Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λογικά είναι η θύρα της τηλεόρασης λίγο μεγαλήτερη, μένεις όπως είσαι και αν δείς ότι υπάρχει πρόβλημα (κουνιέται με το παραμικρό κτλ) πέρνεις εναν αντάπτορα απο 3,5mm σε RCA.. 

για τα πίσω ηχεία δές καμία βάση σαν αυτή http://www.emimikos.gr/SS-01/  γιατί κατά 90% θα τα ψάχνεις στο πάτομα άν σηκωθεί/κουνηθει κανείς απότομα. και θα είναι και πολύ κοντά σε εσένα. πρέπει να έχουν κανένα μέτρο + απόσταση απο τον καναπέ για να πάρεις το μέγιστο του ήχου..

οκ αρα το αφηνω ως εχει με αυτο το καλωδιο και βλεπουμε, αν δεν παρουσιασει κατι το αφηνω ως εχει.

τωρα για τα πισω, αυτη η βαση απο οτι βλεπω λεει για ηχεια που βιδωνουν απο πισω. τα logitech z506 δεν εχουν κατι απο πισω για στηριγμα ή οτιδηποτε που να ειναι για να τα κρεμας. ουτε απο κατω...απο κατω εχουν δυο βεντουζακια για να ακουμπαει στα επιπλα και να μην γλυστραει...

Δημοσ.

περιεργο που κανειs δεν σου ειπε οτι ο ηχοs απο τα 5.1 βγαινει

"stereo" δικαναλος απο 3.5mm.

Τι εννοεις? Οτι ακουγεται σαν 2.1 και οχι σαν 5.1?
Δημοσ.

λοιπον, σημερα που βρηκα χρονο, συνεδεσα τα logitech z506 στην τηλεοραση του σαλονιου βαζοντας το πρασιονο 3.5mm audio jack απευθειας στην θυρα των ακουστικων και δουλεψαν..το ερωτημα ειναι το εξης, επειδη στην συσκεαυασια ελεγε για καθε συνδεση τι να βαλεις, για τηλεοραση ελεγε το κοκκινο και ασπρο (αυτο που λεγαμε παραπανω). μηπως παιζει ρολο για 5.1 αυτο? ή θα ειναι το ιδιο ακριβως με τωρα που εβαλα το πρασινο audio jack στη θυρα των ακουστικων της tv? γενικα θελω να εχω 5.1

Σε καμία περίπτωση τα ηχεία να παίζουν 5.1. Stereo ακούς. Απλά μοιράζεται ο ήχος. Surrounded 5.1 θες μετατροπέα analog σε digital

Δημοσ.

20 ευρω για αυτο το πραματακι?? τα ηχεια δηλαδη δεν ειναι 5.1...δεν θα επρεπε η logitech δηλαδη να δινει κατι αν δεν ηταν 5.1
θελω να πω η ιδια η logitech λεει να τα συνδεεις με τα καλωδια που η ιδια δινει στη συσκευασια για 5.1 ηχο. είοτε σε pc είτε οπου θες...και σε κατι 5.1 test που εκανα, για 5.1 εμοιαζε δεν νομιζω να κανω λαθος...μηπως ειναι περιττο αυτο το πραγματακι τελικα?

Δημοσ.

Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω. Η δεν καταλαβαίνεις ή δεν θες να καταλάβεις, ίσως επειδή πλήρωσες 5.1 ηχεία και νομίζεις ότι φταίει η logitech που δεν έχεις 5.1 output. Τσάμπα συζητάμε. Καλημέρα.

Δημοσ.

Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω. Η δεν καταλαβαίνεις ή δεν θες να καταλάβεις, ίσως επειδή πλήρωσες 5.1 ηχεία και νομίζεις ότι φταίει η logitech που δεν έχεις 5.1 output. Τσάμπα συζητάμε. Καλημέρα.

εννοεις οτι δεν εχω καρτα ήχου 5.1?

edit:

http://www.ebay.com/itm/Optical-Coaxial-Toslink-Digital-to-Analog-Audio-Converter-Adapter-RCA-L-R-3-5mm-/331955171563?hash=item4d4a11f0eb:g:hdoAAOSwFdtXxaFu

κατι τετοιο που βγαινει πιο οικονομικα δεν κανει την ιδια δουλεια?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...