Haros Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2004 Kai otan leiw klassikh ennow Mozart ktl (gia na mhn ginontai parexhghseis )
Wintermute23 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2004 1)Bach - Tocata & Fuga 2)Carl Orff - Carmina Burana 3)Sergei Prokofiev - The knights' dance
aragorn Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2004 Αμέτρητα Ας αρχίσω με Wagner - Ride of the Valkyries Beethoven - Moonlight Sonata Τα 2 πρώτα που αναφέρει ο φίλος wintermute είναι σίγουρα μέσα στη λίστα, τώρα τι να πρωτοπώ. Να ανεβάσω μια playlist που έχω καλύτερα με καμιά 200ριά κομμάτια?
Bspus Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 Dokimase episis Chopin - Polonaises (den xero an to grafo sosta) Beethoven : Fur elise, 5th & 9th Symphony Handel : Arrival of the queen of sheba Vivaldi : 4 epoxes (akou to olo) Pasignosta. Tha ta anagnoriseis ola sigoura
epote Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 χωρις σειρα pergolezi-stabat matter beethoven-7η συμφωνια beethoven-κονσερτο για βιολι και πιανο prokopiev- peter and the wolf και τι διαολο τα απαντα του chaikovsky
chokehold Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 stravinsky - concerto in D for violin & orchestra
Panahs Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Stravinsky: Rite Of Spring, Petruchka, Symfony of Psalms, Symfony in Three Movements, Firebird Mussorgsky: Night On Balt Mountain, Pictures At An Exhibition, The Destruction of Sennacherib, Joshua Chopin: Ballade no. 1 in G Minor op. 23, Etude in C Minor Beethoven: Symphony no. 9 (εντάξει), Symphony no. 7, Moonlight, Fur Elise, Sonate Pathetique op. 13 Carl Orff: O Fortuna (Carmina Burana) Albinoni: Adagio Barber: Adagio for Strings (παίζεται νομίζω στο Platoon) Ives: The Unanswered Question (Λεπτή Κόκκινη Γραμμή) Respighi: Roman Festivals, The Pines Of Rome (Fantasia 2000) Shostakovich: Piano Concerto no. 2 (επίσης Fantasia 2000) Mozart: Requiem Holst: Mars the Bringer of War, Jupiter the Bringer of Jolity (The Planets) Vaughan Williams: Fantasia on "Greensleeves" Wagner: Ride of The Valkyries Richard Strauss: Also sprach Zarathustra Bach: Air, Τοκάτα και Φούγκα σε Ρε Μινόρε Ravel: Bolero Brahms: Symphony no. 3, Hungarian Dances Mahler: Symphony no. 10 Adagio Debussy: Nocturnes
gryllos_001 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 To teleio kommati: "THE VIKINGS-WILLS" to akousa kai exw saltarei!
The_Judas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2004 Οτιδήποτε από J.S Bach και ιδιαίτερα όλα τα Brandenburg Concerts.
epote Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 ειμαστε κατα τι βλακες και εγω μαζι τα απαντα του beethoven ο ανθρωπος αντιλαμβανοταν διαφορετικα τη μουσικη απο τους αλλους, αν οι αλλοι αντιλαμβανονταν την μουσικη σε μια κλιμακα απο το 1 εως το 10 αυτο την αντιλαμβανοταν μπλε. Δεν υπαρχει συγκρηση shostacovic waltz Νο 12 rachmaninov κονσερτο για πιανο 3 rimsky flight of the bumblebee ΑΛΛΑ σε βιολι, ειναι ΑΚΑΤΟΡΘΟΤΟ τα απαντα του Mozart τι να προτοπεις για τον ανθρωπο αυτο, ειδικα τα μινουετα gershwin rapsody in blue κατι λιγο συνηθισμενο αλλα ωραιο παραυτα (δεν πολυπαω το μπαροκ γενικα) strauss blue danube chopin tristesse Khachaturian Gayaneh Ballet Suite No.1 to adagio θα επανελθω
Panahs Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 Η σπουδαία ικανότητα του Ravel δεν ήταν τόσο η σύνθεση, όσο η ενορχήστρωση. Εξού τόσο το Bolero το οποίο είναι ένα ωραίο μοτίβο που σταδιακά ενισχύεται, όσο και το απίστευτο Pictures at an Exhibition του Mussorgsky που το πρωτότυπο έργο είναι για πιάνο. Η φανταστική ενορχήστρωση του Ravel εξυψώνει το -ήδη- υπέροχο έργο, σε κάτι το άπιαστο. Είναι ίσως το αγαπημένο μου έργο μαζί με το Night on Balt Mountain. Ο Ravel είναι από τους κορυφαίους ενορχηστρωτές που περάσαν...
epote Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 συμφωνω! παροτι το μπολερο δεν εχει "κατι" ιδιετερο ενα μονοτονο πραγμα ειναι, η ενορχηστροσει του δινει δυναμη επισις πρεπει να πω οτι το ταδε εφη ζαρατουστρα και η επελαση των βαλκιριων δεν θα ηταν οτι ειναι αν δεν ειχαν "παρει" απο το οδυσσεια και το αποκαλυψη τωρα κατα τη γνωμη μου απο μονα τους δεν λενε και τιποτα ιδιετερο πομποδη και υπερφιαλα μου φαινονται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.