VagosM Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Καλησπέρα σας τα έπαιξε το ρούτερ μου και έχω ένα παλιό το οποίο λέει για 1 αμπερ ότι δέχεται εγώ έχω βρεί ένα charger αλλά δίνει 1,5 αμπερ αν το συνδέσω θα το καεί ε ? Να βολευτώ με το 3g του κινητού μέχρι αύριο πρωί να πάω αυτό που τα έπαιξε για αλλαγή.
nikos903 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Τα Volt να είναι τα ίδια (DC κοίτα να είναι και τα 2 μην βρήκες κανένα AC), μετά τα Αμπέρ και παραπάνω να είναι δεν σε πειράζει, αντίθετα θα δουλεύει και πιο χαλαρά ο μετασχηματιστής. Δες και το βύσμα να είναι με ίδια πολικότητα στους 2 μετασχηματιστές καλού κακού, βέβαια στο 99.999% των περιπτώσεων είναι έξω το - και μέσα το + άρα δεν πρέπει να έχεις θέμα στην τελική.
VagosM Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Ευχαρηστω πολύ για όλα μια χαρά το δοκίμασα δουλεύει θα με καλιψει έως να έρθει το άλλο 1
poulinos Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 δεν υπαρχει λογος καν να βαλεις αλλον.αφου ειναι παραπανω ampere εισαι οκ.εκτος αν τον εβγαλες απο αλλου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα