Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω για IP κάμερα εξωτερικού χώρου (και) με νυχτερινή λήψη και κυρίως real time ειδοποίηση σε ανίχνευση κίνησης.

Λέγοντας real time ειδοποίηση εννοώ εντός πολύ λίγων (1-2) δευτερολέπτων να υπάρχει μια ηχητική ειδοποίηση (τύπου σαν κουδουνάκι εισόδου πόρτας) ή κάποια άλλη ειδοποίηση στην οθόνη του pc (και βέβαια ένα e-mail που παρέχουν σχεδόν όλες )

Η ειδοποίηση θα γίνεται σε εσωτερικό χώρο γραφείων όταν κάποιος  μπαίνει στην απομακρυσμένη εξωτερική είσοδο..ώστε να υπάρχει χρόνος να βγει καποιος να τον υποδεχθεί. 

Επίσης ζητούμενο η αποθήκευση σε cloud ή/και σε κάρτα μνήμης για όταν δεν λειτουργεί ο χώρος. 

Υπάρχει κάτι τέτοιο;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω γιατι να προτεινουμε στον φιλο κατι τοσο ακριβο? Οι foscam ειναι πολυ καλες και αξιοπιστες και εχουν τη δυνατοτητα εναλλακτικης για ethernet

Δημοσ.

Είτε μπορείς να πάρεις escam η sricam

Έχω και από τις δύο εταιρίες από 3 τεμάχια.

Κοίτα μήπως μπορείς να πάρεις από εξωτερικό και γλυτώσεις χρήματα.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.

H nest όντως στο βίντεο δείχνει να έχει την real time ειδοποίηση ...αλλά είναι απλησίαστη .

Θα ήθελα να μείνω περίπου στα 100 ευρώ.

Foscam, escam , sricam έριξα μια ματιά αλλά επειδή είμαι άσχετος δεν είμαι σίγουρος ποιο μοντέλο τους έχει τα χαρακτηριστικά που ζητάω...και παράλληλα δε θα χρειαστεί δύσκολες ρυθμίσεις για να λειτουργήσει. 
Έχετε κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο ως πρόταση που θα κάλυπτε την ιδιόμορφη περίπτωσή μου;

Τέλος, η ανίχνευση στα πόσα μέτρα "πιάνει" ; Είναι αρκετά μακρόστενη η είσοδος του χώρου μου οπότε και αυτό θα παίξει το ρόλο του.
Ευχαριστώ και πάλι.

Δημοσ.

εγω εχω παρει 2 τετοιες καμερες βεβαια εσωτερικου χωρου ,μια φτηνη siricam (25e ) kai mia ακριβη  canary (κοντα στα 200 ε),η δευτερη εχει πολυ καλη εικονα η πρωτη ανεκτικη εικονα ,η πρωτη εχει παιρνει καρτα  η μπορει να γινει  καταγραφη και σε ενα recorder εξωτερικο με σκληρο  η δευτερη εχει μονο cloud  ,ο λακος στο cloud ειναι οτι πληρωνω 50 ε τον χρονο για να μου τα κραταει στο cloud 2 μερες αν ηθελα παραπανω μερες ανεβαινε αρκετα η τιμη ,σε περιπτωση που δεν κανω συνδρομη δεν καταγραφει απλα βλεπεις online ,ειδοποιησεις εχω σε ρεαλ τιμε και στις δυο ,εγκατασταση ευκολη και στις δυο ,στην ανιχνευση θεωρω οτι δεν θα εχεις κανενα θεμα  μεχρι 10 μετρα ισως και παραπανω γιατι απλα ειναι ο τροπος που γινεται ,δεν γινεται με τις υπευρυθρες αλλα με το αν αλαξει  η εικονα αρα η αποσταση ειναι τοση οσο μπορει να παρει εικονα

Δημοσ.

Foscam, escam , sricam έριξα μια ματιά αλλά επειδή είμαι άσχετος δεν είμαι σίγουρος ποιο μοντέλο τους έχει τα χαρακτηριστικά που ζητάω...και παράλληλα δε θα χρειαστεί δύσκολες ρυθμίσεις για να λειτουργήσει. 

Έχετε κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο ως πρόταση που θα κάλυπτε την ιδιόμορφη περίπτωσή μου;

Τέλος, η ανίχνευση στα πόσα μέτρα "πιάνει" ; Είναι αρκετά μακρόστενη η είσοδος του χώρου μου οπότε και αυτό θα παίξει το ρόλο του.

Ευχαριστώ και πάλι.

μετά από 3 χρόνια+ χρήσης απλών καμερών τύπου foscam HD της τάξεως των 80-100 ευρώ, μπορώ σίγουρα να σου πω οτι αξιόπιστη ανίχνευση κίνησης σε εξωτερικό χώρο θα είναι δύσκολη, εδώ σε εσωτερικό χώρο και σου δίνει false alarm αν αυξηθεί η φωτεινότητα του ήλιου.. Επιπλέον, δεδομένου οτι η ειδοποίηση έρχεται με εμαιλ, το 1-2 δευτερόλεπτα που ζητάς είναι και αυτό δύσκολο.

Συνεπώς νομίζω οτι πρέπει να ψάξεις σε άλλη λύση για ανίχνευση κίνησης και ειδοποίηση, η ip cam θα μπορούσε να δουλέψει επικουρικά (καταγραφή, ειδοποίηση εντός 10-15 δευτερολέπτων και φυσικά ως αποτρεπτικό για όσους έχουν πονηρές σκέψεις). Οι περισσότερες τέτοιες κάμερες έχουν πια plug and play configuration, δηλαδή η κάμερα συνδέεται αυτόματα με τον sever της μαμάς και εσύ με log in σε αυτόν από web ή mobile βλέπεις real time και κάνεις ρυθμίσεις. Εννοείται οτι το πρώτο πράγμα που θα κάνεις όταν την στήσεις είναι να αλλάξεις τα default passwords.

• Like 1
Δημοσ.

Hikvision ip

Εχει πολλες επιλογες σε αναλυσεις, ir μεγαλης αποστασης κτλπ.

Οι περισσοτερες εχουν θεση για καρτα sd.

Παρα πολυ αξιοπιστη ανιχνευση κινησης με την επιλογη PIR alarm.

Μεσα στο γραφειο τρεχεις το ivms για pc/mac και κανει ηχο καθε φορα που ανιχνευει κινηση.

Η απλη ανιχνευση κινησης (στην εικονα) δεν εχει καμια σχεση σε αποδοση απεναντι στο PIR. Μερα με νυχτα!

Εαν δεν μπορεις να βρεις μια καλη εξωτερικου χωρου με ενσωματομενο PIR, απλα παιρνεις μια outdoor με θυρες alarm input και εκει συνδεεις εναν καλο ανιχνευτη PIR αναλογα του χωρου σου

Δημοσ.

Την έχω δει αυτή τη μάρκα και την έχω στα υπόψη μου.
Έχω βρει μια εσωτερικού χώρου που το έχει το PIR alarm (hikvision ds-2cd2432f-iw 3mp)  αλλά δυστυχώς δεν εχω βρει κάποια εξωτερικού χώρου. Έχεις κάποια πρόταση; 

Φαντάζομαι ότι αν τη βάλω μέσα από τζάμι δε θα δουλέψει καν,,οπότε αυτό το απορρίπτω.

Δημοσ.

Την έχω δει αυτή τη μάρκα και την έχω στα υπόψη μου.

Έχω βρει μια εσωτερικού χώρου που το έχει το PIR alarm (hikvision ds-2cd2432f-iw 3mp)  αλλά δυστυχώς δεν εχω βρει κάποια εξωτερικού χώρου. Έχεις κάποια πρόταση; 

Φαντάζομαι ότι αν τη βάλω μέσα από τζάμι δε θα δουλέψει καν,,οπότε αυτό το απορρίπτω.

Εάν καλύπτεται από πάνω (βροχή, πολύς ήλιος κλπ) δεν θα έχει ποτέ πρόβλημα.

Απλά έχει μόνο 10 μέτρα IR και φαντάζομαι ότι το PIR δεν θα δουλεύει και τόσο καλά σε εξωτερικό χώρο.

Πάντως εάν στεγάζεται θα το δοκίμαζα. Είναι πολύ καλή κάμερα (την έχω)

Δημοσ.

Εάν καλύπτεται από πάνω (βροχή, πολύς ήλιος κλπ) δεν θα έχει ποτέ πρόβλημα.

Απλά έχει μόνο 10 μέτρα IR και φαντάζομαι ότι το PIR δεν θα δουλεύει και τόσο καλά σε εξωτερικό χώρο.

Πάντως εάν στεγάζεται θα το δοκίμαζα. Είναι πολύ καλή κάμερα (την έχω)

Να ρωτησω απο ποιοτητα νυκτερινης εικονας τι λενε?

Ειναι καθαρες? Δυστυχως η εμπερια μου τη νυχτα με τις υπερυθρες ειναι χαλια οταν υπαρχει ενας ελαχιστος φωτισμος, μια ομιχλη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...