Ρεkλα Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Μπορεις να εισαι στα windows και ταυτοχρονα σε παραθυρακι να βλεπεις tv η ειναι αποκλειστικα "ειτε tv,ειτε monitor"?
stelios18120 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Λειτουργία pip δηλαδή. (Picture in picture)
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Μπορεις να εισαι στα windows και ταυτοχρονα σε παραθυρακι να βλεπεις tv η ειναι αποκλειστικα "ειτε tv,ειτε monitor"? Εύκολα , υποστηρίζει PIP και μπορείς να αλλάξεις θέση και μέγεθος του παραθύρου.
iparou Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Αν δεν υπάρχει πρίζα τηλεόρασης στο γραφείο που θα μπει το συγκεκριμένο monitor, πώς θα μπορεί να βλέπει κανείς tv ? Παίζει κανένα gadget ή θα πρέπει να πάρω ασύρματη εσωτερική κεραία ? Αν ναι, ποια ? (sorry για το off topic) Sorry για την ηλίθια ερώτηση αλλά δεν ξέρω.
Galaxy Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Αν δεν υπάρχει πρίζα τηλεόρασης στο γραφείο που θα μπει το συγκεκριμένο monitor, πώς θα μπορεί να βλέπει κανείς tv ? Παίζει κανένα gadget ή θα πρέπει να πάρω ασύρματη εσωτερική κεραία ? Αν ναι, ποια ? (sorry για το off topic) Sorry για την ηλίθια ερώτηση αλλά δεν ξέρω. Ε χωρίς κεραία προφανώς και δεν παίζει εκτός και εαν βάλεις καμία εσωτερική αλλά αμφιβάλω εαν θα παίζει τπτ . Την έχω απο προσφορά του Κωτσόβολου προιγούμενη και είμαι πολυ ευχαριστημένος , έχει και πολλές εισόδους οπότε τη δουλεύω για όλα ,Pc , consoles , TV .
dimzi Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Μόλις έριξα και εγώ μια παραγγελία από τα public. Ευχαριστώ τον ts. Γνωρίζει κανείς καμιά μικρή και κομψή εσωτερική κεραία; μιας και θα συνδεθεί μακριά από πρίζα κεραιας
iparou Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Μόλις έριξα και εγώ μια παραγγελία από τα public. Ευχαριστώ τον ts. Γνωρίζει κανείς καμιά μικρή και κομψή εσωτερική κεραία; μιας και θα συνδεθεί μακριά από πρίζα κεραιας Κάτι τέτοιο προφανώς θα ενδιέφερε κι εμένα. Βλέπω διάφορες στο σκρουτζ αλλά δεν ξέρω τι ψάρια πιάνουν.
babinosman Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 ταινίες απο στικάκι παίζει?αν ναι τι format υποστηρίζει? ευχαριστω
stelios18120 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Μόλις έριξα και εγώ μια παραγγελία από τα public. Ευχαριστώ τον ts. Γνωρίζει κανείς καμιά μικρή και κομψή εσωτερική κεραία; μιας και θα συνδεθεί μακριά από πρίζα κεραιας http://www.e-shop.gr/matel-an-digital-b-outdoor-antenna-for-digital-signal-black-p-PER.603747 Έχω 3 τέτοιες σπίτι μου. Αγόρασε άφοβα. Μικρή,κομψή και δυνατή. 2
iparou Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 http://www.e-shop.gr/matel-an-digital-b-outdoor-antenna-for-digital-signal-black-p-PER.603747 Έχω 3 τέτοιες σπίτι μου. Αγόρασε άφοβα. Μικρή,κομψή και δυνατή. Υποτίθεται πρέπει να μπει σε εξωτερικό τοίχο/μπαλκόνι (outdoor) αλλά από ριβιους στο σκρουτζ και μέσα στο σπίτι να την έχεις, μια χαρά πιάνει. Ισχύει κάτι τέτοιο και σε εσένα ?
stelios18120 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Ακριβώς φίλε μου Και τις 3 τις έχω μέσα στο σπίτι πίσω από τις τηλεοράσεις Βέβαια είναι κοντά στο παράθυρο,απόσταση 2 μέτρα από αυτό είναι η κάθε τηλεόραση με την κεραία της. Επίσεις εγώ μένω Πειραιά (δεν ξέρω αν θα πιάνουν σε κανένα χωριό η έξω από Αθήνα) οπότε ίσως παίζει και αυτό το θέμα του,πάντως πιάνω καμπάνα. Στην αρχή αγόρασα διστακτικά 1 τεμάχιο να δω πως θα πάει,και αφού είδα ότι είναι ωραία και αξίζει προχώρησα σε αγορά άλλων 2 1
crisimon Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) ublic.gr/product/tileoraseis/monitor-tv/samsung-lt24d390-monitor-tv-24/ ---- αφαιρεση συνδεσμου Επεξ/σία 23 Απριλίου 2017 από matrixxx
stelios18120 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 πρωτον μην πετας ετσι ενα ξερο λινκ και δευτερον ειναι εξαντλημενο αυτο που εβαλες στο λινκ 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Σωστα, να πουμε οτι εχει βαλει ενα λινκ του παμπλικ για το προιον του τιτλου στα 129 αλλα εξαντλημένο. Οπως εχουν γραψει ηδη αλλοι στην πρωτη σελιδα, εχει παιξει το προιον σε αλλα μαγαζια αρκετες φορες προσφατα στα 129 και στα 119, ισως κατι τετοιο να εννοουσε και ο παραπανω. Γραφουμε ομως και δυο κουβεντες οπως λεει και ο Στελιος και εχουμε πει δεκαδες φορες, οχι ενα ξερο λινκ που δινει μονο επισκεψεις σε ενα μαγαζι χωρις λογο. 2
Sheogorath Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 ταινίες απο στικάκι παίζει?αν ναι τι format υποστηρίζει? ευχαριστω Nαι παίζει. Διαβάζει και SRT υποτίτλους. Αν θυμάμαι καλά mp4, avi και δεν είμαι σίγουρος για mkv. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα