Philippe Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Όταν είχα facebook είχα κάνει copy - paste το παρακάτω κείμενο στον τοίχο μου για να προστατεύσω την ιδιωτικότητα μου. Βάλτο κι εσυ να ηρεμήσεις... Το πιο πιθανό είναι να τρολάρεις, αλλά ας το πούμε άλλη μια φορά για όσους δεν το ξέρουν ότι αυτό το κείμενο είναι μούφα και δεν υπάρχει καν "Καταστατικό της Ρώμης" που να σχετίζεται με προσωπικά δεδομένα. Άλλωστε και το επίπεδο της σύνταξης δεν είναι πολύ σόι. Η πλάκα είναι ότι μέχρι και δικηγόροι το είχαν ανεβάσει στον τοίχο τους. Σαν το υποτιθέμενο "Παράπονο" του Ελύτη, που κατά καιρούς έχει την τιμητική του στο facebook (βλ. spoiler) ..το οποίο ποίημα δεν είναι του Ελύτη (εκτός από το τελευταίο δίστιχο), αλλά της Ελ. Τελειώνη με τίτλο "Πολύχρωμη μπουγάδα" (2012). Αρχίζει κάπως έτσι: "Αναρωτιέμαι μερικές φορές: είμαι εγώ που σκέφτομαι καθημερινά πως η ζωή μου είναι μία; Όλοι οι υπόλοιποι το ξεχνούν; Ή πιστεύουν πως θα έχουν κι άλλες, πολλές ζωές, για να κερδίσουν τον χρόνο που σπαταλούν; Μούτρα. Νʼ αντικρίζεις τη ζωή με μούτρα. Τη μέρα, την κάθε σου μέρα. Να περιμένεις την Παρασκευή που θα φέρει το Σάββατο και την Κυριακή για να ζήσεις. Κι ύστερα να μη φτάνει ούτε... (το υπόλοιπο στο link)"
iPhoTe64 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Το πιο πιθανό είναι να ρολάρεις, αλλά ας το πού με άλλη μια φορά για όσους δεν το ξέρουν ότι αυτό το κείμενο είναι μούφα και δεν υπάρχει καν "Καταστατικό της Ρώμης". Άλλωστε και το επίπεδο της σύνταξης δεν είναι πολύ σόι. Η πλάκα είναι ότι μέχρι και δικηγόροι το είχαν ανεβάσει στον τοίχο τους. ... Καταστατικό του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου
Philippe Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Σωστά, στη Ρώμη στις 17 Ιουλίου 1998 ψηφίστηκε η συνθήκη για το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης. http://ellinikahoaxes.gr/2014/11/28/facebook-privacy/ http://www.gazzetta.gr/plus/article/946581/zoyn-anamesa-mas-katastatiko-tis-romis-prostateyei-ta-dedomena-mas-sto-facebook-pics 1
krokos Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Για να μην μαλωνετε μπορειτε να αλλαξετε το "καταστατικο της ρωμης" με το "συμπαντική συνειδητότητα" και να ληξει το θεμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα