Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας Insomnioτες και insomnioτησες...θα ηθελα να προτεινεται 1-2 rom που θα μπορουσα να βαλω στο κινητο ετσι ωστε να φυγουν ολες οι κινεζιες που εχει μεσα...

ευχαριστω πολυ!! :-D

Δημοσ.

Γεια σας Insomnioτες και insomnioτησες...θα ηθελα να προτεινεται 1-2 rom που θα μπορουσα να βαλω στο κινητο ετσι ωστε να φυγουν ολες οι κινεζιες που εχει μεσα...

ευχαριστω πολυ!! :-D

ποιο λε μαξ 2 εχεις χ820 ή χ829?

Δημοσ.

http://blog.grossoshop.net/x820-leeco-grossoshop-cuoco92/#prettyPhoto 

τσεκαρετε μια αυτην εδω την σελιδα.. Ειναι αξιοποπιστη για να εγκαστησω αυτη τη ρομ?

Και ακομα μια ερωτηση, στο πληκτρολογιο υπαρχουν ελληνικα απλα δεν λειτουργει το autocorrect  γι αυτα...γνωριζετε πως μπορω να το φτιαξω?

Δημοσ.

Σε x829 περνούν Roms από το x820;

Ναι

ποιο λε μαξ 2 εχεις χ820 ή χ829?

Δεν έχει σημασία το ίδιο είναι την ίδια rom φοράνε ,απλός το Χ820 έχει την 800αρα
Δημοσ.

Είδα μία φωτο με ένα πρόγραμμα για Qualcomm επεξεργαστή που ενεργοποιούσε και απενεργοποίησης τις μπάντες από τον επεξεργαστή για τα δίκτυα. Δεν θυμαμε που το είδα όμως...

Δημοσ.

Εχω παρατηρησει οτι το κινητο πιανει 3g και οχι 4g αυτο που οφειλεται?

Αυτό που λέει ο Στέλιος,αλλά ξέρω ότι αν το βάλεις στη δεύτερη σιμ θα πιάνει καλύτερα 4G.

Έτσι τουλάχιστον λένε δίπλα .

Είδα μία φωτο με ένα πρόγραμμα για Qualcomm επεξεργαστή που ενεργοποιούσε και απενεργοποίησης τις μπάντες από τον επεξεργαστή για τα δίκτυα. Δεν θυμαμε που το είδα όμως...

Μόνο με αλλαγή rom γίνεται αυτό

http://blog.grossoshop.net/x820-leeco-grossoshop-cuoco92/#prettyPhoto

Και ακομα μια ερωτηση, στο πληκτρολογιο υπαρχουν ελληνικα απλα δεν λειτουργει το autocorrect γι αυτα...γνωριζετε πως μπορω να το φτιαξω?

Που είναι αυτό και δεν το βλέπω γιατί εγώ δεν έχω Τ9!

Η καλύτερη λύση είναι να αλλάξεις πληκτρολόγιο .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...