geofak Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) https://www.aliexpress.com/item/2017-Random-Color-Mini-Adjustable-Flexible-USB-LED-Light-Lamp-Powerbank-PC-Notebook-Perfect-for-Night/32787901275.htmlFlash sale προσφορα για 5 μερες ακομαΕχει ξαναμπει προσφορα εδω στο φορουμ απο banggood στα 0,39€ Επεξ/σία 20 Απριλίου 2017 από geofak 1
kargo130 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Καλο φαινεται και φοβερη τιμη αλλα αν ισχυει αυτο που λενε πολλοι, για τα 3€ χαρατσι για καθετι που ερχεται απο κινα, ειναι λιγοτερο ενδιαφερον. 1
xristoslet Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Καλο φαινεται και φοβερη τιμη αλλα αν ισχυει αυτο που λενε πολλοι, για τα 3€ χαρατσι για καθετι που ερχεται απο κινα, ειναι λιγοτερο ενδιαφερον. Δεν ξέρω τι λένε άλλοι αλλά εγώ που παραγγελνω πολλά πράγματα για μένα και για άλλους δεν έχουν περάσει ποτέ από τελωνείο. Από ότι έχω καταλάβει στα δέματα που περναν από Θεσσαλονίκη συνήθως έχουν το πρόβλημα. 3
hara75gr Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Και Θεσσαλονίκη, είναι μη σου κάτσει. Από Νοέμβριο που έχει ξεκινήσει η ιστορία με το τελωνείο, έχω παραλάβει γύρω στις 30 παραγγελίες, διαφόρων ποσών και μεγεθών και δεν πέρασε καμιά τελωνείο, αλλά πάντα έχω το φόβο. Α, Θεσσαλονίκη είμαι
GeorgeSmirlis Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Παιδιά μην το πάρει κανείς. Είχα 3, μου τα έδωσε φίλος. Εκτός αποτι ζεστενοταν πάρα πολύ σε σημείο να μην μπορεις να το πιάσεις, αν πήγαινες να το λυγίσεις έσβηνε αφού εχαναν την επαφή τα καλώδια μέσα. Τα ανοιξα, έβαλα πάστα στην μεταλλική επιφανεια, αλλά τίποτα. Και για κάποιο λόγο βρωμουσαν πάρα πολύ άσχημα όταν ζεστενοταν.
Billator Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Παιδιά μην το πάρει κανείς. Είχα 3, μου τα έδωσε φίλος. Εκτός αποτι ζεστενοταν πάρα πολύ σε σημείο να μην μπορεις να το πιάσεις, αν πήγαινες να το λυγίσεις έσβηνε αφού εχαναν την επαφή τα καλώδια μέσα. Τα ανοιξα, έβαλα πάστα στην μεταλλική επιφανεια, αλλά τίποτα. Και για κάποιο λόγο βρωμουσαν πάρα πολύ άσχημα όταν ζεστενοταν. Και το αυθεντικό της xiaomi να πάρεις ζεσταίνεται σε σημείο που δεν πιάνεται. Είναι λογικό.. Τώρα για τα υπόλοιπα που λες προσωπικά δεν το έχω δει ποτέ κ έχω καμιά 10αριά μουφα στα χέρια μου. Σε σχέση με τα αυθεντικά απλά έχουν πιο χαμηλό φως και πιο κακή αίσθηση στην αφή του πλαστικού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα