saruman123 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 4x βλέπω να παίρνω παιδιά από το cityshop κάπως έτσι λέγεται.. Αν και το γκρίζο δεν μου αρέσει τόσο είναι το πιο κοντινό στο άσπρο και επίσης το θέμα της αυτονομίας με νοιάζει οπότε snapdragon.Για αυτονομία διάβασε αυτό (είναι το ίδιο με το 4Χ)http://www.doctorandroid.gr/2017/04/xiaomi-redmi-4-pro-review.html?m=1
panos- Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Το Redmi 4 Pro επειδή το έχω με αρκετά σκληρή χρήση (Κάθε μέρα συνεχώς ανοιχτό WiFi, μερικές φορές 4G, φωτεινότητα από 50-100 στο manual και μονίμως Messenger Viber και Gmail) η μπαταρία από το πρωί (8.00πμ περίπου) μέχρι τις 23.00 είναι στο 50% και βγάζει και την επόμενη μέρα οριακά. Με πιο απλή χρήση φαντάσου πόσο περισσότερο θα κρατάει.
saruman123 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Το Redmi 4 Pro επειδή το έχω με αρκετά σκληρή χρήση (Κάθε μέρα συνεχώς ανοιχτό WiFi, μερικές φορές 4G, φωτεινότητα από 50-100 στο manual και μονίμως Messenger Viber και Gmail) η μπαταρία από το πρωί (8.00πμ περίπου) μέχρι τις 23.00 είναι στο 50% και βγάζει και την επόμενη μέρα οριακά. Με πιο απλή χρήση φαντάσου πόσο περισσότερο θα κρατάει.Είναι το ίδιο με το 4Χ η μόνη διαφορά τους είναι στις ιντσες(4Χ/5,5"-redmi 4 pro/5")
41ex Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Όσον αφορά το λινκ που λέει ότι το ίδιο review ισχύει και για τα δύο κινητά προφανώς εννοεί για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά πλην της αυτονομίας. Δεν είναι δυνατό ένα κινητό με 10% μεγαλύτερη οθόνη να έχει την ίδια αυτονομία.
saruman123 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Όσον αφορά το λινκ που λέει ότι το ίδιο review ισχύει και για τα δύο κινητά προφανώς εννοεί για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά πλην της αυτονομίας. Δεν είναι δυνατό ένα κινητό με 10% μεγαλύτερη οθόνη να έχει την ίδια αυτονομία. Ναι προφανώς,αλλά 25% μεγαλύτερη αυτονομία με σχέση όμως με το redmi note 3 pro δεν την λες και λίγο.
41ex Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Το γλυκοκοιτάζω μέρες, μάλλον θα πάω για την 5,5άρα οθόνη και snapdragon. Πιστεύω με απλή χρήση να βγάζω δυο μέρες.
fastnq2 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Καλησπερα,ηθελα να ρωτησω,το συγκεκριμενο https://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Note-4-Global-Edition-5_5-inch-3GB-RAM-32GB-ROM-Snapdragon-625-Octa-core-4G-Smartphone-p-1129991.html?cur_warehouse=HK θα λειτουργει κανονικα με τα ελληνικα δικτυα(cosmote εχω)?Γιατι διαβασα σε καποια threads για 800ρες μπαντες και τετοια και δεν γνωριζω καθολου.Επισης καποιος με λογαριασμο στο bg θα μπορουσε να μου πει αν ισχυει ο κωδικος για εκπτωση 11BGN4G32?Δεν εχω λογαριασμο στο bg και να μην κανω τζαμπα αν δεν ισχυει..
aleilo03 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά μου εξηγείτε λίγο κι εμένα σχετικά με αυτά που λέτε για τις μπάντες γιατί δεν έχω ιδέα και δεν το έχω καταλάβει ακόμα? Γιατί κι εγώ είμαι ανάμεσα στο 4 ή στο 4x και δεν το έχω αποφασίσει ακόμα επειδή δεν μπορώ να καταλάβω την διαφορά..
saruman123 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Καλησπερα,ηθελα να ρωτησω,το συγκεκριμενο https://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Note-4-Global-Edition-5_5-inch-3GB-RAM-32GB-ROM-Snapdragon-625-Octa-core-4G-Smartphone-p-1129991.html?cur_warehouse=HK θα λειτουργει κανονικα με τα ελληνικα δικτυα(cosmote εχω)?Γιατι διαβασα σε καποια threads για 800ρες μπαντες και τετοια και δεν γνωριζω καθολου.Επισης καποιος με λογαριασμο στο bg θα μπορουσε να μου πει αν ισχυει ο κωδικος για εκπτωση 11BGN4G32?Δεν εχω λογαριασμο στο bg και να μην κανω τζαμπα αν δεν ισχυει..Ναι έχει την 800αρα δεν θα έχεις γενικά θέμα. Παιδιά μου εξηγείτε λίγο κι εμένα σχετικά με αυτά που λέτε για τις μπάντες γιατί δεν έχω ιδέα και δεν το έχω καταλάβει ακόμα? Γιατί κι εγώ είμαι ανάμεσα στο 4 ή στο 4x και δεν το έχω αποφασίσει ακόμα επειδή δεν μπορώ να καταλάβω την διαφορά.. http://www.insomnia.gr/topic/633212-τι-παίζει-με-τις-συχνότητες-των-4g-δικτύων-στην-ελ/?fromsearch=1
aleilo03 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 http://youhou.gr/Xiaomi-Redmi-Note4-EU-(32GB)Black Αυτό εδώ είναι που θέλουμε δηλαδή για να είμαστε κομπλέ από όλες τις μπάντες?
SeNNinhA Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 http://youhou.gr/Xiaomi-Redmi-Note4-EU-(32GB)Black Αυτό εδώ είναι που θέλουμε δηλαδή για να είμαστε κομπλέ από όλες τις μπάντες? Αυτο ειναι. Σε αγορα απο εξωτερικο ή Skroutz εκτος της ελληνικης αντιπροσωπειας το μοντελο με την 800αρα μπαντα ειναι το - 4 global με snapdragon - Για αγορα απο ελληνικη αντιπροσωπεια το ιδιο μοντελο το εχουν ονομασει ηλιθιωδως - 4Χ - με snapdragon παλι. Ομως επισημα η Xiaomi εχει ονομασει - 4Χ - τα μοντελα της χωρις την 800αρα μπαντα. Γι αυτο εχουμε αυτο το μπερδεμα
saruman123 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 http://youhou.gr/Xiaomi-Redmi-Note4-EU-(32GB)Black Αυτό εδώ είναι που θέλουμε δηλαδή για να είμαστε κομπλέ από όλες τις μπάντες? Αυτό είναι.
aleilo03 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Ωραία.. Το βρήκα και στο bangood στα 137€ αλλά σκέφτομαι αν για 30€ που θα γλυτώσω αξίζει το ρίσκο από το να το πάρω από εδώ.. Μιλάω για θέμα εγγύησης κτλ σε περίπτωση που το πάρω από τους Κινέζους..
fastnq2 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Ωραία.. Το βρήκα και στο bangood στα 137€ αλλά σκέφτομαι αν για 30€ που θα γλυτώσω αξίζει το ρίσκο από το να το πάρω από εδώ.. Μιλάω για θέμα εγγύησης κτλ σε περίπτωση που το πάρω από τους Κινέζους.. Αυτο ελεγα με τον φιλο saruman στα pm,επειδη ψαχνομαι για το συγκεκριμενο καιρο,αν βαλεις το ρισκο του aftersales(σκρουτζομαγαζα μεν αλλα 2 χρονια εγγυηση απο το ιδιο το μαγαζι δε),το ρισκο του να μην εχει 800ρα μπαντα(ακομα περιμενω απαντηση απο banggood,οτι θελουν γραφουν),το να μην ειναι η official rom(το ιδιο οπως πριν για banggood, ενας λογος που ειναι φθηνοτερα καποια ειναι και αυτος) και τελος το ρισκο του τελωνειου,που μπορει να ειναι μικρος λογω priority,αλλα εκτος απο τα περιπου 60 ευρω που θα πληρωσουμε τελωνειο,θα κανει 1 μηνα εξτρα,και στο νημα με το τελωνειο βλεπεις που τα εχουν στιβαγμενα και βρεχονται τα δεματα,εγω προσωπικα τα καιω τα 30 ευρω και το παιρνω απο εδω..Επισης με 137 δεν ειναι 30 η διαφορα,158+μεταφορικα ειναι το φθηνοτερο,και 162 ειναι με θηκη και τζαμι αυτο που εστειλες..Δεν νομιζω οτι αξιζει τον κοπο απο κινα.
aleilo03 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Αυτο ελεγα με τον φιλο saruman στα pm,επειδη ψαχνομαι για το συγκεκριμενο καιρο,αν βαλεις το ρισκο του aftersales(σκρουτζομαγαζα μεν αλλα 2 χρονια εγγυηση απο το ιδιο το μαγαζι δε),το ρισκο του να μην εχει 800ρα μπαντα(ακομα περιμενω απαντηση απο banggood,οτι θελουν γραφουν),το να μην ειναι η official rom(το ιδιο οπως πριν για banggood, ενας λογος που ειναι φθηνοτερα καποια ειναι και αυτος) και τελος το ρισκο του τελωνειου,που μπορει να ειναι μικρος λογω priority,αλλα εκτος απο τα περιπου 60 ευρω που θα πληρωσουμε τελωνειο,θα κανει 1 μηνα εξτρα,και στο νημα με το τελωνειο βλεπεις που τα εχουν στιβαγμενα και βρεχονται τα δεματα,εγω προσωπικα τα καιω τα 30 ευρω και το παιρνω απο εδω..Επισης με 137 δεν ειναι 30 η διαφορα,158+μεταφορικα ειναι το φθηνοτερο,και 162 ειναι με θηκη και τζαμι αυτο που εστειλες..Δεν νομιζω οτι αξιζει τον κοπο απο κινα. Κι εγώ ακριβώς όλα αυτά σκέφτομαι και να πεις ότι η διαφορά ήταν πάνω από 50+ να πεις οκ (όπως όταν είχε παίξει μια προσφορά στα 119€) Και μάλλον θα το πάρω από το σάιτ που δίνει δώρο θήκη και tempered και τα 2 χρόνια εγγύησης YΓ. Στο τσακ δεν ψώνισα από bangood χτες το βράδυ(ίσως μου βγεί σε καλό) γιατί μόλις πήγα να κάνω την αγορά μου μπλόκαρε την κάρτα γιατί σύμφωνα με το σαιτ της τράπεζας είχε ξεπεραστεί το όριο για αγορές με κάρτα σε καταστήματα εξωτερικού..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα