Cr4zyc4t3 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Παιδια μπορειτε να μου πειτε ποια mobo ειναι καλυτερη? http://www.e-shop.gr/mitriki-asrock-h110m-dgs-retail-p-PER.528939 ή http://www.e-shop.gr/mitriki-asus-h110m-k-retail-p-PER.524458 και ποια μου προτεινετε?
cpttony Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Για ποιο επεξεργαστή μιλάμε? Απο τις δύο, την ASRock, εγώ θα σου ελεγα αυτή, με την άλλη ASRock δεν έχουν πολλές διαφορές. 1
Cr4zyc4t3 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Για ποιο επεξεργαστή μιλάμε? Απο τις δύο, την ASRock, εγώ θα σου ελεγα αυτή, με την άλλη ASRock δεν έχουν πολλές διαφορές. Intel pentium g4560 Eπισης εχω εναν 760gma-p34 (fx) αμα βαλω αυτον που μου ειπες θα ειναι ολα συμβατα? Επισης με την νεα μητρικη θα πρεπει να στησω ξανα τα windows?
cpttony Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 1. Eπισης εχω εναν 760gma-p34 (fx) αμα βαλω αυτον που μου ειπες θα ειναι ολα συμβατα? 2. Επισης με την νεα μητρικη θα πρεπει να στησω ξανα τα windows? 1. Δεν κατάλαβα τι εννοείς!? Η μητρική που λες (760gma-p34) είναι για AMD επεξεργαστές, και δεν είναι συμβατή με τον Pentium. 2. Ναι
Cr4zyc4t3 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 1. Δεν κατάλαβα τι εννοείς!? Η μητρική που λες (760gma-p34) είναι για AMD επεξεργαστές, και δεν είναι συμβατή με τον Pentium. 2. Ναι Εννοω κυριως η συνδεσμολογια αμα το τροφοδοτικο ειναι συμβατο με την νεα μητρικη και αν ο δισκος και τα usb θα ειναι με βαση την παλια δλδ αφου ηταν η παλια θα ειναι και η κανουργεια? και κατι αλλο οταν ειχα παρει το pc μου ειχε και windows μεσα εχω το κλειδι αλλα πως τα βαζω?
Cr4zyc4t3 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Πως θα κανω update το bios της νεας μητρικης γιατι κατι τετοιο διαβασα για να μπορω να βαλω τον G4560
cpttony Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Εννοω κυριως η συνδεσμολογια αμα το τροφοδοτικο ειναι συμβατο με την νεα μητρικη και αν ο δισκος και τα usb θα ειναι με βαση την παλια δλδ αφου ηταν η παλια θα ειναι και η κανουργεια? και κατι αλλο οταν ειχα παρει το pc μου ειχε και windows μεσα εχω το κλειδι αλλα πως τα βαζω? Ναι, η συνδεσμολογία θα είναι ίδια. Αν είχε από πριν κλειδί, κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρχει στο κουτί κάποιο ταμπελάκι με τον κωδικό. Αν δεν υπάρχει, δες εδώ, αναφέρονται κάποιοι τρόποι για να το βρεις. Πως θα κανω update το bios της νεας μητρικης γιατι κατι τετοιο διαβασα για να μπορω να βαλω τον G4560 Για να κάνεις BIOS update στις παραπάνω μητρικές θα χρειαστείς έναν Skylake επεξεργαστή ή να το πας σε κάποιο κατάστημα και να σου το κάνουν ή λογικά θα το κάνει και το κατάστημα που θα πάρεις την μητρική (τα περισσότερα το κάνουν). Η διαδικασία δεν είναι δύσκολη. Σε ένα USB (FAT32) περνάς το BIOS που έχεις κατεβάσει από το site της μητρικής και μέσα από το BIOS το περνάς.
Cr4zyc4t3 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Πρεπει να τους το πω για να το κανουν ή ρο κανουν απο μονοι τους?
Cr4zyc4t3 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Κατι που δεν καταλαβα ειναι γιατι οταν παρω νεα μητρικη πρεπει να ξαναβαλω τα windows?
life is music Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Κατι που δεν καταλαβα ειναι γιατι οταν παρω νεα μητρικη πρεπει να ξαναβαλω τα windows? g να περαστούν σωστά οι οδηγοί που εχει μεσα η νεα μητρικη ετσι ωστε να μπορει να δουλευει σωστα !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα