Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα,εχω ενα σκληρο δισκο (ΗDD) απο τον παλιο σταθερο υπολογιστη μου ο οποιος εχει μονο αρχεια κλπ , δεν εχει λογισμικο μεσα. 

Θελω τωρα να τον κανω εξωτερικο σκληρο για το Μacbook μου,θα χρειαστει φορματ (πραμα το οποιο δεν θελω) ή θα μπορω κατευθειαν να κανω drag & drop αρχεια απο το Macbook μου? Χρειαζεται να αλλαξω κατι?

Επισης θα ηθελα να μου προτεινετε καποια θηκη για να βαλω μεσα τον HDD , καπως ανθεκτικη διοτι θα μεταφορεται 4-5 φορες το χρονο σε ταξιδια.

Δημοσ.

Kαλησπερα,εχω ενα σκληρο δισκο (ΗDD) απο τον παλιο σταθερο υπολογιστη μου ο οποιος εχει μονο αρχεια κλπ , δεν εχει λογισμικο μεσα. 

Θελω τωρα να τον κανω εξωτερικο σκληρο για το Μacbook μου,θα χρειαστει φορματ (πραμα το οποιο δεν θελω) ή θα μπορω κατευθειαν να κανω drag & drop αρχεια απο το Macbook μου? Χρειαζεται να αλλαξω κατι?

Επισης θα ηθελα να μου προτεινετε καποια θηκη για να βαλω μεσα τον HDD , καπως ανθεκτικη διοτι θα μεταφορεται 4-5 φορες το χρονο σε ταξιδια.

Αν εννοείς το Mac OS , θέλει driver για να επεξεργαστεί ntfs σκληρούς . Όπως tuxera, paragon ntfs. Κτλ.Μπορεί να τους διαβάσει και χωρίς αυτά αλλά δεν θα μπορείς να κανείς drag and drop αρχεία στο σκληρό.
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...