teodoulke Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Εχω ενα καναλι στο Youtube σχετικα με android παιχνιδια και επειδη τελευταια αρχισε να ανεβαινει σχετικα πολυ και το εχω παρατησει καπως γιατι πλεον το Samsung Galaxy a5 (2015) που εχω πλεον κολλαει οταν παιζω παιχνιδια και θελω να ξανααρχισω το καναλι σκεφτομαι να δωσω λεφτα για ενα κινεζικο κινητο μεχρι 200-250ε ΜΑΞ! Ειδα τα Xiaomi redmi 4 και το xiaomi Max, για την χρηση που το θελω ειναι καλα κινητα η δν αξιζει? Το α5 που εχω, τα λεφτα του τα εβγαλα απο το καναλι αλλα δεν νομιζω να συμφερει να αγορασω ενα κινητο 400-500ε και σε 4-6 μηνες να με κολλαει παλι λογο της χρησης που το χρειαζομαι. Θα προτημουσα να ειναι μαρκα Xiaomi γτ ακουω πολλες θετικες κριτηκες
saruman123 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Το max να πάρεις που έχει και μεγάλη μπαταρία για να σου κρατάει στα παιχνίδια . Και γενικά να προτιμήσεις με Snapdragon επεξεργαστή . Το μόνο "αρνητικό " είναι το μέγεθος (6,44)δεν ξέρω αν σε βολεύει . Και σαν ποιο μικρό (5,5) να δεις το Xiaomi Redmi Note 4 (Snapdragon) (3GB/32GB)
Dantε Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Εφοσον το θες αποκλειστικα για παιχνιδια,εγω θα σου λεγα το νοτε 3. Εχει καλυτερο cpu/gpu.
Neg Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Εχω ενα καναλι στο Youtube σχετικα με android παιχνιδια και επειδη τελευταια αρχισε να ανεβαινει σχετικα πολυ και το εχω παρατησει καπως γιατι πλεον το Samsung Galaxy a5 (2015) που εχω πλεον κολλαει οταν παιζω παιχνιδια και θελω να ξανααρχισω το καναλι σκεφτομαι να δωσω λεφτα για ενα κινεζικο κινητο μεχρι 200-250ε ΜΑΞ! Ειδα τα Xiaomi redmi 4 και το xiaomi Max, για την χρηση που το θελω ειναι καλα κινητα η δν αξιζει? Το α5 που εχω, τα λεφτα του τα εβγαλα απο το καναλι αλλα δεν νομιζω να συμφερει να αγορασω ενα κινητο 400-500ε και σε 4-6 μηνες να με κολλαει παλι λογο της χρησης που το χρειαζομαι. Θα προτημουσα να ειναι μαρκα Xiaomi γτ ακουω πολλες θετικες κριτηκες Μεταξύ μας, αν δώσεις το παραπάνω χρηματικό ποσό για Android για να εκμεταλλεύεσαι βαριά την GPU μην περιμένεις να κάνεις κάτι καλύτερο και με 250€ που θες πάλι θα σου κολλάει. Άμα θες κάτι αποκλειστικά για Gaming = άριστη GPU τότε κοίτα κανένα iPhone 6S με 510€ να σου κρατήσει χρόνια γιατί αν περιμένεις από 250€ Android και μάλιστα κινέζικο σε βλέπω σε 5 μήνες να ψάχνεις καινούργιο πάλι και ουσιαστικά πάλι στα ίδια λεφτά θα φτάσεις αφού θα πρέπει να ξαναπληρώσεις για καινούργιο smartphone. Εκτός φυσικά αν τα Games που θες είναι κανένα Clash of titans/clans κλπ οπότε πάω πάσο.
teodoulke Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Μεταξύ μας, αν δώσεις το παραπάνω χρηματικό ποσό για Android για να εκμεταλλεύεσαι βαριά την GPU μην περιμένεις να κάνεις κάτι καλύτερο και με 250€ που θες πάλι θα σου κολλάει. Άμα θες κάτι αποκλειστικά για Gaming = άριστη GPU τότε κοίτα κανένα iPhone 6S με 510€ να σου κρατήσει χρόνια γιατί αν περιμένεις από 250€ Android και μάλιστα κινέζικο σε βλέπω σε 5 μήνες να ψάχνεις καινούργιο πάλι και ουσιαστικά πάλι στα ίδια λεφτά θα φτάσεις αφού θα πρέπει να ξαναπληρώσεις για καινούργιο smartphone. Εκτός φυσικά αν τα Games που θες είναι κανένα Clash of titans/clans κλπ οπότε πάω πάσο. Eιναι το πρωτο που σκεφτηκα να παρω iphone αλλα το καναλι ασχολειται περισσοτερο με ανδροιντ παιχνιδια κ ισως καποια παιχνιδια που παιζουν και σε ios. Να αλλαξω τρ και να χρησιμοποιω αιος παιχνιδια δν θα ελεγε για το καναλι για αυτο και εγω ψαχνω ενα ανδροιντ κινητο. Να δωσω λεφτα για ανδροιντ εως 400-500ε και σε 6 μηνες να κολλαει? Στο α5 που εχω τρ εχω παιξει πανω απο 500παιχνιδια, τα εβγαλε τα λεφτα του και με το παραπανω αλλα δν γντ να παιρνω καθε 6 μηνες κινητο με τοσα λεφτα για αυτο ζητα Εφοσον το θες αποκλειστικα για παιχνιδια,εγω θα σου λεγα το νοτε 3. Εχει καλυτερο cpu/gpu. ποιο Note 3 εννοεις? Το max να πάρεις που έχει και μεγάλη μπαταρία για να σου κρατάει στα παιχνίδια . Και γενικά να προτιμήσεις με Snapdragon επεξεργαστή . Το μόνο "αρνητικό " είναι το μέγεθος (6,44)δεν ξέρω αν σε βολεύει . Και σαν ποιο μικρό (5,5) να δεις το Xiaomi Redmi Note 4 (Snapdragon) (3GB/32GB) δν υπαρχει θεμα με την οθονη αρκει να μπορει να σηκωσει παιχνιδια και να μν κρασαρει τουλαχιστον για αρχη, ω ενα κινεζικο. Να παιξω 500-700 παιχνιδια και να το πουλησω μετα 50-100ε και να ξανααγορασω αλλο και παει λεγοντας.
saruman123 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Eιναι το πρωτο που σκεφτηκα να παρω iphone αλλα το καναλι ασχολειται περισσοτερο με ανδροιντ παιχνιδια κ ισως καποια παιχνιδια που παιζουν και σε ios. Να αλλαξω τρ και να χρησιμοποιω αιος παιχνιδια δν θα ελεγε για το καναλι για αυτο και εγω ψαχνω ενα ανδροιντ κινητο. Να δωσω λεφτα για ανδροιντ εως 400-500ε και σε 6 μηνες να κολλαει? Στο α5 που εχω τρ εχω παιξει πανω απο 500παιχνιδια, τα εβγαλε τα λεφτα του και με το παραπανω αλλα δν γντ να παιρνω καθε 6 μηνες κινητο με τοσα λεφτα για αυτο ζητα ποιο Note 3 εννοεις? δν υπαρχει θεμα με την οθονη αρκει να μπορει να σηκωσει παιχνιδια και να μν κρασαρει τουλαχιστον για αρχη, ω ενα κινεζικο. Να παιξω 500-700 παιχνιδια και να το πουλησω μετα 50-100ε και να ξανααγορασω αλλο και παει λεγοντας. Με Snapdragon θα παίξεις τα περισσότερα παιχνίδια .Και το Xiaomi redmi note 3 μπορείς να δεις έχει τον ίδιο επεξεργαστή με το Max. Σου προτείνω και το LeEco (LeTV) Le Max 2 (5,7)με 4Gb ram/64 Gb memory snapdragon 820 απο εδω στις αγγελίες σφραγισμένο που "παιζει" στα 220-230€ άλλα δεν έχει μεγάλη μπαταρία .
