petran_7 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Καλησπέρα παίδες, Χθες αγόρασα το πρώτο μου MacBook Pro. Αφού έκανα συνδεση με νεο λογαριασμο και κατεβασα και το Sierra, μου ζητάει να σετάρω το keychain. Λεει να συνδεθω με το apple id μου και στη συνεχεια υποθετω να ρυθμισω το keychain. Ωστόσο βαζω το pass και μετα μενει εκει. Περα απ αυτο μου πεταει συνεχεια παραθυρα οπως στην εικονα που ζηταει τον κωδικο. Να σημειωσω πως ο κωδικος του λογαριασμου δεν πιανει. Τι μπορω να κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
APPLEGEEK Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 ΒΓΑΛΕ ΤΟ KEYCHAIN 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran_7 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Πως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Όταν το αγόρασες ήταν ήδη σεταρισμενο σε άλλο λογαριασμό? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran_7 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Όχι όχι, τελικά έφαγα το google και βρηκα τρόπο να το κλείσω. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα