Dantε Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Μπα τα ίδια πρέπει να είναι με το le max 2 Απλός το mi5s έχει 821,εε και τη έγινε 820 έχει το letv. 3200 μπαταρία το mi5s 3100 το letv. Μα πως να ειναι το ιδιο? Αφου το mi5 εχει χαμηλοτερη αναλυση,λογικο δεν ειναι με την ιδια gpu να τρεχουν εκει καλυτερα τα παιχνιδια?
saruman123 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 ευχαριστω πολυ για την βοηθεια που με δινεται παιδια! Οντως μετα απο αρκετες ωρες καταφερα να δουλεψω το NOX emulator που ειπαν τα παιδια πιο πριν, θα δοκιμασω να δω πως θα πηγαινει το καναλι με αυτο το στυλ και αν συνεχισει να πηγαινει το ιδιο καλα δν νομιζω να χρειαστει να αγορασω κινητο αν και θα παραγγειλω το xiaomi max να μου εχει ερθει σε κανα μηνα για καλο κ για κακο. Αλλα τρ με βαλατε σε διλλημα και με 3ο xiaomi (Xiaomi mi5s) ... ΤΕλικα ποιο νομιζετε εχει καλυτερες επιδοσεις? Δεν εχω θεμα να εχει μεγαλη η μικρη οθονη η μπαταρια. Επιδοσεις χρειαζομαι. Το κινητο θα ειναι μονιμα στο σπιτι ποτε δν θα τ παιρνω μαζι μ αρα δν με ενδιαφερει ουτε η εμφανιση. Μονο επιδοσεις χρειαζομαι.Για επιδόσεις θα δεις μόνο το mi5s και το letv max 2Δες και την σύγκριση εδώ (τα έχω βάλει με 4Gb)https://www.kimovil.com/el/sygkrish/letv-max-2-4gb-64gb,xiaomi-mi-max-4gb-128gb,xiaomi-mi5s4gb-32gb Μα πως να ειναι το ιδιο? Αφου το mi5 εχει χαμηλοτερη αναλυση,λογικο δεν ειναι με την ιδια gpu να τρεχουν εκει καλυτερα τα παιχνιδια? Γνώμη μου είναι για να τρέχουν καλύτερα τα παιχνίδια δεν είναι θέμα ανάλυσης αλλά θέμα δύναμης .
teodoulke Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Παιδια με εχετε βαλει σε μεγαλο διλλημα, ολοι μαζι αποφασιστε ποιο να παρω γιατι εχω μπερδευτει και εγω χαχα Εγω μονο επιδοσεις θελω! Ουτε οθονες ουτε εμφανιση μονο να μπορω να τρεξω παιχνιδια. Απο οτι εχω διαβασει σαν μαρκα τα Xiaomi ειναι τα καλυτερα κινεζικα (σωστα?) οποτε πεφτω προς xiaomi Max η Note 4 η to mi5?
Dantε Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Πας για το ΜΙ5s τοτε. Εχει τον 821 και χαμηλοτερη αναλυση.Τις καλυτερες επιδοσεις αυτο θα τις εχει.
saruman123 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Παιδια με εχετε βαλει σε μεγαλο διλλημα, ολοι μαζι αποφασιστε ποιο να παρω γιατι εχω μπερδευτει και εγω χαχα Εγω μονο επιδοσεις θελω! Ουτε οθονες ουτε εμφανιση μονο να μπορω να τρεξω παιχνιδια. Απο οτι εχω διαβασει σαν μαρκα τα Xiaomi ειναι τα καλυτερα κινεζικα (σωστα?) οποτε πεφτω προς xiaomi Max η Note 4 η to mi5?Αν θες μόνο Xiaomi τότε πας στο Mi5s και τέλος
teodoulke Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Αν θες μόνο Xiaomi τότε πας στο Mi5s και τέλος Πας για το ΜΙ5s τοτε. Εχει τον 821 και χαμηλοτερη αναλυση.Τις καλυτερες επιδοσεις αυτο θα τις εχει. eυχαριστω παιδια!!! αυτο θα παρω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα