Προς το περιεχόμενο

ενισχυτης και σκεψεις

Runner25

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εχω αυτη τη στιγμη εναν ενιχυτη yamaha rx-v757 με ηχεια ενα ζευγος wharefedale 9,3 και ενα ζευγος 9,2 μαζι με ενα ενεργο σαμπ γιαμαχα

σαν πηγες ηχου εχω αυτο το πικαπ 

https://www.skroutz.gr/s/4259010/Pro-Ject-Audio-Essential-II-with-Ortofon-OM-5E.html

και ενα cd αναξιο λογου

επισης παιζω μουσικη απο τον υπολογιστη της υπογραφης κυριως wave και flac Και εχω συνδρομη στο tidal το οποιο στριμαρει σε φλακ

σκεφτομαι να αναβαθμισω και να παω σε καθαρο χαι φαι ενισχυτη και σε καλυτερα ηχεια αργοτερα

σκεφτομαι για αυτον εδω πως σας φαινεται σαν ιδεα

ο ενισχυτης που βλεπω ειναι αυτος 

https://www.skroutz.gr/s/7174090/Yamaha-A-S1100.html?from=recommendations

η μουσικη που ακουω ειναι κυριως ροκ με αρκετο μεταλ και εννοιοτε ηλεκτρονικη

θα παιζω κυριως απο υπολογιστη αλλα σιγουρα θα δουλευω και το πιακπ και το cd αφου πρωτα παρω κατι της προικοπης\

για τον υπολογιστη σκεφτομαι να παρω ξεχωριστη καρτα ηχου και μαλλον θα παω σε αυτη εδω

http://www.e-shop.gr/sound-card-asus-xonar-essence-stx-ii-71-p-PER.523886

καλωδιο ηχειων εχω ενα μεγαλης διατομης καθαρο χαλκο

θα ηθελα να μου πειτε αν αξιζει να προχωρησω στην αγορα του ενισχυτη και να μου προτεινετε ενα καλο ζευγος ηχεια επιδαπεδια και ενα καλο cd

ευχαριστω πολυ χρονια πολλα και χριστος ανεστη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αληθώς ανέστη και χρόνια πολλά!

Θα σου απαντήσουν σίγουρα και άλλοι πιο καταρτισμένοι από εδώ μέσα, ο ενισχυτής που έχεις επιλέξει συγκαταλέγεται σίγουρα στους καλούς και στο 80-90% των περιπτώσεων/εντάσεων νομίζω θα σε καλύψει. Για καλά συνοδά ηχεία προτείνω τα Klipsch RP280f (που έχω και εγώ) και δη για τα συγκεκριμένα είδη μουσικής και για CD θα πρότεινα να πάρεις το αντίστοιχο της Yamaha (CD1100 νομίζω) για να έχεις ολοκληρωμένη τη σειρά. Αν θυμάναι καλά διαθέτει και θύρα USB-B οπότε θα μπορείς να συνδέεεις πάνω τον υπολογιστή και να χρησιμοποιείς απευθείας το DAC της συσκευής χωρίς να χρειαστείς κάρτα ήχου. Για κάρτες ήχου δεν γνωρίζω και πολλά, θα σε συμβούλευα ωστόσο οπωσδήποτε να επιλέξεις κάρτα που έχει optical out τύπου toslink και όχι το παλαιότερο coaxial και ίσως HDMI ARC.

• Like 1

ευχαριστω πολυ για την απαντηση με κοβω να τον παιρνω τον ενισχυτη και ας παει να γ@μηθει το επετειακο ιφονε :P

τα ηχεια φιλε μου πολυ ενδιαφερονται θα τα ψαξω

Απο ηχεια πρεπει οπωσδηποτε να ακουσεις και αυτα.

https://www.skroutz.gr/s/4125066/Yamaha-Soavo-NS-F901.html

για αυτα σκεφτομουν, θα τα ξαναδω ελπιζω να βρω καπου να τα ακουσω

για αυτα σκεφτομουν, θα τα ξαναδω ελπιζω να βρω καπου να τα ακουσω

Παρε στη yamaha και θα σου πουν οι ιδιοι που μπορεις να τα ακουσεις. Πες μου εντυπωσεις οταν τα ακουσεις αν μπορεις.

• Like 1

Σε τι χωρο θα παιζουν? 

Παντως αν πας για τα Klipsch RP280F (που ειναι πολυ καλη επιλογη για τα ειδη της μουσικης που ακους) εχε υπ οψην οτι θα τα βρεις στο Link.png Site: ebay σε πολυ χαμηλοτερη τιμη απο οτι στην εγχωρια αγορα. Πρν λιγο καιρο τα εβρισκες σε προσφορα στα 780 με δωρεαν μεταφορικα. Τωρα εχουν παει περιπου 900 αλλα και παλι ειναι πολυ φτηνοτερα απο εδω.

• Like 1

τον παλιο μου αραγε μπορω να τον πουλησω? ποσο? κανα 200ρι?

Σε τι χωρο θα παιζουν? 

Παντως αν πας για τα Klipsch RP280F (που ειναι πολυ καλη επιλογη για τα ειδη της μουσικης που ακους) εχε υπ οψην οτι θα τα βρεις στο Link.png Site: ebay σε πολυ χαμηλοτερη τιμη απο οτι στην εγχωρια αγορα. Πρν λιγο καιρο τα εβρισκες σε προσφορα στα 780 με δωρεαν μεταφορικα. Τωρα εχουν παει περιπου 900 αλλα και παλι ειναι πολυ φτηνοτερα απο εδω.

καλο αυτο αλλα τα μεταφορικα τι λενε και τα τελωνεια, με ανυσηχουν αυτα

τον παλιο μου αραγε μπορω να τον πουλησω? ποσο? κανα 200ρι?

καλο αυτο αλλα τα μεταφορικα τι λενε και τα τελωνεια, με ανυσηχουν αυτα

Δεν εχει τελωνειο απο Ευρωπαικη ενωση και τα μεταφορικα γραφει ποσο ειναι (το λινκ το πατησες?) οι τιμες που σου εγραψα ειναι μαζι με τα μεταφορικα.

Τον παλιο τον πουλας ανετα ενα 200αρι. 

Δεν μας ειπες για τον χωρο σου

• Like 1

η εγκατασταση θα ειναι προσωρινη στο δωματιο μου 4χ3 με επιπλα, μετα θα μπει στη σαλοτραπεζαρια ο διπλασιος χωρος 8χ4

πρωτα θα παρω τον  ενισχυτη και θα τον δουλεψω με τα wharefedale αργοτερα θα παρθουν νεα ηχεια

https://europe.yamaha.com/en/products/audio_visual/hifi_components/a-s1100_g/index.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο δευτερος χωρος ειναι αρκετα μεγαλος και καταλληλος για μεγαλα ηχεια. Το γεγονος οτι οι δυο πλευρες ειναι ακεραιο πολλαπλασιο δεν ειναι καλο αλλα επειδη ειναι μεγαλος χωρος το "προβλημα" θα δημιουργειται σε πολυ χαμηλες συχνοτητες.
Σε ενισχυτη παντως αν ακους σε υψηλες εντασεις, δεν θα σου προτεινα να πας σε ολοκληρωμενο.
Προτιμησε προενισχυτη-τελικο με τον τελικο να εχει επαρκη αποθεματα ισχυος για να μπορει να οδηγησει με ανεση τα μεγαλα ηχεια που θα παρεις.
Για αυτον τον χωρο και για αποσταση ακροασης 3 μετρα ακομα και με τα ευαισθητα Klipsch θα χρειαστεις δυνατο ενισχυτη. Τα δε Soavo απλα ξεχασε τα με τον ολοκληρωμενο.

Επεξ/σία από SpirosZ68
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...