb/s στο μοντελο με τα 128gb και οι 2 δισκοι. Ειναι ακριβος το ιδιο πραγμα και ειναι 100% τυχη που θα πεσεις! και καλα να το κανουν οι κινεζοι αλλα ολοκληρη apple? κατι σα να λεμε, αφου είναι κοντοι οι κινεζοι δεν πειραζει;
ff7lucas Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Κινητά που ανατινάζονται, κινητά με κόκκινες οθόνες, κινητά που κλέβουν στα μετροπρογραμματα, κινητά που αφαιρούν το 3.5mm , κινητά που το ξαναφέρουν ως "καινοτομία" και κινητά με το 1/3 της ταχύτητας στις μνήμες... Στην τελική, ας το έλεγαν και αν όντως είχαν πρόβλημα εφοδιασμού, ας έκαναν έκπτωση στην τιμή... Άλλη μια εταιρεία που έγινε delete... μαζι με την αουντι βολκσβαγκεν σιτροεν κλπ;
ff7lucas Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Γνώμη μου κανένα από αυτά τα κινητά δεν πρέπει να πωλείται σε τέτοιες τιμές γιατί η σύγκριση με iPhone & Samsung είναι σίγουρη και εφόσον δεν προσφέρουν ούτε την ασφάλεια και αξιοπιστία των παραπάνω κινητών τότε ας μην τα προμοτάρουν σώνει και καλά ως ναυαρχιδες (από τα lidl ). ποια ασφαλεια και αξιοπιστια; εισαι εγκεφαλικα νεκρος και τα γραφεις αυτά; σου θυμιζω ότι και οι 2 μαρκες που γραφεις εχουν βγαλει κινητα μπομπες....
enigma84 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Η HTC μπορεί να κάνει τιμολογιακές μαλακίες ή να βγάζει και άκυρα μοντέλα μέσης τιμής, αλλά στις ναυαρχίδες της είναι σπαθί. Στο 10αρι είχε δύο οθόνες. Tianma & sharp με τις δευτέρες να είναι καλύτερες από όσο θυμάμαι. Σίγουρα δεν είναι στην ίδια θέση με την huawei και την βλακεία που κάνει... Όπως είπαν τα παιδιά με τις πορτοκαλάδες ειναι σαν να ζητάς φυσικό χυμό και να σου δίνουν fanta μπλε στην τιμή του φυσικού χυμού.
georgerapp Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Καταρχήν να ζητήσω συγνώμη από τους διαχειριστές για το off topic που εγώ ξεκίνησα αλλά θέλω να απαντήσω στον nickchris. https://youtu.be/0b6oxPeJas8 Εδώ φίλε μου δες τι κάνει το sony με τον 820 πόσο άσχημη οθόνη κ πόσο lag έχει σε σχέση με το βασιλικό s8+. https://youtu.be/VARpbjo7eF8 Εδώ βλέπουμε κ το ξύλο που έλεγα στα βίντεο. Ο youtuber είναι ένας ήρεμος άνθρωπος που ποτέ δεν έχει κάνει σπεκουλα υπέρ ενώς η αλλού κινητού αλλά έχει καλά λόγια για όλους. Για τον αισθητήρα. Είναι μακράν η καλύτερη υλοποίηση καθώς όταν αρπάζεις το κινητό θα πάει είτε ο αντίχειρας εκεί είτε ο δείκτης από το άλλο χέρι. Για το fast charge δεν γνωρίζω, αυτό που γνωρίζω είναι ότι προστατεύει την μακροζωία της μπαταρίας καιρό τώρα η sony με διάφορα tweaks όπως την βραδυνή φόρτιση να την κόβει στο 80 κ μετά να φορτίζει αργά σύμφωνα με τις συνήθειες που έχει καταγράψει του χρήστη το λογισμικό κ έρχεται στο 100 ήρεμα πάνω στο ξυπνητήρι η την ώρα που ξέρει ότι ξυπνάς. Τώρα τι να λέω ρε παιδιά;Ξέρω γίνομαι γραφικός αλλά με τρελαίνει να κράζουν την sony.να μη τα αγοράζουν δεκτό κ σωστό ανάλογα τα κριτήρια του καθενός αλλά να την κράζεις γιατί;για την sammy;Την xiaomi;Την lg(εδώ υπάρχει σοβαρό πρόβλημα κριτικής σκέψης) ;
Norlos 8 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Τελικά ρέ μαγκες τίποτα δέν μάς αρέσει.Εγώ ξέρω ότι η huawei βγάζει τηλεφωνάρες.Τώρα τά υπόλοιπα είναι γιά νά βρισκόμαστε σέ κουβέντα πιστέυω. 2
cpgr Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 @georgerapp το μονο που αξιζε απο τη σονυ ηταν τα προηγουμενα κομπακτ μοντελα που εβγαζε καθως δεν υπηρχε ανταγωνισμος απο ανδροιδ και πραγματικα ηταν εξαιρετικα κινητα..τωρα στη (5+ ιντσες ) κατηγορια υπαρχουν πολλες καλυτερες υλοποιησεις απο τα σονυ ,οχι οτι δεν ειναι καλα κινητα ,αλλα προχειρο-φτιαγμενα σε σχεση αυτο που μπορουν να αποδωσουν..ειδικα στη καμερα. Τωρα περι χουαγει τι να πει κανεις εχει καταντησει γραφικο να κανουν οι εταιριες οτι μπορουν για να πουλησουν εστω και ενα κινητο παραπανω απο τον ανταγωνιστη εις βαρος του καταναλωτη...το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να προσεχουμε και να διαβαζουμε ρεβιους πριν αγορασουμε..
georgerapp Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Και φυσικά αναμονή. Ποτέ beta testers ποτέ. Αναμονή 3 μηνών κ για μένα σίγουρα 6 μηνών όπου θα κάνεις κ σίγουρη μα κ οικονομικά πιό συμφέρουσα την αγορά σου. Στο κάτω κάτω τα κινητά πλέον γίνανε σαν τα pc μπορούν κατά την γνώμη μου να βγάλουν κ 5ετια πρίν πεις παλιωσε χρειάζομαι αλλαγή κ αυτό γιατί το hardware έχει ξεφύγει σε σχέση με το software που χρειάζεται ο μέσος χρήστης. Οπότε πρός τι η βιασύνη;
greekbusters Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Προχειροδουλεια τα σονυ; χα Τότε τα σαμσουνγκ, lg , Huawei είναι απευθείας για κάδο; Πάρτε ένα ζ1 για παράδειγμα και ένα s4 , p6(ή p7?) να δούμε την προχειροδουλεια της σονυ. Ποιο θα κολλάει του κέρατά και πιο θα πηγαίνει σφαίρα; Software και καλη αποδοση μπαταρίας Μετά από καιρό είναι η πρωτιά της σονυ. Εκεί που όλοι κοιμόντουσαν είχαμε γυαλί,μεγάλο και αδιαβροχοποιηση. Απο πέρσι όμως έγινε της μόδας μιας και το κατάφερε και η σαμσουγκα μας
georgerapp Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δεν έχουν sony φίλε μου.απλα για κάποιο λόγο τα αντιπαθούν.δεν τα έχουν καν πιάσει.
cpgr Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Προχειροδουλεια τα σονυ; χα Τότε τα σαμσουνγκ, lg , Huawei είναι απευθείας για κάδο; Πάρτε ένα ζ1 για παράδειγμα και ένα s4 , p6(ή p7?) να δούμε την προχειροδουλεια της σονυ. Ποιο θα κολλάει του κέρατά και πιο θα πηγαίνει σφαίρα; Software και καλη αποδοση μπαταρίας Μετά από καιρό είναι η πρωτιά της σονυ. Εκεί που όλοι κοιμόντουσαν είχαμε γυαλί,μεγάλο και αδιαβροχοποιηση. Απο πέρσι όμως έγινε της μόδας μιας και το κατάφερε και η σαμσουγκα μας Ναι μεχρι το ζ3 καλα πηγαινε ..μετα τι εγινε?? Αμα πχ το απαραδεκτο ζ4 δεν ειναι προχειροδουλεια πως το εβγαλαν στην αγορα με τετοια υπερθερμανση cpu που εκλεινε το βιντεο ενω τραβουσες στα 30 δευτερολ. στη καλυτερη... ασε μας ρε φιλε , το ζ5 τι εγινε με το φακο που θολωνε στις ακρες.. κλπ για μενα ειχαν και εχουν τη καλυτερη συνταγη για κινητο αλλα δεν καθονται να μαγειρεψουν σωστα..ουτε η τεχνογωσια τους λειπει ουτε τιποτα..απλα κοιτανε να βγαζουν 10 μοντελα το χρονο οπως οπως και να πουλησουν ..φαινεται εχουν μεγαλυτερα κερδη ετσι..
cpgr Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δεν έχουν sony φίλε μου.απλα για κάποιο λόγο τα αντιπαθούν.δεν τα έχουν καν πιάσει. Εχω ζ1 ζ4 χζ και δεν ξαναπερνω σονυ αν δεν βγαλει κατι που να δουλευει σωστα.. Μαλλον σε p10 θα παω μετα..
freegr Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 ΜΕ άλλα λόγια κάνουν τον..Κινέζο για τον τύπο μνήμης και το χαμηλό κόστος, οπότε μάλλον είναι παραπλάνηση καραμπινάτη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα