Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντυπωσιακό σαν τεχνολογία. Δεν θέλει ρεύμα να διαβάσει το δάχτυλο? Αποθηκεύει μόνο ένα δάχτυλο άραγε άρα μόνο για προσωπική χρήση? Δεν θα μπορεί να την πάρει και η γυναίκα μου?

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εντυπωσιακό σαν τεχνολογία. Δεν θέλει ρεύμα να διαβάσει το δάχτυλο? Αποθηκεύει μόνο ένα δάχτυλο άραγε άρα μόνο για προσωπική χρήση? Δεν θα μπορεί να την πάρει και η γυναίκα μου?

Η γυναίκα σου θα στην πάρει με η χωρίς το δάχτυλό σου

Δημοσ.

Από πότε έχεις πρόσβαση στην κάρτα σου στο ΑΤΜ?

shhhh τους χαλάς το όνειρο

Σορρυ αλλά δεν έπιασα την ερώτηση
Δημοσ.

τελικά το δαχτυλικό αποτύπωμα είναι ασφαλές;

δεν είμαι ειδικός, αλλά αναρωτιέμαι αν μπορεί να κλαπεί, ειδικά αφού δεν μπορεί να αλλάξει (εκτός αν χρησιμοποιείς άλλο δάχτυλο)

τι εννοώ;

αυτό που βλέπει το μηχάνημα ή ο server τελικά. είναι η μετάφραση του δαχτυλικού αποτυπώματος σε κάποια ψηφία με κάποιο αλγόριθμο, κάπου αποθηκεύνται και στη συνέχεια γίεται η επαλήθευση όταν χρειάζεται,

αυτά τα δεδομένα δεν γίνεται να κλαπούν; θεωρητικα' μιλώντας πάντα

Δημοσ.
Μια μικρή monochrome LCD που να δείχνει το υπόλοιπο δεν βάζουν πάνω στην κάρτα όμως. Αντί να κάθεσαι να μπαίνεις στο ebanking...
e-ink είναι πιο σωστή.
Δημοσ.

Πόσο λίγο με ξέρεις για να απευθύνεσαι με προσωπικό χαρακτηρισμό.

όχι, θα σε αφήσει να ειρωνεύεσαι. και στη τελική τι σου είπε.. συνέχισε τον ύπνο σου και αύριο με το καλό πάενε και σκόρπα αποτυπώματα σε τσιπάκια.

Δημοσ.

Εγω θα το παω παρα περα! Θυμαται κανεις το διπλη δυναμη με τον ζαν κλωντ βανταμ; Εκει που βγαζει το δαχτυλικο αποτυπωμα για να το βαλει στην συσκευη και να κλεισουν τα λειζερ! Εε καπως ετσι θα το κανουν και θα το εχουν κολλημενο στην καρτα! :Ρ θα κοβουν δαχτυλο θα βγαζουν το αποτυπωμα και θα το κολλανε! Εχω ετοιμο ποπ κορν! :D

Δημοσ.

Γιατί απάτη;

Γιατι δεν υπαρχει καμια ασφαλεια ισως??Σου παιρνει ο αλλος την καρτα και σε χρεωνει τα 25αρια..Κατα τα αλλα μιλανε για ασφαλεια...Λες και αμα χασουμε 5 δευτερα στην καταχωρηση του πιν καταστραφηκε η ζωη μας..

Δημοσ.

3 25αρια την ημερα μπορει να σου χρεωσει, μετα πιν

Και εγω το θεωρω μεγαλο λαθος να μην μπορει να ακυρωσει ο πελατης την δυνατοτητα για αγορα χωρις κωδικο, δινει μια ασφαλεια οτι και να πειτε εσεις οι early adopters των παντων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...