kostasblues21 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 γεια χαρα,εχω μια απλη full hd τηλεοραση 32'' υπαρχει τροπος να την μετατρεψω σε smart?ευχαριστω.
isay Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 ναι να παρεις ενα android tv box και να το συνδεσεις με hdmi 2
stelios18120 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 αγορασε ενα tv box απο οπου και αν το παρεις να εχει 2gb ram ωστε να ειναι κομπλε και να μην σου βγαλει το λαδι με κολληματα και αλλα τετοια.
kostasblues21 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 ευχαριστω για τις απαντησεις σας,προφανως μιλατε για συσκευη με σκληρο δισκο,για εγκατασταση kodi και γενικα internet browser.
isay Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 ευχαριστω για τις απαντησεις σας,προφανως μιλατε για συσκευη με σκληρο δισκο,για εγκατασταση kodi και γενικα internet browser. Εχω την υποψία οτι δεν έκανες καθολου googling για android tv box Τα φθηνά μοντέλα δεν εχουν σκληρό δίσκο, δεν είναι τετοιος ο σκοπός τους. https://www.youtube.com/watch?v=B5xaV7TeQtw Γενικά μπορείς να κάνεις οτι μπορείς στο κινητό αλλά στην τηλεόραση (οχι το touch βεβαια), οποτε ξεκινώ μια λίστα που εχει μεγαλες επεκτάσεις: internet browsing media player streamin media player gaming youtube playstore για εφαρμογές ... Βέβαια υπάρχει και άλλη λυση που λεγεται miracast/screen cast ώστε να βλέπεις την οθόνη του κινητου σου στην τηλεόραση. Ενδεικτικά χρειάζεσαι microsoft wilreless adapter ή chromecast https://www.youtube.com/watch?v=Z-5GqS1H3A0 1
kostasblues21 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) φιλε μου φυσικα και εκανα,απλα μου εβγαλε τα media pleyers πρωτα,σε καθε περιπτωση σε ευχαριστω για τον κοπο σου. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2017 από kostasblues21 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα