Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας  θελω να αγορασω ενα   mousepad που να καλυπτει ολοκληρο το μερος του γραφειου  για να καλυπτει και το πληκτρολογιο και το ποντικι  μου για να μην  αφηνει  ουτε  γρατζουνιες αλλα και να  γινετε πιο ανετη η εργασια  μου... Πιο εινε το καλύτερο moysepad για να παρω  για το γραφειο  μου??

Δημοσ.

και  τα 2  εινε παρα  πολυ καλα απλα  γενικως  τα moysepad τις razer  δεν τα εμπιστευομε εινε και παρα  πολυ ακριβα..

για το  Corsair MM300 Anti-Fray Cloth Extended  πια εινε η  γνωμη σας?

http://www.skroutz.gr/s/8157793/Corsair-MM300-Anti-Fray-Cloth-Extended.html

πριν από παρα  πολύ καιρο ειχα  αγορασει ένα  moysepad τις  razer το  οποιο εχω και τωρα αλλα  εχει χαλασει ,,εχει ξεφτισει με τα νερα  αλλα δεν ειτανε τοσο μεγαλο ειτανε  πιο  μικρο αλλά  θελω να πω ότι γενικως της razer δεν εινε  καλα...

Δημοσ.

45€ για mousepad??? :fear:  :fear:  :fear:

και ένοιωθα κάπως που σου το πρότεινα ενώ ήταν σε προσφορά μισή τιμή πριν από λίγο καιρό!!!!  :-)  :-)  :-)

πλάκα κάνω  :-D  :-D  :-D

δικά σου ειναι τα €.....

Δημοσ.

Η natec έχει ένα τεράστιο mousepad που το φερνει το eshop

Τσεκαρε το γιατί σε προσφορές το βάζει στα 10-11€

(Δεν μπορώ να στο βρω τώρα είμαι δουλειά)

• Like 1
Δημοσ.

δεν ειπα οτι θα το  αγορασω απλα ρωτησα για το  Corsair MM300 Anti-Fray Cloth Extended πια εινε  η γνωμη σας σε  θεμα  ποιοτητας και  ανεσης  περα  ότι κοστιζει παρα  πολύ ακριβα. κατι το  οποιο το γνωρίζω.

εννοεις  το 

Natec Gaming MousePad Robot M11?
Δημοσ.

και  τα  3  που μου προτεινατε εινε παρα  πολυ καλα απλα ειμε αναμεσα στα 2  πρωτα το θεμα εινε  πιο να παρω?

GENESIS NPG-0660 M12 MAXI GAMING MOUSEPAD η το  Deepcool E-Pad Plus XXL ?και τα 3 εινε παρα  πολύ  καλα.. όμως...

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται πολυ αναλυση αδερφε. Ειναι καλο,μεγαλο, γρηγορο, ανετο κ ποιοτικο. Το ειχα 1 χρονο κ δεν έπαθε τπτ. Παρτο κ θα εισαι οκ. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

απλα εχω αυτην  την στιγμη ενα razer αλλα μου ξεφτυσε και  γι αυτο θελω να παρω ενα παρα  πολυ καλο.  και  γι αυτο ειμε αναμεσα σε αυτα τα 2..

GENESIS NPG-0660 M12 MAXI GAMING MOUSEPAD

Corsair MM300 Anti-Fray Cloth Extended απλα δεν ξερω πιο απο  τα 2 εινε το καλυτερο... αν και γνωρίζω ότι το 2 εινε  παρα  πολύ ακριβο..

​και  για τα  2 εχω  ακουσει τα καλυτερα  λογια. παντος... απλα  δεν ξερω  πιο να παρω από αυτά τα 2

Επεξ/σία από abractdivision

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...