Michrezzz Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Καλησπέρα σας, εδώ και μερικές μέρες αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Μου έχουν φέρει ένα iPhone 5S για να αφαιρέσω τον υπάρχων λογαριασμό iCloud από μέσα ώστε να βάλω ένα καινούργιο, και έκανα την χαζομάρα να το κάνω restore. Μετά από μία ματιά που έριξα στο διαδίκτυο δεν βρήκα τρόπο να το ξεκλειδώσω. Θα ήθελα να ρωτήσω ότι αν αλλάξω μητρική πλακέτα λογικά θα ξεκλειδωθεί;
nikos903 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Αν κοιτάξεις πιο προσεκτικά αυτό με τα 5€ δεν είναι μητρική, είναι σκέτο το pcb, 99% δεν σου κάνει χρήση εσένα. Μητρικές απο 60-70 πρέπει να ξεκινάνε. Με την απόδειξη αγοράς πας σε ένα μηλομάγαζο και τους λες να σου βγάλουν το cloud. Αλλιώς ψάχνεις το παλιό για να συνδεθείς. 1
zio10 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Αυτό που βρήκες είναι μόνο η πλακέτα χωρίς τα εξαρτήματα και τα τσιπάκια. Δεν κάνει τίποτα δηλαδή. Οι κανονικές πλακέτες έχουν όσο το κινητό και δεν υπάρχουν καινούργιες. Για μένα δεν αξίζει να ασχοληθείς, άσε που κάποιος το κλαίει μάλλον... 1
Neg Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Από την στιγμή που σου έφεραν το κινητό για τον παραπάνω σκοπό μην γνωρίζοντας τον κωδικό ή κακή αγορά μεταχειρισμένου έγινε ή το κινητό είναι κλεμμένο. Επίσης τέτοιες ερωτήσεις είναι ανούσιες εδω μέσα γιατί δεν υποστηρίζουμε την κλοπή και την παρανομία. 3
Michrezzz Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 @nikos903 Ναι το πρόσεξα μόλις το έγραψα και το αφαίρεσα. Την απόδειξη την έχει χάσει ο ιδιοκτήτης. @zio10 Πρέπει να το φτιάξω για θα αρχίσει να κλαίει ο ιδιοκτήτης του κινητού αν δεν το φτιάξω. @Senior Από την στιγμή που δεν γνωρίζεις, δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα ότι το κινητό είναι κλεμμένο, προφανώς υπάρχουν πολλά συμβάντα κλοπής και παρανομίας, αλλά υπάρχουν και άλλα συμβάντα. Εφόσον μου λέτε δεν αξίζει για αγορά μητρικής και απόδειξη δεν υπάρχει, λέτε αν πάρω τηλέφωνο σε κάποιον υπεύθυνο της Apple να βρει από που αγοράστηκε το κινητό και ποιος το έχει αγοράσει; ώστε να πάει ο ίδιος ο ιδιοκτήτης να το ξεκλειδώσει. Το κινητό είναι αγορασμένο από Γερμανία και είναι της αδερφής μου η οποία μου το έφερε για να αφαιρέσω το iCloud όπως είπα, και έχει χάσει την απόδειξη. 1
nikos903 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Ναι, βρες ποιος έχει την απόδειξη αγοράς και πες να στην δώσει. Μετά με αυτήν την απόδειξη πας στην apple και το ξεκλειδώνουν. Η apple δεν νομίζω να σου δώσει τέτοια στοιχεία πάντως, βρες απο που ήρθε το κινητό και μιλά με τον αρχικό ιδιοκτήτη. 1
Michrezzz Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Η απόδειξη αγοράς έχει χαθεί, αν πάει στο κατάστημα που το έχει αγοράσει η ίδια μπορεί να ζητήσει κάτι σαν απόδειξη;
nikos903 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Ναι λογικά, ας πάρει ένα τηλέφωνο στο μαγαζί να ρωτήσει πρώτα βέβαια.
corsair04 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Η απόδειξη αγοράς έχει χαθεί, αν πάει στο κατάστημα που το έχει αγοράσει η ίδια μπορεί να ζητήσει κάτι σαν απόδειξη; εννοείται πως με την επίδειξη της ταυτότητας γίνεται επανέκδοση της απόδειξης αλλιώς έχεις δυο επιλογές α) βρίσκεις κάποιο με σπασμένη οθόνη και γενικά μόνο λειτουργική μητρική έχει πολλά στις αγγελίες και προσεκτικά δημιουργείς ένα λειτουργική συσκευή και β) το πουλάς για ανταλλακτικά . Από την στιγμή που αγοράζει εάν κινητό οφείλεις να έχει και τα παραστατικά αλλά και τρόπο ανάκτησης κωδικού σε περίπτωση απώλειας αλλιώς ας πάρει ένα nokia 3310 (2017) Τι ακριβώς ξέχασε τον κωδικό και αφού μπορεί να κάνει ανάκτηση από email ή από ερωτήσεις ασφάλειας εκτός και εάν δεν θυμάται και από ποιο κατάστημα έγινε η αγορά κάτι μου βρωμάει εδώ Συγγνώμη αν ήμουν εριστικός αλλά έχω δει πολλά τέτοια θέματα ακόμα και προσωπικά μου έχουν τηλεφωνήσει μέλη από το insomnia και μου κλαιγόταν ότι επειδή δεν έχει χρήματα να το αγοράσει και το βρήκε θέλει να το κρατήσει !!!
Michrezzz Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 @corsair04 Έχει ξεχάσει τον κωδικό και μου το έδωσε για να αφαιρέσω το παλιό iCloud που ζητούσε κωδικό ώστε να βάλει καινούργιο. Το κατάστημα το γνωρίζει πιο είναι. @nikos903 Θα επικοινωνήσω μαζί της και θα πω να πάει στο κατάστημα μήπως και μπορέσουν να την βοηθήσουν Σας ευχαριστώ πολύ!
corsair04 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 @corsair04 Έχει ξεχάσει τον κωδικό και μου το έδωσε για να αφαιρέσω το παλιό iCloud που ζητούσε κωδικό ώστε να βάλει καινούργιο. Το κατάστημα το γνωρίζει πιο είναι. @nikos903 Θα επικοινωνήσω μαζί της και θα πω να πάει στο κατάστημα μήπως και μπορέσουν να την βοηθήσουν Σας ευχαριστώ πολύ! τον κωδικό τον ξέχασε το email δεν το θυμάται ? 1
Michrezzz Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Το κακο ειναι οτι πριν το κλειδωσω το email μου το εμφανιζε, αν το θυμηθω τι μπορω να κανω;
corsair04 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Το κακο ειναι οτι πριν το κλειδωσω το email μου το εμφανιζε, αν το θυμηθω τι μπορω να κανω; Να πας στο iCloud και να ζητήσεις επαναφορά κωδικού 1
zio10 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Το κακο ειναι οτι πριν το κλειδωσω το email μου το εμφανιζε, αν το θυμηθω τι μπορω να κανω; Αυτό που λέει ο corsair. Συγκεκριμένα μπορείς να πας στη σελίδα iforgot.apple.com και να κάνεις reset τον κωδικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα