SpirosRonto Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 καλησπερα σας! ποιο απο τα 3 να παρω; Το xiaomi redmi note 4 με mediatek ή snapdragon ? Και μια τελευταια ερωτηση το 4 απο το 4x τι διαφορα εχουν; 1
APPLEGEEK Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 τα είχα και τα δυο το πουλάω το snapdragon εξωτερικά έχουν μικρή διαφορα στο ύψος νομίζω αλλα δεν με νοιάζει το θέμα είναι ότι σε ταχύτητα σίγουρα το 4note είναι πιο γρήγορο μπαταρία στο snapdragon ανώτερο 1
SpirosRonto Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 τα είχα και τα δυο το πουλάω το snapdragon εξωτερικά έχουν μικρή διαφορα στο ύψος νομίζω αλλα δεν με νοιάζει το θέμα είναι ότι σε ταχύτητα σίγουρα το 4note είναι πιο γρήγορο μπαταρία στο snapdragon ανώτερο ναι αυτο εχω ακουσει οτι της mediatek ειναι πιο γρηγορο απο το snapdragon που εχει το 4x. Αλλα ποσο μεγαλη διαφορα; και ποσο μεγαλη διαφορα μπαταριας;
APPLEGEEK Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 με την χρήση εγώ που είμαι power user rednote x20 =5 ώρες max οθόνη rednote SD snapdragon 7 ώρες 1
SpirosRonto Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 με την χρήση εγώ που είμαι power user rednote x20 =5 ώρες max οθόνη rednote SD snapdragon 7 ώρες αρα νταξει θα παω για snapdragon! απλα δεν ξερω τι παιζει με το 4g που λενε ολοι, εγω εχω κοσμοτε αμα παιζει ρολο.. 1
enigma84 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Αν το 4x είναι της infoquest τότε έχεις όλες τις μπάντες του 4g, εν αντιθέσει με τις άλλες εκδόσεις.
saruman123 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Αν έχει Global έκδοση την έχει κανονικά ,αν και ξέρω ότι η info quest σε αυτά τα μοντέλα που έχει αναλάβει την έχει την 800αρα. Με Cosmote δεν έχεις θέμα,η Wind έχει το πρόβλημα .
enigma84 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Αν έχει Global έκδοση την έχει κανονικά ,αν και ξέρω ότι η info quest σε αυτά τα μοντέλα που έχει αναλάβει την έχει την 800αρα. Με Cosmote δεν έχεις θέμα,η Wind έχει το πρόβλημα . Τα redmi note 4 με mediatek και redmi 4 με snapdragon δεν εχουν την 800 και ας τα έφερε η infoquest.
saruman123 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Τα redmi note 4 με mediatek και redmi 4 με snapdragon δεν εχουν την 800 και ας τα έφερε η infoquest.Και με Glodal ;
enigma84 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Και με Glodal ; Global είναι μόνο το 4Χ της infoquest όπου αλλού δεν λέγεται καν 4Χ...
saruman123 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Global είναι μόνο το 4Χ της infoquest όπου αλλού δεν λέγεται καν 4Χ...Εε ας πάρει το 4Χ αν τον ενδιαφέρει η 800αρα
SpirosRonto Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 4x βλέπω να παίρνω παιδιά από το cityshop κάπως έτσι λέγεται.. Αν και το γκρίζο δεν μου αρέσει τόσο είναι το πιο κοντινό στο άσπρο και επίσης το θέμα της αυτονομίας με νοιάζει οπότε snapdragon.
dexterios Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 4x βλέπω να παίρνω παιδιά από το cityshop κάπως έτσι λέγεται.. Αν και το γκρίζο δεν μου αρέσει τόσο είναι το πιο κοντινό στο άσπρο και επίσης το θέμα της αυτονομίας με νοιάζει οπότε snapdragon. Αν δεν πάρεις το 4x από επίσημο μεταπωλητή της Infoquest υπάρχει πιθανότητα να πουλάνε το κινέζικο 4x που δεν έχει την b20 Πχ εάν λές για αυτό το μαγαζί http://www.cityshop.gr/index.php?target=products&product_id=41931 γράφει στα χαρακτηριστικά πως δεν έχει την b20 Εχει γίνει μπέρδεμα γιατι η Infoquest λανσάρισε το note 4 global ως note 4x για να μην τονίζεται οτι το note 4 που είχε φέρει πριν δεν ήταν global. Για την xiaomi την ίδια το note 4x είναι αυτό http://www.mi.com/redminote4x/specs/ που δεν έχει b20
SpirosRonto Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Αν δεν πάρεις το 4x από επίσημο μεταπωλητή της Infoquest υπάρχει πιθανότητα να πουλάνε το κινέζικο 4x που δεν έχει την b20 Πχ εάν λές για αυτό το μαγαζί http://www.cityshop.gr/index.php?target=products&product_id=41931 γράφει στα χαρακτηριστικά πως δεν έχει την b20 Εχει γίνει μπέρδεμα γιατι η Infoquest λανσάρισε το note 4 global ως note 4x για να μην τονίζεται οτι το note 4 που είχε φέρει πριν δεν ήταν global. Για την xiaomi την ίδια το note 4x είναι αυτό http://www.mi.com/redminote4x/specs/ που δεν έχει b20 Ναι αλλά είναι αυτό με το snapdragon σωστά; Εγώ δεν έχω θέμα τόσο με το lte που λένε όλοι μιας και χρησιμοποιώ πιο πολύ 3g αλλά εντάξει,τα χαρακτηριστικά με νοιαζουν πιο πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα