ManosssGR Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 καλησπέρα μου φέρανε σήμερα την συγκεκριμένη M/B και ετοιμάστηκα να κάνω format όσο ήμουν μέσα στο BIOS το ποντίκι και το πληκτρολόγιο μου δούλευαν κανονικά με το που με έβαλε στο menu του format σταμάτησαν να λειτουργούν και τα 2 και τα δοκίμασα σε όλα τα usb port που έχει τι παίζει με αυτό μήπως δεν κάνω κάποια ρύθμιση από το BIOS εγώ?
kogos Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Πρέπει να μας πεις λειτουργικό σύστημα, επεξεργαστή, και να βάλεις τελείες στο ποστ σου. Επίσης, να μας περιγράψεις πως πήγες να κάνεις το format... από την εγκατάσταση των windows, με άλλο λογισμικό; Γιατί όπως το περιγράφεις φάινεται ότι πήγες να κάνεις format από το bios, κάτι που νομίζω πως δεν γίνεταιΓια παράδειγμα, αν είναι για windows7, υπάρχουν usb drivers (τουλάχιστον για το αντίστοιχο b350 mobo της gigabyte) που πρέπει να τους βάλεις στο boot, γιατί τα motherboards/cpu αυτά είναι πολύ καινούργια και δεν υποστηρίζουν παλαιότερα λειτουργικά συστήματα όπως τα windows 7 out of the box edit: μόλις είδα αυτό στο site της asus: -ASUS EZ Installer- Use this tool V1.03.11 to create a Windows 7 installation file with USB 3.0 drivers preloaded. ...αλλά και πάλι, δεν ξέρουμε αν πας να βάλεις windows 7 ή κάτι άλλο Επεξ/σία 21 Απριλίου 2017 από kogos 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα