Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχουν sony φίλε μου.απλα για κάποιο λόγο τα αντιπαθούν.δεν τα έχουν καν πιάσει.

Μια χαρα ειχαμε sony φιλε μου.

Απλα καναμε το επομενο βημα μετα και δεν ξαναπηγαμε πισω...

Ειχα το Ζ5 compact. Δεν μπορεις να πεις οτι ηταν παλιο. 

Χτυπουσε 75 βαθμους. Καθολου ασχημα για κινητο! Συνηθως το αμαξι μου εκει καπου αρχιζει και ριχνει στροφες ωστε να καταλαβω οτι ζεσταθηκε.

Καλη μπαταρια. Αλλα για ποιο λογο? Γιατι εχει τοσο μικρη οθονη που σε απονθαρρυνει να παιξεις οτιδηποτε για να πεσει η μπαταρια.

Και η μικρη του οθονη ειναι αυτη που το κανει να ειναι ΤΟΡ στη κατηγορια του.

Ζυγαρια ειναι και ο καθενας αποφασιζει με το δικο του σκεπτικο.

Απο Ζ5 παντως πηγα σε G5 και λεω πως σαν την LG δεν εχει αλλη!

Και Ζ5 ειχα, και G5, και Note 4 και τωρα περιμενω να ερθει το 1+3Τ.

Μεχρι στιγμης την LG την εκτιμω περισσοτερο απο ολα.

Και ναι και G4 ειχα και δεν ειχα κανενα προβλημα.

Δημοσ.

Διαβασα ενα καρο βλακειες.... για επαναστατες πληκτρολογιων, για το οτι το κανουν και "καλως το κανουν" αφου δεν αναγραφονται τα σπεκς πουθενα, το οτι δεν πειραζει αφου δεν "σερνονται..... και πολλα πολλα αλλα "χαριτομενα"

ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ? τα λεφτα σας δινετε και ανεχεστε να σας κοροιδευουν? εβγαλαν ενα κινητο, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΟΙ ΟΛΑ μα ΟΛΑ να εχουν τα ιδια σπεκς και το ιδιο χαρντβερ? δλδ τζαμπα μας το δινουν για να πουμε οκ....τους τελειωσαν τα "καλα" ας το παρουμε με τα β' ... τι ειναι αυτα που διαβαζω, αλλος λεει το κανει και η απλ αλλος οτι το κανει και σαμσουνγκ.... ΚΑΙ? ειναι αυτο δικαιολογια?

πληρωνω? απαιτω να παρω αυτο που μου υποσχεθηκες.... δεν παιζω τζοκερ να ρισκαρο για το ποιο μοντελο θα φτασει στα χερια μας....

ΥΓ αλλα τι να πουμε για εναν λαο που δικαιολογει τα ψεμματα των πολιτικων με το σλογκαν "γιατι? ποι αλλοι τα ιδια δεν εκαναν?"

καλησπερα και ονειρα γλυκα.

ΥΓ2 αυτα τα ποστ μου εβγαλαν πολυ θυμο.... δεν χρειαζεται ουτε στο γηπεδο να παω ....

Δημοσ.

Παιδιά έτσι θα δουλεύουν για αρκετό καιρό .Για αυτό έχουμε κρίση υπαρχουν στοκαρισμενα εμπορεύματα παντού. Για τα επομενα 2 χρόνια τουλάχιστον, για αυτό οι κινέζοι κάναν catch up.Σε λίγο που θα στοκαρουν και αυτοι θα βριζουμε τη xiaomi.Καπιταλισμός....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...