broxopios Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Καλησπέρα. Σκέφτομαι να αγοράσω ένα ασύρματο τηλέφωνο. Ψάχνοντας στο διαδίκτυο είδα καλές κριτικές στο παρακάτω Panasonic https://www.skroutz.gr/s/3378129/Panasonic-KX-TG6811.html?from=best_picks Διάβασα ότι με τη λειτουργία Εκο όταν έχεις το τηλέφωνο στη βάση έχει 0% ακτινοβολία. Η μπαταρία πόσο επηρεάζεται όταν το έχουμε συνεχώς επάνω? Βέβαια προτιμώ να χαλάσει η μπαταρία από το να τρώω την ακτινοβολία. Έχετε κάτι άλλον να προτείνετε στην ίδια τιμή, την οποία την βρίσκω μια χαρά?
panos- Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Η μπαταρία πόσο επηρεάζεται όταν το έχουμε συνεχώς επάνω? Η μπαταρία σταματάει να παίρνει ρεύμα όταν φορτιστεί. Βέβαια προτιμώ να χαλάσει η μπαταρία από το να τρώω την ακτινοβολία. δεν έχει αποδειχθεί ότι η ακτινοβολία είναι επικίνδυνη, εξάλλου τρως ήδη ακτινοβολία, μην μου πεις ότι δεν έχεις κινητό, WiFi, και έστω να μην έχεις σίγουρα γύρω σου θα υπάρχουν. Όχι πάντως σε αυτά τα λεφτά είναι το καλύτερο. 1
broxopios Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Η μπαταρία σταματάει να παίρνει ρεύμα όταν φορτιστεί. δεν έχει αποδειχθεί ότι η ακτινοβολία είναι επικίνδυνη, εξάλλου τρως ήδη ακτινοβολία, μην μου πεις ότι δεν έχεις κινητό, WiFi, και έστω να μην έχεις σίγουρα γύρω σου θα υπάρχουν. Όχι πάντως σε αυτά τα λεφτά είναι το καλύτερο. Καλά ακτινοβολία τρώμε καθημερινά. Είχα ακούσει όμως (όχι σε άρθρο ή κάτι επίσημο) ότι η ακτινοβολία του ασύρματου τηλεφώνου είναι πολύ μεγαλύτερη απ ότι των κινητών. Δεν ξέρω αν ισχύει.
#vaggelis# Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Το τηλεφωνο ειναι κορυφη για τα χρηματα που κοστιζει.Το εχω 1 χρονο δεν μου εχει παρουσιασει κανενα προβλημα εχει κανονικα αναγωριση τι ωρα εγινε η κλιση και ημερομηνια.Εχω παρει εδω και 12 χρονια αρκετα επωνυμα ασυρματα αυτο ειναι παρα πολυ καλο.Και ναι η μπαταρια σταματα να φορτιζει οταν φορτιστει απλα θελει αρκετη ωρα για να φορτισει αν ειναι αδειο και μετα κραταει αρκετα χωρις φορτιση με πολυ χρηση. 1
george kesoglu Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 το έχω και εγώ,,,, σε αυτή την τιμή είναι ότι καλύτερο 1
fotislado Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Καλά ακτινοβολία τρώμε καθημερινά. Είχα ακούσει όμως (όχι σε άρθρο ή κάτι επίσημο) ότι η ακτινοβολία του ασύρματου τηλεφώνου είναι πολύ μεγαλύτερη απ ότι των κινητών. Δεν ξέρω αν ισχύει.Βαση λογικης κ οχι γνωσεων δεν νομιζω οτι ισχυει αυτο.δεν στεκει. 1
broxopios Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Λοιπόν το πήρα την προηγούμενη βδομάδα και αυτές τις μέρες που το χρησιμοποιώ είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πολύ καλό ακουστικό, καθαρή ομιλία, εύκολες λειτουργίες. Γενικά τέλειο. Τώρα μια ερώτηση. Λέει στο εγχειρίδιο χρήσης ότι αν έχουμε ενεργοποιημένο το ECO, έστω και αν το ακουστικό είναι εκτός βάσης, η ακτινοβολία μειώνεται στο 99,9% Ισχύει? Εγώ νόμιζα όταν ήταν στη βάση του ίσχυε αυτό. Αυτό όμως αναιρείται λέει αν είναι κοντά κάποιο άλλο ασύρματο τηλέφωνο. Συμπεριλαμβάνονται και τα κινητά σε αυτό?
panos- Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Σε βρίσκω πολύ φοβισμένο στο θέμα της ακτινοβολίας. Σίγουρα έχεις WiFi στο σπίτι σου ή κινητό άρα δεν κινδυνεύεις από το σταθερό και γενικώς από την ακτινοβολία, πρέπει να προσέχεις άλλα θέματα
broxopios Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Σε βρίσκω πολύ φοβισμένο στο θέμα της ακτινοβολίας. Σίγουρα έχεις WiFi στο σπίτι σου ή κινητό άρα δεν κινδυνεύεις από το σταθερό και γενικώς από την ακτινοβολία, πρέπει να προσέχεις άλλα θέματα Ναι ισχύει. Όσον αφορά το θέμα ασύρματα τηλέφωνα είχα κακή γνώμη από παλιά. Είχα ακούσει διάφορα πράγματα που λογικά όπως λέτε δεν ισχύουν. Τώρα η ερώτηση που έκανα δεν είναι τόσο ο φόβος της ακτινοβολίας, όσο η ενημέρωση για το χαρακτηριστικό ECO. Νομίζω ότι το έχω ξεπεράσει κάπως το θέμα που είχα (με την ακτινοβολία), αλλιώς δε θα το αγόραζα κιόλας
Poison6 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Καλο μήνα, Επειδή σκέφτομαι την αγορά του συγκεκριμένου, υπαρχει η δυνατότητα τοποθέτησης της βασης στον τοιχο? Αν οχι μηπως εχετε ιδεα ποιο μοντελο σε αυτα τα χρήματα πανω κατω το υποστηρίζει? ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα