Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ηθελα να δω μερικους απο σας που λετε οτι δεν θα περνατε μερος ουτε με σφαιρες τι θα λεγατε αν οι φαρμακοβιομηχανιες εβγαζαν ολλα τους τα φαρμακα χωρις κλινικες δοκιμες!! Εχουνε που εχουνε παρενεργειες μικρες η μεγαλες ολα τους, τοτε θα γινοτανε παρτι και τα μονα δεδομενα αξιοποιησης θα ερχονταν μετα θανατο η σοβαρων παρενεργειων απο χιλιαδες ανθρωπους παγκοσμιος.

• Like 3
  • Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δεν δίνετε αίμα, δεν γίνεστε δωρητές οργάνων , δεν δίνετε τα δεδομένα σας για να βοηθήσετε την έρευνα, όταν όμως είναι ανάγκη θα απαιτήσετε να απολαύσετε την προσφορά των άλλων

Ο κυριολεκτικός ορισμός του παράσιτου. 

• Like 10
Δημοσ.

Μόνο απο το άρθρο του Insomnia δεν έχω καταλάβει τι δεδομένα ειναι αυτά και πως θα μαζευτούν

Δημοσ.
Δεν δίνετε αίμα, δεν γίνεστε δωρητές οργάνων , δεν δίνετε τα δεδομένα σας για να βοηθήσετε την έρευνα, όταν όμως είναι ανάγκη θα απαιτήσετε να απολαύσετε την προσφορά των άλλων

Πες τααα!!

• Like 2
Δημοσ.

Ευτυχώς που εσύ είσαι υπόδειγμα και οδηγείς τους υπόλοιπους στον σωστό δρόμο.

Δημοσ.

τοσα γενικολογα μαζεμενα σε διατυπωση δεν εχω ξαναδει πραγματικα 

κ επειδη διαβαζω κ σκληρους χαρακτηρισμους για τους αρνητες να απαντησω κ εγω με την σειρα μου οτι αν δεν ημασταν αφελεις δεν θα εβρισκαν κοροιδα να τους ψηφιζουν η να τους πιστευουν χωρις να ερευνουν κλπ κλπ

στην google συγκεκριμενα αλλα κ γενικοτερα σε κερδοσκοπικες εταιρειες δεν δινω τπτ ,σε πανεπιστημιακες ερευνες ναι σε αυτους ΤΠΤ

Δημοσ.

αν οι γιατροί κάνουν δωρεάν τις εξετάσεις και οι φαρμακοβιομηχανίες δίνουν δωρεάν τα φάρμακά τους τότε και εγώ θα το κάνω εθελοντικά χωρίς αμοιβή.

• Like 1
Δημοσ.

τοσα γενικολογα μαζεμενα σε διατυπωση δεν εχω ξαναδει πραγματικα

κ επειδη διαβαζω κ σκληρους χαρακτηρισμους για τους αρνητες να απαντησω κ εγω με την σειρα μου οτι αν δεν ημασταν αφελεις δεν θα εβρισκαν κοροιδα να τους ψηφιζουν η να τους πιστευουν χωρις να ερευνουν κλπ κλπ

στην google συγκεκριμενα αλλα κ γενικοτερα σε κερδοσκοπικες εταιρειες δεν δινω τπτ ,σε πανεπιστημιακες ερευνες ναι σε αυτους ΤΠΤ

Γράφοντας αυτό το μήνυμα, διαβάζοντας αυτή την είδηση ή απλά κουβαλώντας το κινητό στην τσέπη σου, τους έχεις δώσει ήδη πολλά. Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας.

Δημοσ.

Ευτυχώς που εσύ είσαι υπόδειγμα και οδηγείς τους υπόλοιπους στον σωστό δρόμο.

Επιχειρημα 3χρονου....δεν εχει σημασια που ο αλλος λεει κατι αληθινο....Θα του κανω επιθεση στο ατομο του και ετσι ειμαι κομπλε. Γιατι το κανεις αυτο ρε συ? Οντως δεν ξερεις μπορει να οδηγει στον σωστο δρομο, όντως μπορει να εδωσε αιμα για να παρει ο φιλος μετα το ατυχημα ....

• Like 2
Δημοσ.

Επιχειρημα 3χρονου....δεν εχει σημασια που ο αλλος λεει κατι αληθινο....Θα του κανω επιθεση στο ατομο του και ετσι ειμαι κομπλε. Γιατι το κανεις αυτο ρε συ? Οντως δεν ξερεις μπορει να οδηγει στον σωστο δρομο, όντως μπορει να εδωσε αιμα για να παρει ο φιλος μετα το ατυχημα ....

Γιατί έχει καταντήσει κουραστικό να λέει κάποιος 5 γενικευμένες μπαρούφες τις οποίες 99% δεν τηρεί ούτε ο ίδιος μόνο και μόνο για να πει κάτι "σωστό". Το τι κάνω εγώ δεν το ξέρει ούτε αυτός ούτε εσύ.

• Like 1
Δημοσ.

αν οι γιατροί κάνουν δωρεάν τις εξετάσεις και οι φαρμακοβιομηχανίες δίνουν δωρεάν τα φάρμακά τους τότε και εγώ θα το κάνω εθελοντικά χωρίς αμοιβή.

να πας να δουλέψεις και χωρις μισθό. 

Δημοσ.

Γιατί έχει καταντήσει κουραστικό να λέει κάποιος 5 γενικευμένες μπαρούφες τις οποίες 99% δεν τηρεί ούτε ο ίδιος μόνο και μόνο για να πει κάτι "σωστό". Το τι κάνω εγώ δεν το ξέρει ούτε αυτός ούτε εσύ.

Το θεμα δεν ειναι αυτος που θα πει τις γενικευσεις. Το θεμα ειναι ολοι οι αλλοι άσχετοι που ακομα και το αρθρο ελεγε πως θεραπευσαν οριστικά τον καρκινο θα μας έπρηζαν για σελιδες με τις ιδιες βλακειες για παρακολουθηση κτλ σε ενα πράγμα που συμμετεχεις ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ

Δημοσ.

Το θεμα δεν ειναι αυτος που θα πει τις γενικευσεις. Το θεμα ειναι ολοι οι αλλοι άσχετοι που ακομα και το αρθρο ελεγε πως θεραπευσαν οριστικά τον καρκινο θα μας έπρηζαν για σελιδες με τις ιδιες βλακειες για παρακολουθηση κτλ σε ενα πράγμα που συμμετεχεις ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ

Γιατί το κουραζετε;

Ούτε αυτός που έγραψε αρνητικά θα συμμετέχει, ούτε αυτός που έγραψε αρνητικά.

Απλά μερικοί θέλουν να κουνάνε το δάχτυλο.

Εμένα απο τα σχόλια δεν μου έμεινε η άρνηση για εθελοντισμό, μου έμεινε η ευκολία που ενα ζώο έριξε κατάρες ακόμα και για παιδιά αλλά και τα υπόλοιπα ζώα που έκαναν like.

Πουθενά δεν θίγονται προσωπικά δεδομένα, εθελοντικά θα πάει οποιος παει

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που πραγματικά δεν καταλαβαίνω είναι η αντανακλαστική αντίδραση κάποιων όταν έρχεται μία είδηση στην οποία 'θίγονται' προσωπικά δεδομένα. Λες και η κατοχή από την πλευρά του καθενός μας ενός smartphone δεν αποτελεί παραδοχή μας, ότι δεν έχουμε προσωπικά δεδομένα. Και μιλώντας προσωπικά, αδιαφορώ αν η google, ms, apple κλπ ξέρουν αν πήγα στο σούπερ μάρκετ της γειτονιάς μου χθες. 

Η είδηση μιλάει για εθελοντική συμμετοχή. Το οποίο σημαίνει ότι όποιος δηλώσει συμμετοχή, συμφωνεί να παραδώσει πλήρη ιατρικό φάκελο στην εταιρεία για να εξαχθούν και τα ανάλογα συμπεράσματα. Θεωρούμε ότι αν έχεις χοληστερίνη είναι απόρρητο προσωπικό δεδομένο? Ας μην κάνουμε εξετάσεις και να μην το πούμε ούτε στον γιατρό μας. 

Αν αυτή η έρευνα βοηθήσει με τα στοιχεία της να εξαχθούν συμπεράσματα χρήσιμα, μόνο χαρμόσυνο νέο μπορεί να θεωρηθεί αυτό. 

Αν τα στοιχεία πουληθούν σε επιστημονικά - ερευνητικά - κερδοσκοπικά ιδρύματα, επιτρέψτε μου να πω, πρέπει να πουληθούν. Εκτός αν νομίζετε κάποιοι ότι το τηλεφωνάκι που κρατάτε στα χέρια σας και διαβάζετε τώρα βγήκε από ένα δέντρο που λέγεται ξαομιά η μεγαλοπρεπής. Σχεδιάστηκε, κατασκευάστηκε και πουλήθηκε από ανθρώπους που πρέπει να πληρωθούν για τον κόπο τους και να κερδίσουν, είτε λέγονται εργάτες, μαρκετίστες, διευθυντές.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...