Zaxos85 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Ε τότε πάει να πει ότι έχουν "μπουκώσει" τα DSLAM έχουν γίνει πολλές νέες συνδέσεις και τρώνε πολλούς πόρους. Ζητά να σε αλλάξουν DSLAM, απαίτησε το. Με το delay γιατί να ασχοληθούν; ουσιαστικά δεν αποτελεί πρόβλημα... αλλά φυσικό επακόλουθο της φθοράς στο χρόνο με μπουκωμένο DSLAM ή καλωδιώσεις αν δεν είναι επίγειες. Το να με αλλάξουν DSLAM μάλλον δεν είναι η καλύτερη ιδέα. Μένω στην Αργυρούπολη, μια περιοχή που δεν έχει DSLAM. Αυτή τη στιγμή παίρνω ιντερνετ από το DSLAM της Ηλιούπολης, που βρίσκεται περίπου 1,5 χλμ μακριά μου και είναι μακράν το πλησιέστερο στο σπίτι μου... Το delay θα συμφωνούσα ότι δεν είναι πρόβλημα αν δεν εμφανιζόταν από τη μία μέρα στην άλλη! Τώρα, όσο και να θέλω, δεν μπορώ να πιστέψω ότι ξύπνησα μια μέρα και το delay μου έφτασε 700+... Αυτό με το μπούκωμα και τις πολλές νέες συνδέσεις μου φαίνεται λογικό. Σχετίζεται όμως μόνο με συνδέσεις adsl ή και vdsl? Επειδή εξακολουθεί και μου φαίνεται τρομακτικά μεγάλη σύμπτωση όλο αυτό να ξεκίνησε την μέρα που έβαλαν vdsl οι από κάτω μου, γνωρίζεις αν μια σύνδεση vdsl μπορεί να επηρεάσει εμένα ή είναι δύο εντελώς άσχετα πράγματα μεταξύ τους?
GTI890 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 οταν ερθει η ωρα να φυγεις θα σου κανουν προσφορα ιδια με του ανταγωνιστη να ξερεις... απο κει και περα προσφατα ειχα κανει αιτηση για μεταφορα σε wind για vdsl και με καθυστερησαν ενα μηνα και τελικα δεν ειχε προχωρησει το θεμα οπου τελικα ακυρωσα τη μεταφορα και ανανεωσα στην vodafone...προσοχη λιγο στο vdsl, γιατι λενε και παπατζιες μερικοι (πχ σε μενα με δουλευε ενα μηνα η wind) και το αστειο ηταν οταν ακυρωσα με πηραν και μου ειπαν μηπως να το ξαναδουμε? να περιμενω κανα μηνα ακομα δηλαδη...
SeXBOX Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Το να με αλλάξουν DSLAM μάλλον δεν είναι η καλύτερη ιδέα. Μένω στην Αργυρούπολη, μια περιοχή που δεν έχει DSLAM. Αυτή τη στιγμή παίρνω ιντερνετ από το DSLAM της Ηλιούπολης, που βρίσκεται περίπου 1,5 χλμ μακριά μου και είναι μακράν το πλησιέστερο στο σπίτι μου... Το delay θα συμφωνούσα ότι δεν είναι πρόβλημα αν δεν εμφανιζόταν από τη μία μέρα στην άλλη! Τώρα, όσο και να θέλω, δεν μπορώ να πιστέψω ότι ξύπνησα μια μέρα και το delay μου έφτασε 700+... Αυτό με το μπούκωμα και τις πολλές νέες συνδέσεις μου φαίνεται λογικό. Σχετίζεται όμως μόνο με συνδέσεις adsl ή και vdsl? Επειδή εξακολουθεί και μου φαίνεται τρομακτικά μεγάλη σύμπτωση όλο αυτό να ξεκίνησε την μέρα που έβαλαν vdsl οι από κάτω μου, γνωρίζεις αν μια σύνδεση vdsl μπορεί να επηρεάσει εμένα ή είναι δύο εντελώς άσχετα πράγματα μεταξύ τους? Τα ίδια ισχύουν και για VDSL αλλά επειδή τα kv έχουν εγκατασταθεί τώρα είναι οργανωμένα στην τσίτα! Οπότε δεν θα μπουκώσει, να φανταστείς και ο ΟΤΕ όταν μου έδωσε μου είπε.... "θα δούμε αν έχουμε ελεύθερα ή είναι όλα πιασμένα διαφορετικά θα πρέπει να περιμένετε κάνα μήνα, μήπως φύγει κάποιος η κάνουμε αναβάθμιση." Με την ADSL από την αρχή υπήρχε η αναρχία της αναρχίας αν ανοίξεις kv να δεις μέσα τι γίνεται.... άστο καλύτερα. Τώρα όσο για σταθερότητα εγώ εχω τον μήνα χωρίς να εχω αποσυγχρονίσει εχω 2.000.000 CRC Errors+ ΠΟΤΕ δεν είχα αποσύνδεση ούτε lag, ούτε corrupted downloads. Το ότι απέχεις 1,5 χιλιόμετρο αν σε βάλουν στο ίδιο kv το ξέρεις ότι δεν θα πιάνεις Full; εγώ απέχω 700 μετρά και εχω 2-3mbps μείον. Εσύ λογικά θα έχεις κάπου στα 7 αν δεν κάνω λάθος(ας με διορθώσει κάποιος). Αλλά επιμένω στο ότι έχουμε καταντήσει να βάζουμε και πληρώνουμε VDSL για να έχουμε τα αυτονόητα που θα έπρεπε να είχαμε με ADSL.... κατάντια, απορώ πως κάποιος Ευρωπαϊκός Οργανισμός ή κάτι παρόμοιο δεν μας βάζουν πρόστιμα....
Zaxos85 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Τα ίδια ισχύουν και για VDSL αλλά επειδή τα kv έχουν εγκατασταθεί τώρα είναι οργανωμένα στην τσίτα! Οπότε δεν θα μπουκώσει, να φανταστείς και ο ΟΤΕ όταν μου έδωσε μου είπε.... "θα δούμε αν έχουμε ελεύθερα ή είναι όλα πιασμένα διαφορετικά θα πρέπει να περιμένετε κάνα μήνα, μήπως φύγει κάποιος η κάνουμε αναβάθμιση." Με την ADSL από την αρχή υπήρχε η αναρχία της αναρχίας αν ανοίξεις kv να δεις μέσα τι γίνεται.... άστο καλύτερα. Τώρα όσο για σταθερότητα εγώ εχω τον μήνα χωρίς να εχω αποσυγχρονίσει εχω 2.000.000 CRC Errors+ ΠΟΤΕ δεν είχα αποσύνδεση ούτε lag, ούτε corrupted downloads. Το ότι απέχεις 1,5 χιλιόμετρο αν σε βάλουν στο ίδιο kv το ξέρεις ότι δεν θα πιάνεις Full; εγώ απέχω 700 μετρά και εχω 2-3mbps μείον. Εσύ λογικά θα έχεις κάπου στα 7 αν δεν κάνω λάθος(ας με διορθώσει κάποιος). Αλλά επιμένω στο ότι έχουμε καταντήσει να βάζουμε και πληρώνουμε VDSL για να έχουμε τα αυτονόητα που θα έπρεπε να είχαμε με ADSL.... κατάντια, απορώ πως κάποιος Ευρωπαϊκός Οργανισμός ή κάτι παρόμοιο δεν μας βάζουν πρόστιμα.... Το να βάλω 50άρα vdsl και να πιάνω 43 πχ, δεν είναι πρόβλημα. Ειδικά αν σκεφτείς ότι έχω 14-15 τα τελευταία 6 χρόνια και 8-9 τους τελευταίους 2 μήνες! Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά το καφάο είναι σχετικά πολύ κοντά στο σπίτι μου. Στα υπόλοιπα έχεις πολύ δίκιο αλλά δεν είναι και ο μόνος τομέας που είμαστε πίσω σαν χώρα...Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια λένε! οταν ερθει η ωρα να φυγεις θα σου κανουν προσφορα ιδια με του ανταγωνιστη να ξερεις... απο κει και περα προσφατα ειχα κανει αιτηση για μεταφορα σε wind για vdsl και με καθυστερησαν ενα μηνα και τελικα δεν ειχε προχωρησει το θεμα οπου τελικα ακυρωσα τη μεταφορα και ανανεωσα στην vodafone...προσοχη λιγο στο vdsl, γιατι λενε και παπατζιες μερικοι (πχ σε μενα με δουλευε ενα μηνα η wind) και το αστειο ηταν οταν ακυρωσα με πηραν και μου ειπαν μηπως να το ξαναδουμε? να περιμενω κανα μηνα ακομα δηλαδη... Μακάρι να κάνουν κάποια προσφορά τέτοια γιατί ουσιαστικά δεν θέλω να πάω στη wind! Πάντως τώρα με αυτήν την ιστορία που τους έκραξα άσχημα και είπα ξεκάθαρα ότι φεύγω, ρώτησα και για ρήτρα κλπ, στο τηλ ήταν κάθετοι ότι δεν μπορούσαν να κάνουν καλύτερη τιμή. Ελπίζω όταν λήγει το συμβόλαιο και δεν ανανεώσω να ξυπνήσουν...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Πάντως τώρα με αυτήν την ιστορία που τους έκραξα άσχημα και είπα ξεκάθαρα ότι φεύγω, ρώτησα και για ρήτρα κλπ, στο τηλ ήταν κάθετοι ότι δεν μπορούσαν να κάνουν καλύτερη τιμή. Ελπίζω όταν λήγει το συμβόλαιο και δεν ανανεώσω να ξυπνήσουν... Αν λάβουν αίτημα φορητότητας από άλλη εταιρεία, θα σε καλέσουν άμεσα και θα σου κάνουν μια καλύτερη προσφορά μιας και τότε θα βεβαιωθούν πως θες να φύγεις. Απλά είναι λίγο ...φασαρία να ξεκινήσεις μια φορητότητα με σκοπό μόνο να πετύχεις μια καλή τιμή από τον τωρινό σου πάροχο. Αν έχεις χρόνο και διάθεση μπορείς να το τολμήσεις!
Moderators Inuyasha Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Αν λάβουν αίτημα φορητότητας από άλλη εταιρεία, θα σε καλέσουν άμεσα και θα σου κάνουν μια καλύτερη προσφορά μιας και τότε θα βεβαιωθούν πως θες να φύγεις. Απλά είναι λίγο ...φασαρία να ξεκινήσεις μια φορητότητα με σκοπό μόνο να πετύχεις μια καλή τιμή από τον τωρινό σου πάροχο. Αν έχεις χρόνο και διάθεση μπορείς να το τολμήσεις! Επειδή πλέον γίνονται γρήγορα οι μεταφορές θέλει προσοχή, αν ενεργοποιηθεις στο νέο παροχο χάνεις δικαίωμα υπαναχώρησης τον 14 ημερών για συμβάσεις από απόσταση
Zaxos85 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Επειδή πλέον γίνονται γρήγορα οι μεταφορές θέλει προσοχή, αν ενεργοποιηθεις στο νέο παροχο χάνεις δικαίωμα υπαναχώρησης τον 14 ημερών για συμβάσεις από απόσταση Το συμβόλαιό μου λήγει στις 3 Αυγούστου. Θα τους πάρω κάποια στιγμή αρκετά πιο πριν (τουλάχιστον ένα μήνα), θα τους ενημερώσω ότι δεν θέλω να ανανεώσω και θα ρωτήσω αυτούς από πότε και μετά μπορώ να κινήσω διαδικασίες για να πάω σε άλλο πάροχο. Ίσως έτσι μου φέρουν και καμια προσφορά νωρίτερα. Αν γνωρίζετε λεπτομέρειες πάνω στο θέμα μπορείτε να με ενημερώσετε!!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Επειδή πλέον γίνονται γρήγορα οι μεταφορές θέλει προσοχή, αν ενεργοποιηθεις στο νέο παροχο χάνεις δικαίωμα υπαναχώρησης τον 14 ημερών για συμβάσεις από απόσταση Όταν έκανα το αίτημα μεταφοράς στην Cosmote από τη Voda για στο σταθερό και το adsl, με κάλεσαν από την voda για αντιπροσφορά ακριβώς την επόμενη ημέρα του αιτήματος προς την cosmote. Μου έκαναν μια πιο ελκυστική προσφορά που μέχρι πριν μια ημέρα μου έλεγαν πως δεν γίνεται και όταν τους έλεγα "μα αφού όταν θα δείτε το αίτημα φορητότητας θα μου την κάνετε...", μου έλεγαν πως δεν υπάρχει περίπτωση... Όπως και να έχει δεν τη δέχτηκα αν και ήταν καλύτερη από αυτή της cosmote μιας και είχα ήδη αποφασίσει να φύγω. 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Συνήθως περνούν, αν όμως δεν προλάβεις της ακυρώσεις μπλέκεις αν σε ενεργοποιησουν
GTI890 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 αν κανεις την ακυρωση την ιδια μερα ή την επομενη λογικα προλαβαινεις...εδω 20-30 μερες και δεν κανουν τη μεταφορα...στα χαρτια λενε για 10 μερες...αλλιως καλυτερη τιμη δεν σου δινουν...εμενα η vodafone μια μερα πριν κανω αιτηση μεταφορας μου ελεγε 10 ευρω παραπανω απο οτι μου εδωσε τελικα οταν εκανα αιτηση μεταφορας αλλου...δυστυχως ετσι κανουν
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Συνήθως περνούν, αν όμως δεν προλάβεις της ακυρώσεις μπλέκεις αν σε ενεργοποιησουν Όταν σε καλούν είναι στη φάση που πρέπει να δώσουν το ΟΚ στην εταιρεία που τους ζήτησε το νούμερό σου. Οπότε αν δεχθείς την αντιπροσφορά τους, απορρίπτουν το αίτημα της άλλης εταιρείας, ενώ αν δεν δεχτείς τους το εγκρίνουν.
bill2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 οχι την εγκριση σε παιρνουν αν θες εσυ τη προσφορα αν δεκτεις πρεπει να ακυρωσεις εσυ την αιτηση ενας γνωστος μου απο οτε σε nova οταν το καλεσαν απο οτε δεκτηκε τη προσφορα λεει οκ δεν θα παω στη νοβα και του ειοαν οχι θα πρεπτι να ακυρωθει η αιτηση απο εσας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα