taslikos Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Καλησπέρα, Ο υπολογιστής μου με 8 γίγα ραμ, ssd, intel Xeon μετά από την αναβάθμιση creators κολλάει τυχαία στον chrome. Με Firefox δεν έχω θέμα αλλά chrome (και edge) κολλάει.. έσβησα τα πάντα στο chrome, το ξαναπέρασα κιόλας, αλλά τίποτα. Ccleaner και scan με eset... αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Να γυρίσω πίσω στην πάλια; θα την ξανακάνει όμως μόνο του... και θέλω επίσης την λειτουργία που η οθόνη γίνεται πιο κίτρινη για βράδυ... Τι προτείνετε;
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Για την οθόνη που γίνεται πιο ζεστό χρώμα το βράδυ βάλε το flux. https://justgetflux.com/ Για τα υπόλοιπα δεν έχω άποψη.
taslikos Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Γύρισα στην παλιά φαίνεται οκ τώρα. Θα το δω σε ευχαριστώ!
thepoint Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Για την οθόνη που γίνεται πιο ζεστό χρώμα το βράδυ βάλε το flux. https://justgetflux.com/ Για τα υπόλοιπα δεν έχω άποψη. Μα έχει βάλει τέτοιο λογισμικό η microsoft μέσα στη νέα ενημέρωση του λειτουργικού στις ειδοποιήσεις το βρίσκεις το αναφέρει σαν "νυχτερινός φωτισμός". Δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει εγκατεστημένο το flux πλέον στα windows 10. @taslikos Δεν θα έπρεπε να κολλάει αν δεν είχες πρόβλημα με εγκατεστημένα προγράμματα να έκανες καθαρή εγκατάσταση. Το πιθανότερο να ήταν το πρόβλημα στο μητρώο.
gnsX Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Γύρισα στην παλιά φαίνεται οκ τώρα. Θα το δω σε ευχαριστώ! Λογικά δεν λειτουργεί σωστά το hw acceleration. Αν βρεις σωστούς drivers για κάρτα γραφικών θα σαι ΟΚ, αλλιώς το απενεργοποιεις. Δεν θα κολλάει αλλά δεν θα ναι κι ότι καλύτερο, θα έχεις υψηλό cpu load
taslikos Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Μα δεν περασα τίποτα έκανα την αναβάθμιση και άρχισε να κολλάει.. τελικά στην παλιά τώρα είναι όλα μια χαρά...
gnsX Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Μα δεν περασα τίποτα έκανα την αναβάθμιση και άρχισε να κολλάει.. τελικά στην παλιά τώρα είναι όλα μια χαρά... Αρκετοί είχαν θέμα με drivers μετά το Creators Update, κάποτε θα το κάνεις το Update οπότε αν στο ξανακάνει κοίτα αυτό που σου πα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα