gbras Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 Κοιτα να ξερεις το εξης. Για μια ψηφιακη μηχανη το λιγοτερο που παιζει ρολο στην ποιοτητα της φωτογραφιας ειναι τα Mpixel. Στην ποιοτητα παιζει πανω απο ολα ρολο ο φακος, μετα παιζει ρολο ο επεξαργαστης εικονας που εχει ( το ποσο σωστα αποδιδει τα χρωματα , αφαιρεση θορυβου κτλ). Αντι λοιπον να κοιτας τα πολλα mpixel κοιτα να παρεις καλυτερα μια μηχανη με καλα τα δυο παραπανω χαρακτηριστικα. Επειτα οσο σε παιρνει ανεβα στα mpixel. Εγω εχω ξεχωρισει Canon , Minolta σαν κορυφη ( μιλωντας στο μεσο ορο παντα). Υπαρχουν μοντελα και απο Sony , Fuji, Pentax που ειναι αρκετα καλα.. Μακρια απο saga ,jaga , και γενικως τσαμπα μαγκα μηχανες......( Hp μερικα μοντελα ειναι απλως καλα αλλα δε τα προτεινω)
green_beret Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2004 Eχω την SONY P32 και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος! Να κοιταξεις και τι αξεσουαρ δινουν οι αλλες μηχανες! Η SONY μου, ειχε μεσα φορτιστη & επαναφορτιζομενες μπαταριες Stamina οποτε δεν χρειαστηκε να τρεχω καθε λιγο και λιγακι για μπαταριες στο περιπτερο! Προσεξε το λιγο αυτο, ειναι σημαντικο σε μια καλη ψηφιακη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.