mr.robot Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Καλησπέρα μόλις κατάλαβα μια ραμ cmv8gx4m1a2133c15 από το eshop για μια μητρική h110m-hdv..τημ έβαλα πολλές φορές και δεν άνοιγε ο υπολογιστής δοκίμασα και στα δύο σλοτ και πάλι τίποτα. Τι προτείνεται ? Έκανα clear cmos με όλες τις μεθόδους τίποτα δεν αλλαξε. Η μητρική λειτουργεί κανονικά το πρωί χρησιμοποιούσα μια άλλη ραμ όπου την πούλησα
Iamthagod Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Στη σελιδα της asrock η ραμ σου υποστηριζεται κανονικα απο την εν λογω mobo http://www.asrock.com/mb/Intel/H110M-HDV/?cat=Memory Bios ειναι up to date;
Sheogorath Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Λογικά doa. Edit γμω το Τ9. Επεξ/σία 21 Απριλίου 2017 από Sheogorath
mr.robot Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Στη σελιδα της asrock η ραμ σου υποστηριζεται κανονικα απο την εν λογω mobo http://www.asrock.com/mb/Intel/H110M-HDV/?cat=Memory Bios ειναι up to date; ναι, την πηγα κατευθειαν πισω και ειπαν θα την δουν κλπ και θα μου δωσουν τα λεφτα πισω να παρω αλλη, αλλα το θεμα ειναι οτι δεν εχω ραμ να κανω την δουλεια μου ... ΕΛΕΟΣ.. δευτερο πραγμα προβληματικο απο το eshop .. και εχω φαγοθει να παρω αλλη αυριο διοτι αυτοι λενε θα παρει λιγες μερες μεχρι να την τσεκαρουν ... και οντως στο σιτε λεει οτι υποστιριζεται :/ σκεψου η παλια που ειχα, δεν ελεγε στο σιτε της μητρικης οτι υποστιριζεται ;ρ οποτε λογικα μερικες δεν θα τις εχουν δοκιμασει .. το θεμα ειναι αν παρω μια αλλη πως θα ξερω αν θα κανει κομπλε; μηπως απλα δεν υποστιριζεται απο την μητρικη; αλλα τα cl, mhz και ολα αυτα ηταν ακριβως ιδια !! οποτε λογικα ειναι προβληματικη .. δεν ξερω .. ακουω αποψεις .. Λογικά dora. τι εννοει;
BlueBlood7 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 ναι, την πηγα κατευθειαν πισω και ειπαν θα την δουν κλπ και θα μου δωσουν τα λεφτα πισω να παρω αλλη, αλλα το θεμα ειναι οτι δεν εχω ραμ να κανω την δουλεια μου ... ΕΛΕΟΣ.. δευτερο πραγμα προβληματικο απο το eshop .. και εχω φαγοθει να παρω αλλη αυριο διοτι αυτοι λενε θα παρει λιγες μερες μεχρι να την τσεκαρουν ... και οντως στο σιτε λεει οτι υποστιριζεται :/ σκεψου η παλια που ειχα, δεν ελεγε στο σιτε της μητρικης οτι υποστιριζεται ;ρ οποτε λογικα μερικες δεν θα τις εχουν δοκιμασει .. το θεμα ειναι αν παρω μια αλλη πως θα ξερω αν θα κανει κομπλε; μηπως απλα δεν υποστιριζεται απο την μητρικη; αλλα τα cl, mhz και ολα αυτα ηταν ακριβως ιδια !! οποτε λογικα ειναι προβληματικη .. δεν ξερω .. ακουω αποψεις .. τι εννοει; Βγάλε το r (μπήκε κατά λάθος) και μένει DOA.
life is music Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 ναι, την πηγα κατευθειαν πισω και ειπαν θα την δουν κλπ και θα μου δωσουν τα λεφτα πισω να παρω αλλη, αλλα το θεμα ειναι οτι δεν εχω ραμ να κανω την δουλεια μου ... ΕΛΕΟΣ.. δευτερο πραγμα προβληματικο απο το eshop .. και εχω φαγοθει να παρω αλλη αυριο διοτι αυτοι λενε θα παρει λιγες μερες μεχρι να την τσεκαρουν ... και οντως στο σιτε λεει οτι υποστιριζεται :/ σκεψου η παλια που ειχα, δεν ελεγε στο σιτε της μητρικης οτι υποστιριζεται ;ρ οποτε λογικα μερικες δεν θα τις εχουν δοκιμασει .. το θεμα ειναι αν παρω μια αλλη πως θα ξερω αν θα κανει κομπλε; μηπως απλα δεν υποστιριζεται απο την μητρικη; αλλα τα cl, mhz και ολα αυτα ηταν ακριβως ιδια !! οποτε λογικα ειναι προβληματικη .. δεν ξερω .. ακουω αποψεις .. τι εννοει; ας την κανουν αλλαγη παρε μια b250
BlueBlood7 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 ας την κανουν αλλαγη παρε μια b250 Για την μνήμη γίνεται η κουβέντα όχι για την μητρική. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα