Επισκέπτης Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Καλησπέρα παιδιά. Για πολλαπλές οθόνες σε υπολογιστή. Υπάρχει τρόπος έτσι ώστε όταν έχεις ανοιχτό το chrome στην οθόνη1 για παράδειγμα και πας να ανοίξεις καινούργια σελίδα του chrome απο την οθόνη2 την σελίδα την καινούργια να την ανοίγει στην οθόνη2 και όχι στην οθόνη που είναι ήδη ανοιχτό το chrome ? (δηλαδή στην οθόνη1) Ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
kinhthra Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Ενδιαφέρουσα ερώτηση. Και δεν το δοκιμασίες μια φορά? Πάντως τα cookies θα είναι ίδιες πιστεύω.
dpolal Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Αυτό που θες είναι άνοιγμα σε νέο παράθυρο που είναι στην ουσία ένα καινούργιο instance του chrome. Νομίζω ότι δεν γίνεται αφού σε συστήματα με πολλαπλές οθόνες το κάθε πρόγραμμα θυμάται που είχε ανοιχτεί την τελευταία φορά και ανοίγει πάντα σε εκείνη την οθόνη. Ίσως παίξει αν δοκιμάσεις να ανοίξεις το link σε νέα καρτέλλα στην π.χ. οθόνη 1 και μετά την κάνεις drug & drop στην οθόνη 2 αλλά δεν είμαι σίγουρος. Δοκίμασε το πάντως.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Αυτό που θες είναι άνοιγμα σε νέο παράθυρο που είναι στην ουσία ένα καινούργιο instance του chrome. Νομίζω ότι δεν γίνεται αφού σε συστήματα με πολλαπλές οθόνες το κάθε πρόγραμμα θυμάται που είχε ανοιχτεί την τελευταία φορά και ανοίγει πάντα σε εκείνη την οθόνη. Ίσως παίξει αν δοκιμάσεις να ανοίξεις το link σε νέα καρτέλλα στην π.χ. οθόνη 1 και μετά την κάνεις drug & drop στην οθόνη 2 αλλά δεν είμαι σίγουρος. Δοκίμασε το πάντως. Τότε το ανοίγει πάλι εκεί που άφησες την τελευταία καρτέλα π.χ. την άφησες στην οθόνη2 τότε την καινούργια σελίδα θα την ανοίξει στην οθόνη2 ανεξάρτητα απο ποια οθόνη πας να το ανοίξεις. Πιθανόν δεν γίνεται αυτό που θέλω να κάνω. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις
dpolal Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Σε προπατζίδικο που του έχω στήσει το πισί με 3 οθόνες πάντως αναγκαστικά τρέχει κ τους 3 φυλλομετρητές για να κανει δουλειά, έναν σε κάθε οθόνη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα