JiovanniGeorgeo Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Κάνει λάθος, ομολογουμένος. Ούτε το 1080p δε μπορεί να διακρίνει το ανθρώπινο μάτι σε αυτές τις ίντσες. Πιο συγκεκριμένα, οτιδήποτε ξεπερνά τα ~330ppi είχα διαβάσει. Οτιδήποτε ξεπερνάει τα 1080p so far, φαίνεται σαν κάτι που πλήρωσα και το κλαίω, όπως και τα mah που θα πάνε χαμένα.. ιδιαίτερα στη περίπτωση μου που τερματίζω και τη φωτεινότητα 24/7. 720p σε 5" με 1080 σε 5" πάνω σε ίδια κατασκευή/πάνελ, είναι επακριβώς το ίδιο στο μάτι. Θα μας βγάλουν και στραβούς οι σουάγκερς.. Google it. Κάνει λάθος. 1
fragma Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Κάνει λάθος, ομολογουμένος. Ούτε το 1080p δε μπορεί να διακρίνει το ανθρώπινο μάτι σε αυτές τις ίντσες. Πιο συγκεκριμένα, οτιδήποτε ξεπερνά τα ~330ppi είχα διαβάσει. Οτιδήποτε ξεπερνάει τα 1080p so far, φαίνεται σαν κάτι που πλήρωσα και το κλαίω, όπως και τα mah που θα πάνε χαμένα.. ιδιαίτερα στη περίπτωση μου που τερματίζω και τη φωτεινότητα 24/7. 720p σε 5" με 1080 σε 5" πάνω σε ίδια κατασκευή/πάνελ, είναι επακριβώς το ίδιο στο μάτι. Θα μας βγάλουν και στραβούς οι σουάγκερς.. Google it. Κάνει λάθος. Είσαι εντελώς λάθος. To ανθρώπινο μάτι μπορεί να διακρίνει 2190 ppi σε απόσταση 10 εκατοστών και 720 ppi σε απόσταση 45 εκατοστών που είναι η μέση συνηθισμένη απόσταση στην οποία κρατάμε το κινητό. Ορίστε και οι ιατρικές - μαθηματικές αποδείξεις. http://techdissected.com/ask-ted/ask-ted-how-many-ppi-can-the-human-eye-see/ Ενας ταπεινός "σουάγκερ" (καλύτερα να μασάς)
nzeppos Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 στα 457 ευρώ και με τον κίνδυνο του τελωνείου φαντάζομαι βρίσκεις πολύ καλύτερες λύσεις από αυτό. Δεν υπάρχει τελωνείο αν ξέρεις πως και από που να παραγγείλεις και σε αυτά τα λεφτά δεν υπάρχει κινητό με καλύτερα specs. Το αν έχει ένα-δυο μικροκουσούρια είναι άλλη ιστορία, εκτός κι αν κάποιος είναι διατεθειμένος να δώσει τα διπλάσια λεφτά για να πάρει ένα Samsung. Αξίζει με τα χίλια. 1
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Είσαι εντελώς λάθος. To ανθρώπινο μάτι μπορεί να διακρίνει 2190 ppi σε απόσταση 10 εκατοστών και 720 ppi σε απόσταση 45 εκατοστών που είναι η μέση συνηθισμένη απόσταση στην οποία κρατάμε το κινητό. Ορίστε και οι ιατρικές - μαθηματικές αποδείξεις. http://techdissected.com/ask-ted/ask-ted-how-many-ppi-can-the-human-eye-see/ Ενας ταπεινός "σουάγκερ" (καλύτερα να μασάς) Από το verdict ακριβώς πως θα έπρεπε να μασάω (και να καταναλώνω) κατάλαβα. Πόσα PPI έχει το Mix ωρέ; Δεν έχω δει άλλους να κάνουν έτσι όταν βλέπουν την οθόνη ενός κινητού την σήμερον ημέρα..
neogeo1982 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 στα 457 ευρώ και με τον κίνδυνο του τελωνείου φαντάζομαι βρίσκεις πολύ καλύτερες λύσεις από αυτό. ποιά τελωνεία τώρα μιλάμε για κινέζους...μάλλον δεν ξέρεις τι τζιμάνια είναι οι κινέζοι σε αυτά...έχω πάρει κινητό απο κίνα κόλλησε στο τελωνείο μίλησα μαζί τους και μου το έστειλαν απο Γερμανία μπαμ μπαμ άντε γεια
james01gr Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 ποιά τελωνεία τώρα μιλάμε για κινέζους...μάλλον δεν ξέρεις τι τζιμάνια είναι οι κινέζοι σε αυτά...έχω πάρει κινητό απο κίνα κόλλησε στο τελωνείο μίλησα μαζί τους και μου το έστειλαν απο Γερμανία μπαμ μπαμ άντε γεια και εγώ από Κίνα πήρα, δεν πλήρωσα, δεν μπήκε καν τελωνείο. ήμουν προετοιμασμένος όμως σε περίπτωση που κολλήσει κάτι. υπάρχουν λύσεις μέσω τρίτης χώρας (πχ Τσεχία, Ολλανδία). αλλά όμως διάβασε λίγο τι συμβαίνει με τα τελωνεία και πόσοι έχουν ταλαιπωρηθεί. και 457 ευρώ αρχική τιμή είναι σοβαρό ποσό να μπει πάνω ΦΠΑ, όταν παραγγέλνεις πρέπει να τα σκέφτεσαι όλα. και εάν σου κάτσει ΦΠΑ 24%, φτάνεις σε τιμή το S7 το οποίο έχει και κορυφαία κάμερα σε σχέση με τους Κινέζους
Προτεινόμενες αναρτήσεις