Προς το περιεχόμενο

Xiaomi redmi note 4 ή 4x?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και μάλλον θα το πάρω από το σάιτ που δίνει δώρο θήκη και tempered και τα 2 χρόνια εγγύησης

Μια απο τα ιδια..Εγω το βρηκα στο gearbest απο 135 με κατι εκπτωτικους κωδικους(ληγανε αμεσως κρατουσαν κανα μισαωρο η για 4-5 κομματια) γυρω στα 105 και το priority line του gb(ειναι πιο ακριβο απο του bg)καπου 20-25 ευρω και μαζι με θηκες και γυαλι εβγαινε καπου 135 αλλα φοβηθηκα να κανω την παραγγελια λογω ολων αυτων που λεω παραπανω.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειναι ελληνικη αντ.πεια η ινφοκουεστ διανομεας(κατι σαν εισαγωγεας-χονδρικη-μεσαζων) ειναι...γι αυτο και λεει για εγγυηση δικη τους..

Ουτε υπαρχει ε.ε. εγγυηση γενικοτερα για κινεζοκινητα...

Δημοσ.

Δεν ειναι ελληνικη αντ.πεια η ινφοκουεστ διανομεας(κατι σαν εισαγωγεας-χονδρικη-μεσαζων) ειναι...γι αυτο και λεει για εγγυηση δικη τους..

Ουτε υπαρχει ε.ε. εγγυηση γενικοτερα για κινεζοκινητα...

Μόνο άμα το πάρεις από τα σημεία πώλησης το αναλαμβάνει.
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για να μην ανοιγω καινουριο θεμα.Γνωριζει καποιος πως μπορω να κανω να μην κλεινουν ολες οι εφαρμογες μαζι στην διαχειριση εφαρμογων,αλλα ξεχωριστα η καθεμια,στο συγκεκριμενο κινητο?Καπου ειχε πεσει το ματι μου οτι γινεται αλλα δεν μπορω να το βρω.Ψαχνω και στον γουγλη αλλα μου βγαζει λυσεις για οταν κρασαρουν οι εφαρμογες πραγμα ασχετο με αυτο που θελω να κανω εγω δηλαδη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...