Dantε Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Η μπαταρια δε νομιζω οτι τον ενδιαφερει. Ναι και το Le max με τον 820 ειναι παρα πολυ καλη επιλογη. Η το zuk z2. Οτι καλυτερο μπορει να παρει σε αυτα τα λεφτα για αυτη τη χρηση ο 820.
polteris Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Αυτο που θα εκανα εγω στη θεση σου θα ηταν να βρω ενα μεταχειρισμενο 2-3 μηνων Oneplus 3. 5,5 οθονη fhd, snapdragon 820, adreno 530 και 6gb ram θα το βρεις περιπου στα 300€.
stelios18120 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Βάλε και κάτι παραπάνω... 330 και κάτι το έχουν μεταχειρισμένο...
Dantε Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Γιατι να δωσει τοσα για μεταχειρισμενο με τον 820 οταν παιρνεις καινουργιομε 220 με τον ιδιο επεξεργαστη?
panos- Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Σε Emulator σε δυνατό PC το σκέφτηκες εφόσον το κινητό στην υπόλοιπη χρήση που του κάνεις σου αρκεί;
isay Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Σε Emulator σε δυνατό PC το σκέφτηκες εφόσον το κινητό στην υπόλοιπη χρήση που του κάνεις σου αρκεί; Το ιδιο σκεφτόμουν και εγω πχ nox https://www.bignox.com/
teodoulke Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Το ιδιο σκεφτόμουν και εγω πχ nox https://www.bignox.com/ Σε Emulator σε δυνατό PC το σκέφτηκες εφόσον το κινητό στην υπόλοιπη χρήση που του κάνεις σου αρκεί; Kαι εγω το σκεφτηκα και εχω κατεβασει το Start andy αλλα δεν γινετε να κατεβασω την εφαρμογη για καταγραφη οθονης και δεν μπορω να κατεβασω τα αρχεια ωστε να το κανω εγκατασταση το προγραμμα σαν ''σπασμενο'' και δν εχω προσβαση σε αρχεια οπως τα βιντεο η σε ολα τα αρχεια. θα δοκιμασω αυτο το λινκ που εβαλες τρ
saruman123 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Στο Γερμανικό efox δες πόσο πουλάει το le max 2 και στις δύο εκδόσεις http://en.efox-shop.com/goods/search/index?encode=YTo0OntzOjE4OiJnb29kcy9zZWFyY2gvaW5kZXgiO3M6MDoiIjtzOjE4OiJzZWFyY2hfY2F0ZWdvcnlfaWQiO3M6MDoiIjtzOjg6ImtleXdvcmRzIjtzOjExOiJWRE1IQUxUTE1BWCI7czoxODoic2VhcmNoX2VuY29kZV90aW1lIjtpOjE0OTEwNDMyNjk7fQ==
teodoulke Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Στο Γερμανικό efox δες πόσο πουλάει το le max 2 και στις δύο εκδόσεις http://en.efox-shop.com/goods/search/index?encode=YTo0OntzOjE4OiJnb29kcy9zZWFyY2gvaW5kZXgiO3M6MDoiIjtzOjE4OiJzZWFyY2hfY2F0ZWdvcnlfaWQiO3M6MDoiIjtzOjg6ImtleXdvcmRzIjtzOjExOiJWRE1IQUxUTE1BWCI7czoxODoic2VhcmNoX2VuY29kZV90aW1lIjtpOjE0OTEwNDMyNjk7fQ== Μαλλον κλεινω πιο πολυ στο Xiaomi Remi note 4 (snapdragon) στα 200ε απο σκρουτζ αν και ημουν αναμεσα στο Μαξ αλλα 30ε παραπανω μονο για την μεγαλυτερη οθονη απο οτι βλεπω. Kαι εγω το σκεφτηκα και εχω κατεβασει το Start andy αλλα δεν γινετε να κατεβασω την εφαρμογη για καταγραφη οθονης και δεν μπορω να κατεβασω τα αρχεια ωστε να το κανω εγκατασταση το προγραμμα σαν ''σπασμενο'' και δν εχω προσβαση σε αρχεια οπως τα βιντεο η σε ολα τα αρχεια. θα δοκιμασω αυτο το λινκ που εβαλες τρ Εχετε χρησιμοποιησει το προγραμμα? Το δοκιμασα κανω καταγραφη οθονης μερικες φορες τραβαει βιντεο την οθονη και μπορω να δω το βιντεο και μερικες φορες με βγαζει ερρορ οτι το βιντεο δν μπορει να το παιξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα