gauss00 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 καλησπερα,γνωμη για αυτα τα κινητα ποιο ειναι το καλυτερο και γιατι;
~mxls~ Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Πολύ νωρίς για να αξιολογηθούν P10 Plus & S8 Edge.
gauss00 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 δεν ξερω ποτε βγηκαν απλα μου ειπαν για το p10 οτι θα μου το κανουν δωρο ;p αλλα δεν γνωριζω την εταιρια,ποτε μου δεν ειχα κινητο huawei και λεω αν ειναι να δωσουν 900 ευρω να πηγαινα σε samsung που γουσταρω κιολας
overpower Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 http://www.gizbot.com/mobile/news/huawei-p10-shows-different-storage-speed-report/slider-pf72786-040071.html http://www.androidauthority.com/huawei-p10-storage-memory-configuration-ddr3-ddr4-764797/ Μακρία απο το p10
ziaba Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 http://www.gizbot.com/mobile/news/huawei-p10-shows-different-storage-speed-report/slider-pf72786-040071.html http://www.androidauthority.com/huawei-p10-storage-memory-configuration-ddr3-ddr4-764797/ Μακρία απο το p10 και πέρσι περίπου ίδιες μλκιες έκανε στο p9 με 3gb ram ήταν ddr3 και σ αυτό με 4gb ddr4 καλησπερα,γνωμη για αυτα τα κινητα ποιο ειναι το καλυτερο και γιατι; Πολύ νωρίς για να αξιολογηθούν P10 Plus & S8 Edge. s8 edge? ποιο είναι ρε παιδιά?
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Για το s8 διαβάζουμε για κόκκινες οθόνες, για το p10 διαβάζουμε για τις μνήμες.. Τι σκατα μας πουλάνε?
greekbusters Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Για το s8 διαβάζουμε για κόκκινες οθόνες, για το p10 διαβάζουμε για τις μνήμες.. Τι σκατα μας πουλάνε? Όλοι ανοίγουν δρόμο για το premium οπως φαίνεται
Fulgore Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 δεν ξερω ποτε βγηκαν απλα μου ειπαν για το p10 οτι θα μου το κανουν δωρο ;p αλλα δεν γνωριζω την εταιρια,ποτε μου δεν ειχα κινητο huawei και λεω αν ειναι να δωσουν 900 ευρω να πηγαινα σε samsung που γουσταρω κιολας Αρα το Samsung S7 edge που κολλαει και το αναφερεις στον τιτλο? Επισης η τιμη του P10 plus ειναι τα 800ευρω ενω του S8 plus τα 930ευρω. Τελος τι να σου προτεινουμε αγαπητε για κινητα τα οποια δεν εχουν καν κυκλοφορησει ακομα στην αγορα επισημα?
gauss00 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 ναι δικιο εχεις s8+.. μια συγκριση ηθελα γενικα για το μοντελο της huawei και τα δυο αυτα της samsung δεν με χαλαει καθολου να παω και σε s7 edge..στο eshop υπαρχουν τα κινητα αυτα δεν ξερω τι εννοεις
Fulgore Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 ναι δικιο εχεις s8+.. μια συγκριση ηθελα γενικα για το μοντελο της huawei και τα δυο αυτα της samsung δεν με χαλαει καθολου να παω και σε s7 edge..στο eshop υπαρχουν τα κινητα αυτα δεν ξερω τι εννοεις Δεν εχουν κυκλοφορησει καλα καλα στην αγορα=δεν τα εχει παρει αρκετος κοσμος να εκφερει αποψη για αυτα. Σαν value for money απο τα δυο ακριβοτερα προφανως και το P10plus ειναι το καλυτερο(ειδικα με τα pre order δωρα που εδινε). Σα value for money γενικα ειναι το S7 edge που κοστιζει τα μισα απο το S8 plus. Σαν κινητο που δεν σε ενδιαφερει καθολου το κοστος αλλα σε ενδιαφερει να εχεις οτι το πιο καινουργιο στα παντα,το S8 plus.
gauss00 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δεν εχουν κυκλοφορησει καλα καλα στην αγορα=δεν τα εχει παρει αρκετος κοσμος να εκφερει αποψη για αυτα. Σαν value for money απο τα δυο ακριβοτερα προφανως και το P10plus ειναι το καλυτερο(ειδικα με τα pre order δωρα που εδινε). Σα value for money γενικα ειναι το S7 edge που κοστιζει τα μισα απο το S8 plus. Σαν κινητο που δεν σε ενδιαφερει καθολου το κοστος αλλα σε ενδιαφερει να εχεις οτι το πιο καινουργιο στα παντα,το S8 plus. αα οκ καταλαβα,οχι ενταξει δεν με ενδιαφερει να εχω οτι πιο καινουργιο απλα ενα δωρο θα μου κανουν δεν τα βαζω απο τη τσεπη μου..λογικα θα παω σε s8 ευχαριστω!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα