Ihavetheanswers Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Και βασικά αν φτάσει σε σημείο που το τροφοδοτικό είναι στα όρια του όταν το CPU φτάνει στο 100%, έχεις κάνει λάθος αγορά τροφοδοτικού. Δεν έχει σχέση ο επεξεργαστής.
atrwtos Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Στο ανεφεραν παραπανω οτι gaming και μικρη καταναλωση δεν πανε μαζι Το gaming και μικρη καταναλωση δεν πανε μαζι το ξέρω το αναφέρω..."ξέρω ότι gaming+πράσινα μέρη δεν γίνετε και τόσο." ασε που σήμερα μου είπαν ακυρη η gaming συνθεση μονο γραφείο συνθεση οποτε. Επισης απο την στιγμη που δεν γνωριζουμε το budget δεν μπορουμε να βοηθησουμε. Το budget είναι 580 ευρώ...απλά μπήκα να μου λυθούν κάποιες απορίες πρώτα και μετά Δεν γινεται δουλεια αν μιλαμε υποθετικα και οχι συγκεκριμενα. Πρώτα θεωρία μετά πρακτική Επισης ουτε αυτο που γραφεις ισχυει και μου κανει εντυπωση οταν ειναι φως φαναρι το αντιθετο. Λέω το αντίθετο απλά υψηλη καταναλωση με χαμηλες επιδόσεις my fault! Ψαξε να δεις τι καταναλωση εχει μια 7970 και 290 και τι καταναλωση εχει μια rx 480. Η τι καταναλωση εχει μια gtx 680 και 690 και τι καταναλωση εχει μια 1060 ή 1070. Μια απο τα ιδια και στους επεξεργαστες δες τι καταναλωση εχει ενας fx 8350(ή και 9590)και δες και τους καινουργιους ryzen. Τελος απο την μια συνθεση πηγαμε στις δυο και απο την προσωπικη χρηση πηγαμε στο'' pc για αλλο''. Λιγο μπερδεμενα τα πραγματα για να μπορει να βγει ακρη... Καθόλου μπερδεμένα ήταν να φτιαξω μια συνθεση εγιναν δύο και τώρα που μιλάμε έγιναν μια αυριο δεν ξερω αν θα συνθέσω κάτι ...Βέβαια και εσύ που να το ξέρεις στο είπα τώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα