Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θέλω μία μικρή βοήθεια. Έκανα το λάθος και δεν πρόσεξα σε μία αγορά cpu-motherboard με αποτέλεσμα να μην bootάρει το pc. Ο επεξεργαστής είναι Intel Pentium G4560 LGA1151 και η μητρική Asrock H110M-DVS R2.0.... Έκανα μία έρευνα και διαπίστωσα ότι επειδή ο cpu είναι 7ης γενιάς, δεν παίζει στην συγκεκριμένη μητρική παρά μόνο εάν γίνει αναβάθμιση στο bios στην P7.30 έκδοση. Το θέμα είναι τώρα που δεν έχω άλλο cpu για να το κάνω να bootάρει τι κάνουμε???

Δημοσ.

Το επιστρέφεις μαγαζί και ζητάς αναβάθμιση bios.

Ότι είπε.

Είτε θα σου κάνουν αναβάθμιση αν θέλεις αυτή τη μητρική ή θα σου πιστώσουν το ποσό, να πάρεις κάποια για Kaby Lake. Ίδιο πράγμα είναι.

Δημοσ.

Ανάλογα το κατάστημα. Νομίζω στην cosmodata ζητούσαν 20ευρω απο ένα φίλο παλαιότερα. Και τελικά πήγε σε άλλο κατάστημα δωρεάν.

Κοίτα... Αν η μητρική αναφέρει στα χαρακτηριστικά της ότι υποστηρίζει τον επεξεργαστή και δεν αναφέρει για bios update, το κατάστημα υποχρεούται να το κάνει τσάμπα

Δημοσ.

Την μητρική την αγόρασα απ' το eshop.gr. Στα χαρακτηριστικά της μητρικής λέει για 6ης γενιάς επεξεργαστές, αλλά στου επεξεργαστή δεν αναφέρει ο συγκεκριμένος τι είναι. Βασικά δεν τα ρίχνω στο κατάστημα πιστεύω δικό μου είναι το λάθος, με την εμπειρία που θεωρώ ότι έχω δεν έπρεπε να την πατήσω έτσι.

Επειδή δε μπορούσα να περιμένω γιατί ο πελάτης μου το βιαζόταν παρήγγειλα τον G4400 και το pc bootαρε κανονικά. Τον έστειλα πίσω τον άλλο να πάρω πιστωτικό, μου είπε ο υπάλληλος ότι λογικά θα τον δεχτούν απλά θα μου δώσουν μικρότερο πιστωτικό επειδή είναι ανοικτή η συσκευασία (δεν ξέρω αν ισχύει αυτό περιμένω ενημέρωση).

Δημοσ.

Τα ιδια νομιζω παιζουν και με τις μητρικες Z170 με Kaby Lake 

Στην περιπτωση αυτη εβαζαν εναν skylake εκαναν αναβαθμιση bios μετα δουλευε ο Kaby Lake κουμπωνωντας πανω 

Μονο το μαγαζι μπορει να κανει τετοιες τραμπες  :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...