vste Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Καλημερα. Κανω capture video games και τα ανεβαζω στο youtube. Πριν τα ανεβασω κοβω με το VSDC καποια βαρετα κομματια οπως και τις pause screen, map, game over, κλπ. Η ερωτηση μου ειναι αν υπαρχει καποια λειτουργια σε καποιο video editor προγραμμα που να του διαλεγεις μια εικονα απο το video και να κανει search σε ολοκληρο το video ωστε να σε παει αυτοματα σε αλλα σημεια που υπαρχει αυτη η εικονα. Ειναι πολυ βατετο να βλεπεις σχεδον ολοκληρο το video ετσι ωστε να αφαιρεις χειροκινητα τα σημεια που εχεις πατησει pause. Αν εχετε κάτι υπόψην σας μου λετε.
micos000 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Σε κάποιους video editors, όταν εισάγεις κάποιο βίντεο έχεις τη δυνατότητα να κάνεις scene detection. Αυτό χωρίζει το βίντεο σε κομμάτια ανάλογα με το αν ανιχνευθεί αλλαγή σκηνήβις όπως αυτό που αναφέρεις. Δεν ξέρω αν το έχει το vsdc αλλά το movie maker το κάνει αυτόματα, το ίδιο και το premiere και το pinnacle και φαντάζομαι όλοι οι εμπορικοί editors. Δες στο παρακάτω search γιατί βαριέμαι να το ψάχνω... https://www.google.gr/?gws_rd=ssl#q=vsdc+scene+detection
vste Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Σε κάποιους video editors, όταν εισάγεις κάποιο βίντεο έχεις τη δυνατότητα να κάνεις scene detection. Αυτό χωρίζει το βίντεο σε κομμάτια ανάλογα με το αν ανιχνευθεί αλλαγή σκηνήβις όπως αυτό που αναφέρεις. Δεν ξέρω αν το έχει το vsdc αλλά το movie maker το κάνει αυτόματα, το ίδιο και το premiere και το pinnacle και φαντάζομαι όλοι οι εμπορικοί editors. Δες στο παρακάτω search γιατί βαριέμαι να το ψάχνω... https://www.google.gr/?gws_rd=ssl#q=vsdc+scene+detection Ναι το ξερω το scene detection. Το κανει και το Vsdc αλλα δεν ζηταω ακριβως αυτο. Ζηταω να διαλεγω την εικονα του pause η του χαρτη και με ενα search στο video να μου βρισκει ολες τις σκηνες που την περιεχουν. Το Premiere πρεπει να το κανει αυτο. Μαλλον θα ξεκινησω να το μαθαινω. Σε ευχαριστω για την απαντηση!
micos000 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Κι όμως, το scene detection είναι αυτό που θα σου κάνει δουλειά. Θα σου χωρίσει το βίντεο σε κομμάτια που θα αλλάζουν στις αλλαγές εικόνας, δηλαδή όταν εμφανίζεται ο χάρτης ή το μενού και μετά απλά θα πετάξεις τα κομμάτια που δεν θέλεις. Αυτό που ζητάς, να ανιχνεύει δηλαδή το πρόγραμμα μια συγκεκριμένη σκηνή, δε νομίζω να γίνεται εγγενώς σε κάποιον editor. Ίσως μέσω plugin (αν υπάρχει κάποιο τέτοιο). Αν βρεις πάντως κάποιον τρόπο να το κάνεις πόσταρε τα αποτελέσματα γιατί θα ήταν χρήσιμο κάτι τέτοιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα