Επισκέπτης Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 καλησπερα στον εξωτερικο σκληρο μου δισκο που τον χρησιμοποιουσα με windows pc ειχα κρυφα αρχεια,τον συνεδεσα σε mac pc και μου βγαζει ενα λουκετο πανω σε ορισμενα αρχεια. γνωριζει καποιος πως θα το αλλαξω αυτο,καθως και πως θα εμφανισω τα κρυφα αρχεια?
atheatos Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 καλησπερα στον εξωτερικο σκληρο μου δισκο που τον χρησιμοποιουσα με windows pc ειχα κρυφα αρχεια,τον συνεδεσα σε mac pc και μου βγαζει ενα λουκετο πανω σε ορισμενα αρχεια. γνωριζει καποιος πως θα το αλλαξω αυτο,καθως και πως θα εμφανισω τα κρυφα αρχεια? Δοκίμασε δεξί κλικ get info. Κάπου θα λέει τα δικαιώματα και τους χρήστες. Κάνε edit και apply.Ένας Mac για να επεξεργαστεί αρχεία σε σκληρό δίσκο που είναι ntfs χρειάζεται προγραμμα. Δεν μπορείς να τα διαχειριστείς χωρίς αυτό το προγραμμα. Ψάξε για paragon ntfs. ΥΓ. Μια λύση είναι να κανείς format το δίσκο σε ένα file system που το αναγνωρίζουν και τα Mac και τα windows όπως exfat.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δοκίμασε δεξί κλικ get info. Κάπου θα λέει τα δικαιώματα και τους χρήστες. Κάνε edit και apply. Ένας Mac για να επεξεργαστεί αρχεία σε σκληρό δίσκο που είναι ntfs χρειάζεται προγραμμα. Δεν μπορείς να τα διαχειριστείς χωρίς αυτό το προγραμμα. Ψάξε για paragon ntfs. ΥΓ. Μια λύση είναι να κανείς format το δίσκο σε ένα file system που το αναγνωρίζουν και τα Mac και τα windows όπως exfat. λειτουργω πλεον με το προγραμμα tuxera για να κανω εργασιες σε ολουσ τους δισκους που εχω... για φορματ ουτε λογος ειναι επαγγελματικος αυτος ο δισκος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα