Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες, έχω την εξής απορία, αν κάποιος έρθεις στην επιχείριση μου και μπει στο WiFi μου από κινητό θα έχει την δυνατότητα να δει το ιστορικό μου στο chrome που έχω και στον υπολογιστή (ειναι συνδεδεμένος και αυτος στο ίδιο WiFi) ;Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες, έχω την εξής απορία, αν κάποιος έρθεις στην επιχείριση μου και μπει στο WiFi μου από κινητό θα έχει την δυνατότητα να δει το ιστορικό μου στο chrome που έχω και στον υπολογιστή (ειναι συνδεδεμένος και αυτος στο ίδιο WiFi) ;Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

αν υπαρχουν shared αρχεια ναι θα μπορει να δει αρχεια.για αυτο συνηθως σε εταιρειες χωριζεται το εταιρικο δικτυο απο το Guest δικτυο και επισης μπαινει ap isolation ωστε ο ενας client να μην μπορει να δει τον αλλον για κανενα λογο.

Δημοσ.

Νομίζω στα σύγχρονα λειτουργικά δεν μπορεί έτσι απλά να δει αρχεία, εκτός αν αυτά είναι κοινόχρηστα και έχει γίνει μέλος στην οικιακή ομάδα με τον κωδικό που απαιτείται.

Δημοσ.

Αν είχε μοιραστεί όλο τον σκληρο όχι μονο το ιστορικό θα εβλεπαν αλλά και τι χρωμα ....φοραει

Μπαρδον κιολας

Δημοσ.

Ο ανθρωπος ρωτησε για το ιστορικο του chrome παιδια.

Ναι και του απαντησαμε οτι πρεπει να προσεχει και shared files ti paizei

Νομίζω στα σύγχρονα λειτουργικά δεν μπορεί έτσι απλά να δει αρχεία, εκτός αν αυτά είναι κοινόχρηστα και έχει γίνει μέλος στην οικιακή ομάδα με τον κωδικό που απαιτείται.

γενικως στα πιο νεα λειτουργικα συστηματα ειναι πιο δυσκολο αλλα καλο ειναι να το ξερει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...