Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Χθες, καθώς συνδεσα το laptop με την τηλεόρασηχρησιμοποιώντας καλώδιο vga άλλαξαν τα χρώματα της τηλεόρασης σε ροζ και σε κάποια κανάλια σε πράσινο. Προσπαθησα να κάνω ο,τι μπορούσα μέσω των ρυθμίσεων της τηλεόρασης και καμία διόρθωση. Επομένως, σήμερα επικοινώνησα με τεχνικό εκπρόσωπο της samsung και με καθοδήγησε λέγοντάς μου πως να κάνω ολική επαναφορά της τηλεόρασης μήπως κι επιστρέψει στην αρχική της μορφή. Δυστυχώς, κανένα θετικο αποτέλεσμα. Όπως ήταν λογικό και αναμενόμενο μου πρότεινε να πάω την τηλεόραση σε τεχνικό της samsung η στο κατάστημα από όπου έγινε η αγορά. Σκέφτηκα να αναφέρω τοπρόβλημα εδώ μήπως υπάρχει κάποιος που να έχει συναντήσει κάτι παρόμοιο η να γνωρίζει τί άλλο μπορώ να κάνω για να αποφύγω το κόστος του service διότι, μπορεί να είναι κάτι απλό το οποίο να μπορώ να κάνω μόνη μου. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλο Σαββατοκύριακο. :)

Δημοσ.

Λογικά με την σύνδεση VGA, με την πίεση σε αυτό το σημείο, κάτι κουνήθηκε/ξεκόλλησε. 99% είναι θέμα hardware.

• Like 1
Δημοσ.

Αν είναι πρόβλημα hardware τι μου προτείνετε να κάνω; Ναι, όταν έκανα την σύνδεση ήταν ανοικτά και τα δύο.

Ακόμη το ίδιο είναι, δεν έχει αλλάξει κάτι. :/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...