Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα μόλις κατάλαβα μια ραμ cmv8gx4m1a2133c15 από το eshop για μια μητρική h110m-hdv..τημ έβαλα πολλές φορές και δεν άνοιγε ο υπολογιστής δοκίμασα και στα δύο σλοτ και πάλι τίποτα. Τι προτείνεται ?

Έκανα clear cmos με όλες τις μεθόδους τίποτα δεν αλλαξε. Η μητρική λειτουργεί κανονικά το πρωί χρησιμοποιούσα μια άλλη ραμ όπου την πούλησα

Δημοσ.

Στη σελιδα της asrock η ραμ σου υποστηριζεται κανονικα απο την εν λογω mobo

http://www.asrock.com/mb/Intel/H110M-HDV/?cat=Memory

Bios ειναι up to date;

ναι, την πηγα κατευθειαν πισω και ειπαν θα την δουν κλπ και θα μου δωσουν τα λεφτα πισω να παρω αλλη, αλλα το θεμα ειναι οτι δεν εχω ραμ να κανω την δουλεια μου ... ΕΛΕΟΣ.. δευτερο πραγμα προβληματικο απο το eshop .. και εχω φαγοθει να παρω αλλη αυριο διοτι αυτοι λενε θα παρει λιγες μερες μεχρι να την τσεκαρουν ... και οντως στο σιτε λεει οτι υποστιριζεται :/ σκεψου η παλια που ειχα, δεν ελεγε στο σιτε της μητρικης οτι υποστιριζεται ;ρ οποτε λογικα μερικες δεν θα τις εχουν δοκιμασει .. το θεμα ειναι αν παρω μια αλλη πως θα ξερω αν θα κανει κομπλε; μηπως απλα δεν υποστιριζεται απο την μητρικη; αλλα τα cl, mhz και ολα αυτα ηταν ακριβως ιδια !! οποτε λογικα ειναι προβληματικη .. δεν ξερω .. ακουω αποψεις ..

Λογικά dora.

τι εννοει; 

Δημοσ.

ναι, την πηγα κατευθειαν πισω και ειπαν θα την δουν κλπ και θα μου δωσουν τα λεφτα πισω να παρω αλλη, αλλα το θεμα ειναι οτι δεν εχω ραμ να κανω την δουλεια μου ... ΕΛΕΟΣ.. δευτερο πραγμα προβληματικο απο το eshop .. και εχω φαγοθει να παρω αλλη αυριο διοτι αυτοι λενε θα παρει λιγες μερες μεχρι να την τσεκαρουν ... και οντως στο σιτε λεει οτι υποστιριζεται :/ σκεψου η παλια που ειχα, δεν ελεγε στο σιτε της μητρικης οτι υποστιριζεται ;ρ οποτε λογικα μερικες δεν θα τις εχουν δοκιμασει .. το θεμα ειναι αν παρω μια αλλη πως θα ξερω αν θα κανει κομπλε; μηπως απλα δεν υποστιριζεται απο την μητρικη; αλλα τα cl, mhz και ολα αυτα ηταν ακριβως ιδια !! οποτε λογικα ειναι προβληματικη .. δεν ξερω .. ακουω αποψεις ..

τι εννοει; 

Βγάλε το r (μπήκε κατά λάθος) και μένει DOA.

Δημοσ.

τι εννοει; 

ας την κανουν αλλαγη παρε μια b250 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...