Drake27 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Εγώ θα σου πρότεινα πρώτα να διαπιστώσεις αν η οθόνη σου εμφανίζει το πρόβλημα με το red tint που γίνεται χαμός αυτή τη στιγμή στο internet. Αν η οθόνη σου είναι εντάξει, θα σου έλεγα να μην το ρισκάρεις να μπεις στη διαδικασία αλλαγής γιατί μετά θα τρέχεις (και δεν θα φτάνεις) να διορθώσεις διαφορετικό πρόβλημα στο οποίο μάλιστα θα πρέπει να σταθείς και τυχερός για να μη σου τύχει σύμφωνα με αυτά που γράφονται. https://forum.xda-developers.com/galaxy-s8/help/red-tint-screen-t3592335 https://www.google.co.uk/search?q=galaxy+s8+red+tint&oq=galaxy+&aqs=chrome.1.69i57j35i39l2j69i60l3.5628j0j4&client=ms-android-google&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8 Σχετικα με την ελαφρια κοκκινη οθονη ειπε η samsung οτι απο βδομαδα θα δωσει update με fix στο προβλημα αυτο. Ειναι software το θεμα και οχι hardware,παλι καλα. Εγω εκανα με δοσεις στον κουτσοβλαχο αλλα δεν προλαβα την προπαραγγελια και μαλλον θα το παρω την αλλη παρασκευη. Το παιρνω για να το αντικαταστησω με το Νεξους 6 που πλεον,μετα απο 3 χρονια,εβγαλε τα λεφτα του πιστευω. Για πες λιγες εντυπωσεις,το φαρδος του ειναι οσο μια 5,7" οθονη?
D.Luffy Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Σχετικα με την ελαφρια κοκκινη οθονη ειπε η samsung οτι απο βδομαδα θα δωσει update με fix στο προβλημα αυτο. Ειναι software το θεμα και οχι hardware,παλι καλα. Εγω εκανα με δοσεις στον κουτσοβλαχο αλλα δεν προλαβα την προπαραγγελια και μαλλον θα το παρω την αλλη παρασκευη. Το παιρνω για να το αντικαταστησω με το Νεξους 6 που πλεον,μετα απο 3 χρονια,εβγαλε τα λεφτα του πιστευω. Για πες λιγες εντυπωσεις,το φαρδος του ειναι οσο μια 5,7" οθονη? Έρχομαι από Pixel 5" και το φάρδος του S8 είναι μικρότερο. Πολύ άνετο στο χέρι. Δεν έχω εμπειρία από S7 edge ή γενικά συσκευές άνω των 5" για να πω κάτι. Ευτυχώς ήμουν τυχερός και δεν έχω θέμα με red tint. Πλάκα θα έχει η αναβάθμιση που έρχεται να χαλάσει τις οθόνες που είναι χωρίς προβλήματα...
TheDoctor01 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Εγώ έχω το s8 plus το κινητό είναι απίστευτο ότι καλύτερο έχω πιάσει στα χέρια μου από όλες της απόψεις.. Λίγο το ηχείο του θα ήθελα ποιο δυνατό.. Νωμιζα πώς δεν θα με βολεύει στο χέρι αλλά τελικά είναι σαν να έχεις στο χέρι σου ένα S7 edge.. είναι σαν να κρατάς μόνο οθόνη στο χέρι σου βολεύει μια χαρά.. Όποιος πάρει το μικρό το S8 σε εισαγωγικά μικρό θα του είναι ακόμα ποιο βολικό.. Γενικά οποίος το πάρει θα μείνει απόλυτα ευχαριστημένος.. Και επίσης επειδή είπες ότι το έκανες προπαραγελια,εγω το έκανα από από πλαίσιο.. Το παρελαυα την δεύτερη μέρα.. Οπότε αν το θες νωρίτερα παρτο από πλαίσιο
stelios18120 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Και επίσεις Πλαίσιο,πλαίσιο,πλαίσιο αααα και πλαίσιο. Επειδή δεν το είπαμε αρκετές φορές.... 1
Fulgore Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Εγώ έχω το s8 plus το κινητό είναι απίστευτο ότι καλύτερο έχω πιάσει στα χέρια μου από όλες της απόψεις.. Εχει καταντησει λιγο βαρετο να γραφεται συνεχεια αυτο σε καθε νεο κινητο οταν κυκλοφορει παντως....
Dinos_12345 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Εγώ πάντως για ένα split second διάφορα δεν θα άφηνα το Nexus 6P μου. Όταν δω ότι δεν μπορεί να κάνει αυτά που θέλω, τότε θα πάρω άλλο. Καλορίζικο μαν. Γιατί ρε Samsung να μην έχεις μία έκδοση με stock Android, να τα πατήσεις όλα κάτω;
TheDoctor01 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Fulgore δεν με νοιάζει τι λένε η άλλη εγώ δεν έχω ξανά πει κάτι τέτοιο.. Για μένα είναι ότι καλύτερο έχω πιάσει στα χέρια μου σαν εικόνα στο μάτι και σαν αίσθηση στο χέρι.. Ευχαριστώ dino νασε καλά... 1
Fulgore Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Μα εγω γενικα μιλησα επειδη βλεπω τι γραφεται και στα αλλα. Αγαπητε και εγω πριν το S7 ειχα ενα moto E για να κανω την δουλεια μου. Μαντεψε τι γνωμη ειχα για το S7 με βαση το προηγουμενο κινητο μου ή και τι αποψη θα ειχα αν επαιρνα το S8 και ειχα προηγουμενως budget φθηνοτερα κινητα,δεν εχει κατι να λεει αυτο.... Ειδικα οταν υπαρχει και το ψυχολογικο των 950ευρω για κινητο,ειναι λογικο να υπαρχει ενας μικρο ενθουσιασμος.
TheDoctor01 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Από το S6 edge πήγα στο s7 edge δεν είδα καμιά απολύτως διαφορά (αίσθηση στο χέρι και γενικά στο μάτι ) τώρα που πήγα σε S8+ πραγματικά βλέπεις και νιώθεις μεγάλη διαφορά.. Όχι τόσο στο θέμα software hardware.. Μόνο ξανά λέω στην αίσθηση και στην όψη του κινητού.. Και επισης στη σεφλι κάμερα έχουν κάνει πραγματικά μεγάλη βελτίωση..
Fulgore Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Από το S6 edge πήγα στο s7 edge δεν είδα καμιά απολύτως διαφορά (αίσθηση στο χέρι και γενικά στο μάτι ) Προφανως και δεν ειδες διαφορα γιατι ειναι πανω κατω ιδιο design. Τωρα για αισθηση στο χερι δεν μπορω να καταλαβω τι εννοεις αφου δεν εχει μεγαλη διαφορα απο το S7 edge το οποιο ηδη ειχε παρα πολυ καλες αναλογιες και ιδια ποιοτητα κατασκευης. Τελος παντων για να μην βγουμε off topic αφου εβγαλες ακρη με το κινητο,καλοδουλευτο.
TheDoctor01 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Έχει μεγάλη διαφορά στο χέρι.. πλέον είναι κυρτό και από της 2 πλευρές και σου δίνει την εντύπωση ποιο λεπτής συσκευής.. Σευχαριστω πολύ νασε καλά..
Drake27 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Χμμμ το ειδα και εγω,το S8+ εχει φαρδος οσο μια 5.5" οθονη,shit δεν θα βολεψει με την καμια,δυσκολο να ξαναβγει ενα τηλεφωνο σαν το Νεξους 6.
Deves Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 παιδιά αν σας ενδιαφέρει το S8+ ρίξτε μια ματιά στο video review μας, μπορεί να σας λυθούν κάποιες απορίες https://youtu.be/wTSMp1PF9d4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα