dimoskoutr Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Κλασσικά από το γαλλικό Amazon που λειτουργεί με αυτό το στυλ (χωρίς στοκ αλλά με καλές προσφορές)...περίπου στα 250 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά... https://www.amazon.fr/AMD-Ryzen-1600X-Processeur-Socket/dp/B06XKWT7GD/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1492722511&sr=8-1&keywords=r5+1600x Στο skroutz καλύτερη τιμή 292 ευρώ περίπου χωρίς μεταφορικά...δηλαδή 17% χαμηλότερη τιμή από Γαλλία...βέβαια σε 1 με 2 μήνες παράδοση...κλασσικά...αν και λογικά αρκετά πιο πριν θα το πάρουν αυτοί που θα παραγγείλουν...το Amazon ξαναστοκάρει σχετικά σύντομα. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2017 από dimoskoutr 2
dimoskoutr Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Η τιμή ανέβηκε στα 249 + μεταφορικά οπότε δεν είμαι και σίγουρος ότι εμπίπτει στις προσφορές ακόμη...
Moderators matrixxx Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δεν αλλαζουμε τιμη στον τιτλο, βαζουμε [ΤΕΛΟΣ] στο τελος του τιτλου. Βαζω τον τιτλο οπως ηταν -την τιμη οσο υπηρχε προσφορα- και προσθετω και το τελος. 1
Spitfire_13 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Αν λαβεις υποψιν οτι ο 1600x ερχεται χωρις ψυκτρα αν δεν εχεις ηδη καποια aftermarket το κοστος σε σχεση με τον 1600 ανεβαινει λιγο Aκυρο βλεπω εχεις ψυκτρα, παρολαυτα αν δεν σε πειραζει ο χρονος αναμονης για 20 ευρω θεωρω οτι αξιζει
Questioner Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Θέλω σιγά σιγά να μαζέψω parts για να φτιάξω καινούργιο pc το οποίο θα είναι αποκλειστικά για photo editing. Επειδή θέλω να επενδύσω κυρίως σε οθόνη, CPU και RAM, θεωρείτε ότι αξίζει το συγκεκριμένο "ρύζι" γι αυτό που το χρειάζομαι; Απλά έλεγα το πισί να το έχω στήσει μέχρι το τέλος καλοκαιριού και δεν ξέρω σε τι τιμές θα κυμαίνεται η συγκεκριμένη CPU.
Damachi Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Ε μέχρι το τέλος καλοκαιριού δεν θα χουν πέσει ? βασικά θες και 16 + gb γρήγορη ram και τσουζουν οι τιμές τους
Questioner Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Ε μέχρι το τέλος καλοκαιριού δεν θα χουν πέσει ? βασικά θες και 16 + gb γρήγορη ram και τσουζουν οι τιμές τους Αυτό σκέφτομαι. Να μην δεσμευτώ από τώρα για 40€ μιας και δεν έχω το μαρούλι να φτιάξω όλο το gig μια και καλή. 1
Chief90 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Αν λαβεις υποψιν οτι ο 1600x ερχεται χωρις ψυκτρα αν δεν εχεις ηδη καποια aftermarket το κοστος σε σχεση με τον 1600 ανεβαινει λιγο Aκυρο βλεπω εχεις ψυκτρα, παρολαυτα αν δεν σε πειραζει ο χρονος αναμονης για 20 ευρω θεωρω οτι αξιζει Ναι αλλά αμα κάνω oc το ίδιο δεν είναι?? δλδ δεν είναι καλύτερο να τα δώσω σε mb? 1
Spitfire_13 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Ναι αλλά αμα κάνω oc το ίδιο δεν είναι?? δλδ δεν είναι καλύτερο να τα δώσω σε mb?Σίγουρα μιας και μέχρι τώρα έχουν δείξει ότι clockaroun σχεδόν το ίδιο μπορείς τα 20 να τα δώσεις σε mobo η σε πιο γρήγορες ram 2
dimoskoutr Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Ναι αλλά αμα κάνω oc το ίδιο δεν είναι?? δλδ δεν είναι καλύτερο να τα δώσω σε mb? Για μένα οι X εκδόσεις των Ryzen αξίζουν για κάποιους που δεν θέλουν OC πχ γιατί έχουν σκοπό να κάνουν Mini-itx σύστημα (άντε αμήν να έρθουν μητρικές να κάνω το δικό μου) ή γιατί δεν έχουν γνώσεις ή όρεξη για ψάξιμο να ασχοληθούν ή γιατί με τους παραδοσιακούς τρόπους OC απενεργοποιείται το Power management των Ryzen και δεν θέλουν κλπ...εκεί ναι αξίζει η διαφορά...αν όμως έχεις σκοπό για OC σαφώς και δεν αξίζει... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα