life is music Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 καλησπερα εχω δυο ραμ g skill opoy apo το ενα ντιμακι δεν φαινονται καλα τα στοιχεια της τι γινεται τωρα παραθετω και φωτογραφια
kogos Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 τι εννοείς;;; είναι καινούργια και σου ήρθε έτσι; τότε το πας πίσω... είναι παλιά και έγινε έτσι; αν λειτουργεί, τότε γιατί να σε νοιάξει; είναι παλιά και λειτουργεί αλλά θες να το πουλήσεις;;; ρίξε λίγο την τιμή γιατί είναι σας να έχει πέσει πάνω νερό... είναι παλιά, δεν λειτουργεί και θες να παει για αλλαγή; ... χμ, μάλλον θα στην αλλάξουν, εκτός αν είναι από πολύ δύστροπο κατάστημα που θα σου πουν μα-μου Δεν ισχύει τίποτα από τα παραπάνω, απλά θες να μάθεις τα στοιχεία της μνήμης; Χρησιμοποίησε λογισμικό...
life is music Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 τι εννοείς;;; είναι καινούργια και σου ήρθε έτσι; τότε το πας πίσω... είναι παλιά και έγινε έτσι; αν λειτουργεί, τότε γιατί να σε νοιάξει; είναι παλιά και λειτουργεί αλλά θες να το πουλήσεις;;; ρίξε λίγο την τιμή γιατί είναι σας να έχει πέσει πάνω νερό... είναι παλιά, δεν λειτουργεί και θες να παει για αλλαγή; ... χμ, μάλλον θα στην αλλάξουν, εκτός αν είναι από πολύ δύστροπο κατάστημα που θα σου πουν μα-μου Δεν ισχύει τίποτα από τα παραπάνω, απλά θες να μάθεις τα στοιχεία της μνήμης; Χρησιμοποίησε λογισμικό... παρελαβα απο ενα μελλος και το χαρτακι ηταν λιγο ζαρομενο και πηγα να το ισιωσω και το εκανα ποιο χαλια και ξεβαψαν τα γραμματα να την δωσω... την δοκιμασα ειναι λειτουργικη αξιζει να φυγει γ ενα 10ρικο
GeorgeSmirlis Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Απλά πούλησε την χωρίς εγγύηση. Είναι 1/10.000 πιθανότητες να χαλάσει ραμ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα