Προς το περιεχόμενο

Κουτί και υδροψυξη

antreasmg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα έχω ένα amd fx 8350 kai miagigabyTE GA-970A-D3 με 16Gb ram και την msi 1050ti.και λόγο τον amd μου ανεβάζει θερμοκρασία παρόλο που έχω 5 ανεμιστήρες.σκέφτομαι να βάλω υδροψυξη αλλά δεν ξέρω άμα κάνει στο κουτί μου.έχω ένα coolermaster pgs v3.μπαίνει καμία υδροψυξη αν ναι πια αυτές με τι μόνο ψυγείο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μήπως έχεις το aerocool pgs vs-3??

το ότι έχεις 5 fan στο κουτί δεν λέει και πολλά.. εγώ έχω 1 μπροστά και ο cpu πάνω απο 40-50 δέν έχει δεί.. 

ποιά ψήκτρα επεξεργαστή έχεις? (την δικιά του η aftermarket αερόψυξη?)

πόσο καιρό έχεις να αλλάξεις πάστα?

το κουτί είναι καθαρό απο σκόνες? 

πόσα λευτά μπορείς να δώσεις?

Ναι σωστά το aerocool έχω..κανα 2-3 χρονια τον εχω τον επεξεργαστη...έχει την μαμά ψήκτρα επάνω..όχι δεν έχω αλλάξει ποτέ πάστα...το κουτί δεν το έχω καθαρίσει και ποτέ αν και δεν βλέπω να έχει σκόνες έτσι ώστε να πω ότι θέλει καθάρισμα.

Ναι σωστά το aerocool έχω..κανα 2-3 χρονια τον εχω τον επεξεργαστη...έχει την μαμά ψήκτρα επάνω..όχι δεν έχω αλλάξει ποτέ πάστα...το κουτί δεν το έχω καθαρίσει και ποτέ αν και δεν βλέπω να έχει σκόνες έτσι ώστε να πω ότι θέλει καθάρισμα.

1-2 φορές τον χρόνο το κουτί θέλει καθάρισμα...  πάρε ένα πιστολάκι μαλλιών (αν βρίσκεται) βγάλε το κουτί στο μπαλκόνι άνοιξε τα καπάκια και φύσα την μητρική τα ανεμηστηράκια το fan του τροφοδοτικού κτλ με κρύο αέρα να δείς τι θα βγάλει! τα ανεμηστηράκια θα έχουν μαζέψει χώμα, όχι απλά σκώνη επάνω...

άλλη λύση είναι αυτά https://www.skroutz.gr/c/599/analosima-katharismou.html?from=autocomplete&keyphrase=%CF%83%CF%80%CF%81%CE%B5%CF%85+%CF%80%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B5%CF%83%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%85+%CE%B1%CE%B5%CF%81%CE%B1 που μπορείς να τα βρείς παντού (κοτσόβολό,public,plaisio κλπ καταστήματα,jumbo, τα έχω δεί ακόμη και σε φωτοτυπάδικα,βιβλιοπωλεία) 

άν και μετά τον καθαρισμό οι θερμοκρασίες είναι πολύ υψηλές (έχεις ζεστό επεξεργαστή έτσι κι αλλιός) πέρνεις μια καλή αερόψηξη (max 158mm) και τελείωσες.. https://www.skroutz.gr/s/6398412/Cryorig-H7.html

Για υδροψηξη, όχι μιας και το κουτί σου δεν είναι και το ποιο κατάλληλο... Έχεις κάνει μεγάλο overclock? Αλλά και αν έχεις κάνει η παραπάνω cryorig είναι αρκετή...

oxi den exw kanei oc ston επεξεργαστη μου!!!θελω να παρω ενα κουτι!

ti κουτι μου προτείνεται να παρω και τη υδροψυξη μεχρι τα 160 ευρω?

1-2 φορές τον χρόνο το κουτί θέλει καθάρισμα...  πάρε ένα πιστολάκι μαλλιών (αν βρίσκεται) βγάλε το κουτί στο μπαλκόνι άνοιξε τα καπάκια και φύσα την μητρική τα ανεμηστηράκια το fan του τροφοδοτικού κτλ με κρύο αέρα να δείς τι θα βγάλει! τα ανεμηστηράκια θα έχουν μαζέψει χώμα, όχι απλά σκώνη επάνω...

άλλη λύση είναι αυτά https://www.skroutz.gr/c/599/analosima-katharismou.html?from=autocomplete&keyphrase=%CF%83%CF%80%CF%81%CE%B5%CF%85+%CF%80%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B5%CF%83%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%85+%CE%B1%CE%B5%CF%81%CE%B1 που μπορείς να τα βρείς παντού (κοτσόβολό,public,plaisio κλπ καταστήματα,jumbo, τα έχω δεί ακόμη και σε φωτοτυπάδικα,βιβλιοπωλεία) 

άν και μετά τον καθαρισμό οι θερμοκρασίες είναι πολύ υψηλές (έχεις ζεστό επεξεργαστή έτσι κι αλλιός) πέρνεις μια καλή αερόψηξη (max 158mm) και τελείωσες.. https://www.skroutz.gr/s/6398412/Cryorig-H7.html

θα κανει στο κουτι που εχω aerocool pgs vs-3???επειδη την βλεπω λιγο μεγαλη δεν πιστευω να βρησκει στις ραμ ε?gigabyTE GA-970A-D3 ειναι η μαδερμποτ

oxi den exw kanei oc ston επεξεργαστη μου!!!θελω να παρω ενα κουτι!

ti κουτι μου προτείνεται να παρω και τη υδροψυξη μεχρι τα 160 ευρω?

θα κανει στο κουτι που εχω aerocool pgs vs-3???επειδη την βλεπω λιγο μεγαλη δεν πιστευω να βρησκει στις ραμ ε?gigabyTE GA-970A-D3 ειναι η μαδερμποτ

Τα βασικα δεν ρωτας...μεσα σε αυτα τα 2-3 χρονια εχεις αλλαξει ποτε παστα?

αν οχι αλλαξε παστα και δες θερμοκρασιες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...