Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια χαρα,μετα απο αρκετα χρονια προτειθεμαι να αποχωριστω την πλατφορμα ΑΜ3(ουτε καν + δλδ),θα αναβαθμισω επεξεργαστη μητρικη και μνημες,η χρηση ειναι παιχνιδια και πλοηγηση στο ιντερνετ,χρειαζομαι τη βοηθεια σας για να αποφασισω σε ποιο socket να καταληξω,αν παω σε ΑΜ4 ποιες οι επιλογες μου με προυποθεση οτι δεν θα θελα να δωσω πανω απο 250 ευρω μονο για cpu,αν καταληξω σε 1151 για την χρηση που θελω με καλυπτει ενας pentium G η ενας i3 η πρεπει να παω σε i5;για μητρικη τα χρηματα που μπορω να δωσω ειναι μεχρι 100 ευρω,Οσον αφορα τις RAM φτανουν τα 8GB;ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

γεια χαρα,μετα απο αρκετα χρονια προτειθεμαι να αποχωριστω την πλατφορμα ΑΜ3(ουτε καν + δλδ),θα αναβαθμισω επεξεργαστη μητρικη και μνημες,η χρηση ειναι παιχνιδια και πλοηγηση στο ιντερνετ,χρειαζομαι τη βοηθεια σας για να αποφασισω σε ποιο socket να καταληξω,αν παω σε ΑΜ4 ποιες οι επιλογες μου με προυποθεση οτι δεν θα θελα να δωσω πανω απο 250 ευρω μονο για cpu,αν καταληξω σε 1151 για την χρηση που θελω με καλυπτει ενας pentium G η ενας i3 η πρεπει να παω σε i5;για μητρικη τα χρηματα που μπορω να δωσω ειναι μεχρι 100 ευρω,Οσον αφορα τις RAM φτανουν τα 8GB;ευχαριστω εκ των προτερων.

καταρχας ποιο μοντελο μητρικης εχεις ?

Δημοσ.

Αν και δεν μας είπες το τροφοδοτικό σου δες αυτά εδώ...

Σε καλύπτουν σε τιμή ;

Πάντως ο 1400 είναι καλύτερο τσιπακι από ιντελ πεντιουμ και Ι3

post-129248-0-31738700-1492790551_thumb.png

Δημοσ.

φιλε life is music η μητρικη μου ειναι μια msi c 770-G45,Τωρα το τροφοδοτικο που εχω ειναι ενα chieftec APS 550,μπορω να δωσω τα χρηματα για το σετακι που παραθετεις,απλα αν με λιγοτερα χρηματα θα μπορουσα να εχω ενα αξιοπρεπες συστημα θα το προτιμουσα,δλδ αν οι διαφορες ειναι μικρες γιατι δεν με ενδιαφερουν ουτε τα τελεια γραφικα ουτε η απολυτες αποδοσεις.

Δημοσ.

φιλε life is music η μητρικη μου ειναι μια msi c 770-G45,Τωρα το τροφοδοτικο που εχω ειναι ενα chieftec APS 550,μπορω να δωσω τα χρηματα για το σετακι που παραθετεις,απλα αν με λιγοτερα χρηματα θα μπορουσα να εχω ενα αξιοπρεπες συστημα θα το προτιμουσα,δλδ αν οι διαφορες ειναι μικρες γιατι δεν με ενδιαφερουν ουτε τα τελεια γραφικα ουτε η απολυτες αποδοσεις.

ωραια εγω στην θεση θα κραταγα την μητρικη θα εβαζα εναν phenom 1090 me kana 50ρικο και ολα κομπλε και θα αλλαζα και το τροφοδοτικο π εχεις με ενα evga 500w kai mia xara !

Δημοσ.

ναι οκ το εχω σκεφτει και αυτο,αλλα δεν εχω sata iii και στην ουσια ποση διαφορα θα δω σε σχεση με τον Χ4 955 που εχω;η μητρικη ειναι απο το 2009 σε χρηση,το τροφοδοτικο θα το αλλαξω ετσι κι αλλιως,

Δημοσ.

ναι οκ το εχω σκεφτει και αυτο,αλλα δεν εχω sata iii και στην ουσια ποση διαφορα θα δω σε σχεση με τον Χ4 955 που εχω;η μητρικη ειναι απο το 2009 σε χρηση,το τροφοδοτικο θα το αλλαξω ετσι κι αλλιως,

δεν υπαρχει προβλημα π δεν εχεις σατα 3 εξαλλου ειναι μικρες η διαφορες σε σατα ε με σατα 2 και στην τελικη ο 1090 ειναι κλασεις ανωτερος απο τον 955 στο λεω γτ τον εχω και στα παιχνιδια π τον ζωριζω σκοτωνει κοιταξε παρε αυτον π σ λεω και ενα τροφοδοτικουλι οπως αυτο εδω  http://www.skroutz.gr/s/4306933/EVGA-500W-Power-Supply-80-PLUS.html

και θα εισαι κομπλε

Δημοσ.

Tο budget έτσι όπως το καταλαβαίνω είναι στα 400-450? Σε αυτή την περίπτωση μπορείς να πας στα παρακάτω

https://www.skroutz.gr/s/11139197/AMD-Ryzen-5-1600.html

https://www.skroutz.gr/s/11224251/Asus-Prime-B350-Plus.html ή https://www.skroutz.gr/s/11518350/Asrock-AB350-Gaming-K4.html

https://www.skroutz.gr/s/7299979/HyperX-Fury-8GB-DDR4-2666MHz-HX426C15FB-8.html

• Like 1
Δημοσ.

Αν δίνεις 250€ για επεξεργαστή πάς καρφί για τον AMD R5 1600

http://www.skroutz.gr/s/11139197/AMD-Ryzen-5-1600.html

Με μητρική μια από τις GIGABYTE AB350M GAMING 3  ή ASROCK AB350M PRO 4

Για μνήμη  εγώ θα έβαζα 16gb !

Το τροφοδοτικό που έχεις είναι σχετικά καλό. Δεν χρειάζεται αλλαγή. 

SSD δίσκο έχει το σύστημα ? Και αν ναι ποιον ?

Η μητρική που έχεις δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, μάλλον δεν ήταν και ποτέ από τις καλές και σταθερές μητρικές για να πεις πως επενδύεις σε αυτή.

• Like 2
Δημοσ.

ευχαριστω για τις μεχρι τωρα προτασεις σας,οπως και να χει ζητουσα αλλαγη πλατφορμας απλα μετα απο την παρακινηση του φιλου αρχισα να σκεφτομαι για τον 1090T και να κρατησω το υπαρχον hardware,οσο αφορα τον ssd εχω ναι εναν crucial MX 300,σε καθε περιπτωση μιλαω για μπατζετ περιπου στα 400 ευρω,παντως βλεπω οτι οι τιμες των ryzen αρχιζουν να πεφτουν,σε καθε περιπτωση θα με ενδιαφερε και η προοπτικη της intel αν θα μου εβγαινε πιο φτηνα για ενα αξιοπρεπες συστημα.

• Like 1
Δημοσ.

ευχαριστω για τις μεχρι τωρα προτασεις σας,οπως και να χει ζητουσα αλλαγη πλατφορμας απλα μετα απο την παρακινηση του φιλου αρχισα να σκεφτομαι για τον 1090T και να κρατησω το υπαρχον hardware,οσο αφορα τον ssd εχω ναι εναν crucial MX 300,σε καθε περιπτωση μιλαω για μπατζετ περιπου στα 400 ευρω,παντως βλεπω οτι οι τιμες των ryzen αρχιζουν να πεφτουν,σε καθε περιπτωση θα με ενδιαφερε και η προοπτικη της intel αν θα μου εβγαινε πιο φτηνα για ενα αξιοπρεπες συστημα.

phenom 1090 βρες με κανα 60 ρι και με κανα 25 αλλη μια 4 αρα και  θα εισαι τουμπανο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...