Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Έχω έναν AMD Phenom II X4 965 σε μητρική Asus M5A99X EVO R2.0 με μνήμες Kingston 8GB HyperX Beast 1866MHz (Kit of 2). Σκέφτομαι να αλλάξω επεξεργαστή κι είμαι ανάμεσα στους AMD FX 8370 και 8350. Το ερώτημα είναι αν ο 8370 αξίζει το 50άρικο παραπάνω από τον 8350.

Δημοσ.

και εγω προσφατα περασα στον 8350 απο εναν 955 Φενομ και κατεληξα στο συμπερασμα πως δεν αξιζει. Ειδικα τωρα που επεσαν οι τιμες ο 8350 ειναι λουκουμι.

Δημοσ.

Με ένα κλικ στο bios τον κάνεις 8370 τον 8350, δεν αξίζει.

Την ίδια μητρική έχω κ γω.

Έχει τρελές επιλογές για oc.

Με μία καλουτσικη ψήκτρα πιστεύω ο 8350 θα είναι σταθερός για όλες τις δουλειές στα 4,6ghz.

Δημοσ.

Δεν αξίζει καθόλου. 8350 από εμένα.

Δες και το ενδεχόμενο να δώσεις cpu-mobo-ram και να στραφείς σε Ryzen σύστημα.

+1 από μένα.

Καλύτερα ένας ryzen 4c/8t !

Είναι πολύ καλύτερος από τους fx σε όλα.

Ενας fx άσχετα ποιος θα είναι θέλει όπως διποτε αλλαγή ψήκτρας και από θέμα απόδοσης κ από θέμα φασαρίας.

Οι ryzen έχουν κ γ@μο τα cpu cooler.

Μία απλή μητρικουλα, ένα ζευγάρι 8gb μνήμες για αρχή είναι αρκετές ...

Κ θα είσαι πολύ κομπλέ για αρκετό καιρό ακόμα

Δημοσ.

o 83250 καινουργιος παει 130Ε, μεταχειρισμενος πολυ πιο κατω.

ryzen συστημα θες 400αρκι στο νερο (μειον εαν πιασει κανα 150αρι το συστημα που θα δωσει) και δεν αξιζει σε καμια περιπτωση το 4c/8t εκει πας τουλαχιστο για 6c/12t.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω μία ψύκτρα THERMALRIGHT True Spirit 90, η οποία στον 965 λειτουργεί άψογα και σκέφτομαι να την κουμπώσω πάνω στον 8350. Νομίζω πως θα κάνει καλή δουλειά.

Δημοσ.

Δεν αξίζει καθόλου. 8350 από εμένα.

Δες και το ενδεχόμενο να δώσεις cpu-mobo-ram και να στραφείς σε Ryzen σύστημα.

διαφωνω, με τις τιμες που εχουν οι DDR4 θα πρεπει να σκασει παρα πολλα λεφτα για νεα πλατφορμα

Δημοσ.

FX 8300 στα 100 ευρώ

http://www.skroutz.gr/s/7941635/AMD-FX-8300-Box.html

FX 8370e στα 130 ευρώ

http://www.skroutz.gr/s/5418553/AMD-FX-8370E-Black-Edition-Box.html

Δεν υπάρχουν ενδιάμεσες επιλογές που να συμφέρουν!

Οι εκδόσεις με το E στο τέλος (8370E πχ) τι διαφορά έχουν πέρα από μικρότερη θερμική ισχύ(βασικά πως το πετυχαίνουν αυτό; ) και μικρότερο base clock? Υπάρχει λόγος να προτιμήσω μία 8370Ε από μία 8350 που είναι στα ίδια λεφτά?

Δημοσ.

Οι εκδόσεις με το E στο τέλος (8370E πχ) τι διαφορά έχουν πέρα από μικρότερη θερμική ισχύ(βασικά πως το πετυχαίνουν αυτό; ) και μικρότερο base clock? Υπάρχει λόγος να προτιμήσω μία 8370Ε από μία 8350 που είναι στα ίδια λεφτά?

Χαμηλότερες επιδώσεις.

Οι fx λόγο μικρών cores θέλουν hz για να αποδώσουν.

Δημοσ.

Η διαφορά στα μοντέλα είναι η ψύκτρα και κάποιο bining (ίσως στάθεις άτυχος όπως ένας φίλος παρακάτω με 8320) Α) 95W απλή μόνο αλουμίνιο 8300/E Β) Η παλιά αλά Wraith με το 70mm Fan που σου σπάει τα νεύρα και Γ) Wraith με 92mm fan που είναι μια χαρά απλά την δίνει μόνο με 8350/70 και με καπέλο. Αν σκοπεύεις να ρίξεις OC και έχεις αξιόλογη ψύκτρα ο FX 8300 ~105€ είναι κυριλέ VFM. Πάνω κάτω όλοι το ίδιο OC θα πιάσουν εκτός και αν θες τέρμα κλόκια 5-5.1GHz (ίσως ο 8370 έχει παραπάνω ζουμί). Είδα έναν FX 8320 με 1.418 VID και απογοητεύτικα εις διπλούν με το που έβαλα και την μαμά φασαρία ψύκτρα απάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...