zoranb Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Πωλούνται αντάπτορες για κάρτες microSD (χωρίς μαζί κ μνήμες)?
corsair04 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Πωλούνται αντάπτορες για κάρτες microSD (χωρίς μαζί κ μνήμες)? δύσκολο έως και απίθανο πάρε έναν αναγνώστη που δέχεται την κάρτα χωρίς ανταπτορα επίσης βρήκα στην Κίνα από ebay εάν σε ενδιαφέρει 1
zoranb Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 ... επίσης βρήκα στην Κίνα από ebay εάν σε ενδιαφέρει Ποιά Κίνα!!!!! (βλέπε Amstel) Έλεγα να τονώσω την Ελληνική οικονομία πριν πάω σε Ebay λύσεις!
corsair04 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Ποιά Κίνα!!!!! (βλέπε Amstel) Έλεγα να τονώσω την Ελληνική οικονομία πριν πάω σε Ebay λύσεις! δεν αξίζει να την αγοράσεις βάλε μια αγγελία κάποιος θα έχει να σου δώσει δωρεάν εγώ έχω πολλές άλλα είμαι από χωρίο της Λάρισας τα μεταφορικά είναι πιο πολλά από την αγορά νέας κάρτας
zoranb Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 ...εγώ έχω πολλές... Πολλές; Πώς προέκυψε αυτό;
corsair04 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Πολλές; Πώς προέκυψε αυτό; γιατί οι περισσότεροι δεν τους θέλουν βάζουν την sd στο κινητό τους και αυτό του είναι άχρηστο 2
Mesqal Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Εχω παρει αυτον http://www.skroutz.gr/s/4994601/Kingston-MobileLite-G4-USB-3-0-Reader.html απο Ελληνικο μαγαζι, δεν ειναι και ο φθηνοτερος αλλα, ειναι USB3, διαβαζει και μεγαλυτερες απο 32gb, και με πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης. Ακυρο νομιζα οτι ηθελες USB ανταπτορα Επεξ/σία 23 Απριλίου 2017 από Mesqal
corsair04 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Πωλούνται αντάπτορες για κάρτες microSD (χωρίς μαζί κ μνήμες)? και όμως πωλείται και σκέτο δες εδώ δεν αξίζει να κανείς αποστολή μονό παραλαβή από το κατάστημα διάλεξε ένα στην περιοχή σου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα