News Editors insomnia.gr Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 News Editors Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Το Mi 6, το κορυφαίο smartphone της Xiaomi, ανακοινώθηκε μόλις χθες για την αγορά της Κίνας όμως είναι ήδη διαθέσιμο σε αρκετά ηλεκτρονικά καταστήματα για προπαραγγελία, τα οποία αναλαμβάνουν και την αποστολή του σε άλλες χώρες μεταξύ των οποίων και την Ελλάδα. Με τιμή αναμενόμενα μεγαλύτερη από αυτή που έχει ανακοινωθεί για την αγορά της Κίνας, το Xiaomi Mi 6 είναι αρχικά διαθέσιμο με τιμή €457 κάτι που και πάλι το τοποθετεί στην κατηγορία των πιο οικονομικών smartphone με βάση τα τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά και την ποιότητα κατασκευής. Η σχεδίαση του Mi 6 διακρίνεται για την υψηλή ποιότητά της με χαρακτηριστικό σημείο τις κυρτές πλευρές της οθόνης, όπως στα πρώτυπα των Edge μοντέλων της Samsung. Κυρτές πλευρές συναντάμε και στην πίσω πλευρά όπως και στο περσινό μοντέλο, βοηθώντας αρκετά στο κράτημα. Στα τεχνικά χαρακτηριστικά, το Xiaomi Mi 6 είναι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα smartphone της αγοράς με κορυφαίες επιδόσεις αφού ενσωματώνει το Snapdragon 835 chipset της Qualcomm, το οποίο ενσωματώνει και το πολύ πιο ακριβό Galaxy S8. Με οκταπύρηνο επεξεργαστή και 6 GB μνήμη, το Mi 6 ικανοποιεί πλήρως και στο θέμα του αποθηκευτικού χώρου με 64GB. Στο πίσω μέρος ξεχωρίζει η διπλή κάμερα με δύο αισθητήρες των 12MP για εντυπωσιακές φωτογραφίες, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ενώ η παρουσία οπτικού σταθεροποιητή κάνει παρελθόν τις κουνημένες φωτογραφίες. Για τις selfies, το Mi 6 ενσωματώνει κάμερα 8MP ενώ η οθόνη του έχει διαστάσεις 5,15 ιντσών όπως και στο περσινό μοντέλο, με την ανάλυση να παραμένει Full HD για μεγαλύτερη αυτονομία. H επίσημη κυκλοφορία του Xiaomi Mi 6 υπολογίζεται σε περίπου ένα μήνα, με τις προπαραγγελίες να είναι ήδη σε εξέλιξη στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Geebkbuying. Στην ίδια ιστοσελίδα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν σε χαμηλότερες τιμές και άλλα μοντέλα της εταιρείας όπως το Mi 5s, Redmi Note 4, Mi Mix Pro και πολλά άλλα.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Ελπιζω να μην εχει θεματα οπως το OIS του mi5, η γενικα το unpolished "feel" που εχει η xiaomi στα κινητα της. Αν ψαχνεις για ενα καλο κινητο τοτε θα ειναι σουπερ, αλλα αν ψανχεις πραγματικη ποιοτητα τοτε δεν φτανει την samsung ουτε με χιλια μεχρι τωρα. (αλλα δεν σκανε τα κινητα της οποτε εχουν αυτο για την εταιρια τους που ειναι καλο)
james01gr Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Ελπιζω να μην εχει θεματα οπως το OIS του mi5, η γενικα το unpolished "feel" που εχει η xiaomi στα κινητα της. Αν ψαχνεις για ενα καλο κινητο τοτε θα ειναι σουπερ, αλλα αν ψανχεις πραγματικη ποιοτητα τοτε δεν φτανει την samsung ουτε με χιλια μεχρι τωρα. (αλλα δεν σκανε τα κινητα της οποτε εχουν αυτο για την εταιρια τους που ειναι καλο) στα 457 ευρώ και με τον κίνδυνο του τελωνείου φαντάζομαι βρίσκεις πολύ καλύτερες λύσεις από αυτό.
StringKIller-gr Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 στα 457 ευρώ και με τον κίνδυνο του τελωνείου φαντάζομαι βρίσκεις πολύ καλύτερες λύσεις από αυτό. Με snapdragon 835.... ασε έξω τις διπλές κάμερες τα 6 γίγα και τα υπόλοιπα, μόνο τον επεξεργαστή πιάσε και πές μου 2 πολύ καλύτερες λύσεις στα 600, που τόσο θα πάει αν περάσει τελωνείο. 2
skiabox Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Ποιο τελωνείο και κουραφέξαλα; Για τα European warehouses δεν έχετε ακούσει; https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/3244-Αξιολόγηση-των-διαφόρων-e-shops-για-να-μην-πέσετε-σε-παγίδες/?postID=388344#post388344 2
sm4rt Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 αν δεις τις τιμες του mi 6 στα european house ειναι ηδη ψηλα πχ στο gearbest που σημαίνει οτι έχει ήδη περάσει τελωνείο στα 560$ που το πουλάνε. Αν περασει τελωνείο και το χουν στείλει με dhl ups που ειναι ιδιωτικες τοτε τα έξοδα τελωνείου θα είναι κοντα 200€(με την αμοιβη εκτελωνιστη) οποτε παει 660€. Αλλα και 600 να ταν σε 2 μήνες θα χει τοσο το s8 οποτε πάλι δε θεωρω οτι αξίζει. Αλλα στα 457€ και ακομα περισσότερο στα 340$ που ξεκινάει απο Κινα ειναι οτι πιο vfm μπορεις να πάρεις μακραν.
Exploticon Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 δεν θα τα λεμε 100 φορες υπαρχουν τριγωνικες αποστολες ας πουμε στο vickmall να σταλθει eu shipping με 3$ χωρις να μπει τελωνειο και σου ερχετε με κουριερ acs 3
7nisiotis Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Κατά το καλοκαιράκι θα παίζει κοντά στα 350 κι απο Ευρωπαική αποθήκη είτε μέσω κινέζικου μαγαζιού που στέλνει με τριγωνική, οπότε χαλαρώστε. 1
belkin Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 δεν θα τα λεμε 100 φορες υπαρχουν τριγωνικες αποστολες ας πουμε στο vickmall να σταλθει eu shipping με 3$ χωρις να μπει τελωνειο και σου ερχετε με κουριερ acs ρε παιδια επειδη μερικοι εδω ειμαστε ασχετοι υπαρχει περιπτωση να φερουμε και xiaomi tv με αυτο τον τροπο ? 1
Exploticon Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 ρε παιδια επειδη μερικοι εδω ειμαστε ασχετοι υπαρχει περιπτωση να φερουμε και xiaomi tv με αυτο τον τροπο ? δυστηχως κανενα κινεζομαγαζο γνωστο δεν τις εχει :/ 1
moollos Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Ποια Samsung ρε παιδια...για δειτε λιγο τι προσφερει η μια εταρεια και τι η αλλη και σε τι τιμη και ξανασκεφτειτε τι λετε...ξερετε πολλες συσκευες στα specs του Μι5 στα 230 ευρω ?? 2
fragma Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Πολύ καλή τιμή για Snapdragon 835 αλλά όταν για χρόνια δουλεύεις σε QHD αναλύσεις (G3, G5, S7 edge κλπ) πραγματικά δεν μπορείς να γυρίσεις στην "χαμηλή" FHD που μπορεί να είναι υπεραρκετή για κινητό και να προσφέρει καλύτερη αυτονομία αλλά φαίνεται πολύ φτωχή στο μάτι.
tarif16 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Πολύ καλή τιμή για Snapdragon 835 αλλά όταν για χρόνια δουλεύεις σε QHD αναλύσεις (G3, G5, S7 edge κλπ) πραγματικά δεν μπορείς να γυρίσεις στην "χαμηλή" FHD που μπορεί να είναι υπεραρκετή για κινητό και να προσφέρει καλύτερη αυτονομία αλλά φαίνεται πολύ φτωχή στο μάτι. τα θέλετε και τα λέτε???...κατεβάζω την ανάλυση στο s7 edge σε hd 720p και δεν βλέπω διαφορά...την ανεβάζω σε φουλ,πάλι σιγά τ αυγά...την πάω σε σούπερ ντουπερ 2k και δεν μ εντυπωσιάζει τίποτε.....η εγώ είμαι στραβός η μερικοί παραέχετε αετίσιο μάτι. ...στο διαταύτα,φουλ hd ανάλυση είναι υπεραρκετή για το μέγεθος κινητού.τα υπόλοιπα είναι μόνο στην ψυχολογία....αισθάνομαι ότι έχω φοβερή ανάλυση κι ας μην την ξεχωρίζω!!!!!!!!!!! 11
fragma Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 τα θέλετε και τα λέτε???...κατεβάζω την ανάλυση στο s7 edge σε hd 720p και δεν βλέπω διαφορά...την ανεβάζω σε φουλ,πάλι σιγά τ αυγά...την πάω σε σούπερ ντουπερ 2k και δεν μ εντυπωσιάζει τίποτε.....η εγώ είμαι στραβός η μερικοί παραέχετε αετίσιο μάτι. ...στο διαταύτα,φουλ hd ανάλυση είναι υπεραρκετή για το μέγεθος κινητού.τα υπόλοιπα είναι μόνο στην ψυχολογία....αισθάνομαι ότι έχω φοβερή ανάλυση κι ας μην την ξεχωρίζω!!!!!!!!!!! Το ότι εσύ δεν βλέπεις διαφορά, δεν σημαίνει τίποτα. Δεν έχουν όλα τα μάτια την ίδια ευαισθησία. Για πολλούς η διαφορά είναι μεγάλη και ευδιάκριτη, αλλιώς δεν θα κυκλοφορούσαν κάν panels με 4Κ αναλύσεις. Μου θυμίζεις άτομα που επειδή δεν καταλαβαίνουν την διαφορά πιστεύουν ότι τα frame rates πάνω από 60 fps είναι άχρηστα γιατί "δεν μπορεί να τα δεί το ανθρώπινο μάτι" (τεράστια κοτσάνα).
tarif16 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Το ότι εσύ δεν βλέπεις διαφορά, δεν σημαίνει τίποτα. Δεν έχουν όλα τα μάτια την ίδια ευαισθησία. Για πολλούς η διαφορά είναι μεγάλη και ευδιάκριτη, αλλιώς δεν θα κυκλοφορούσαν κάν panels με 4Κ αναλύσεις. Μου θυμίζεις άτομα που επειδή δεν καταλαβαίνουν την διαφορά πιστεύουν ότι τα frame rates πάνω από 60 fps είναι άχρηστα γιατί "δεν μπορεί να τα δεί το ανθρώπινο μάτι" (τεράστια κοτσάνα). αν μιλάς για πάνελ μεγάλα 40 και 50 ιντσών να συμφωνήσω απόλυτα....αλλιώς,ναι,είμαι στραβός....δεν σου χαλάω χατήρι!!! 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις